ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το μεγάλο στοίχημα του Πανσερραϊκού

Το μεγάλο στοίχημα του Πανσερραϊκού

Οι διαδοχικές συζητήσεις της διοίκησης με τον Νεντίδη και τους ποδοσφαιριστές - Οι ατάκες Ψάλτη για τις απώλειες βαθμών

Για δεύτερο διαδοχικό ματς ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα του. Μετά την ισοπαλία με τον Πανδραμαϊκό, ήρθε νέα απώλεια βαθμών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

 

Για τα «λιοντάρια» έρχεται μάλιστα και νέα αναμέτρηση εντός έδρας, με αντίπαλο τον Αρη Αβάτου.

 

Τί φταίει, όμως και δεν έρχονται οι νίκες στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών; «Μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Πρέπει να λύσουμε το θέμα του γκολ, που μας απασχολεί στα σημαντικά ματς. Πρέπει να πιέζουμε μπροστά, είναι αναγκαίο να είμαστε περισσότερο επιθετικοί», είναι τα λόγια του Χάρη Ψάλτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο youtube.

 

«Επίσης, πολλοί παίκτες, οι ποιοτικοί, μπαίνουν σταδιακά. Εβδομάδα με την εβδομάδα».

 

Στα αγωνιστικά, εξακολουθεί να απέχει από τα επίσημα ματς ο Γεωργιάδης. Κατά τα άλλα, οι προηγούμενες μέρες είχαν να κάνουν με συζητήσεις.

 

Εγιναν επαφές τη διοίκησης τόσο με τον προπονητή, Νίκο Νεντίδη, όσο και με τους ποδοσφαιριστές. «Η εικόνα μας πρέπει να αλλάξει στο γήπεδο. Με αυτό το ρόστερ και την επένδυση, η οποία έχει γίνει, πρέπει να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο», ήταν το κεντρικό μήνυμα.

 

Η ανησυχία δεν έχει να κάνει με την απώλεια του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Είναι ακόμη νωρίς. Ωστόσο, εκείνο που μετρά για τη διοίκηση είναι να έχει κοντά τον κόσμο και να μην τον απογοητεύουν. Θέλουν να τον έχουν «ζεστό» μέσα από καλό ποδόσφαιρο και φυσικά νίκες. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα.

X