ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το μέλλον είναι ασπρόμαυρο, τα πολύ καλύτερα έρχονται…

Το μέλλον είναι ασπρόμαυρο, τα πολύ καλύτερα έρχονται…

Ο Στέλιος Γρηγοριάδης αρθρογραφεί για την ατελείωτη ηδονή που υπάρχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

 

Η ηδονή είναι ατελείωτη. Όχι μόνο για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για την πανελλήνια αναγνώριση της ανωτερότητας του ΠΑΟΚ, χάρη στην ισοπεδωτική εμφάνιση των παικτών του, που διέσυραν την ψευτοπρωταθλήτρια ΑΕΚ.

 

Αυτό το τρόπαιο το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του ο ΠΑΟΚτσής. Χάρηκε την ομάδα και ένιωσε υπερήφανος. Μπήκαν οι παίκτες στο ΟΑΚΑ και έκαναν επίδειξη ισχύος. Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλει να βλέπει πάντα, αυτόν είδε στον τελικό και έναν ακόμη καλύτερο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι θα απολαμβάνει μονίμως στο μέλλον.

 

Αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα για την επόμενη μέρα. Με τον ενθουσιασμό της ανάδειξης της ομάδας σε νέα υπερδύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ΠΑΟΚ, ώστε του χρόνου να κάνει περίπατο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και να κατορθώσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, να παίξει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης, που… τρέλανε τους παίκτες με το αστρονομικό πριμ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε συνδυασμό με την ουσιαστική κατάκτηση και του Πρωταθλήματος, είναι βέβαιο ότι δεν θα λυπηθεί τα χρήματα. Δεν τα λυπήθηκε ποτέ. Πόσο μάλλον τώρα που αρχίζουν οι επενδύσεις του στον ΠΑΟΚ να αποδίδουν. Πρέπει, όμως, να ενισχύσει και την ΠΑΕ, εκτός από την ομάδα.

 

Γιατί μια μεγάλη ομάδα χρειάζεται υποστήριξη από ένα τιμ στελεχών, που το καθένα στον τομέα του, θα είναι πρωταθλητής. Χρειάζονται στελέχη τα οποία θα θωρακίσουν την ομάδα από κάθε πλευρά και δεν θα επιτρέψουν ποτέ στο μέλλον να πέσει ο ΠΑΟΚ θύμα καταστάσεων σαν αυτές που διαμορφώθηκαν στα ματς του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Το ξέρει ο Ιβάν. Το ξέρει και είναι βέβαιο ότι θα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να προσθέσει στο στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ ανθρώπους που θα ανεβάσουν τον ΠΑΟΚ επίπεδο και στον οργανωτικό τομέα. Το μέλλον είναι ασπρόμαυρο. Τα πολύ καλύτερα έρχονται…

X