ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το μεγάλο φαγοπότι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη

Το μεγάλο φαγοπότι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη

Ο Γιώργος Μπούζος σχολιάζει τα υπέρογκα ποσά τα οποία ξοδεύει ο ΠΑΟΚ και δεν πιάνουν τόπο

Λεφτά υπάρχουν! Η ρήση θα μείνει στην ιστορία με πνευματικό πατέρα τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Βρίσκει όμως εφαρμογή και στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Εκεί που ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει εξαιρετικά γενναιόδωρος, ξοδεύει για  να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι ονειρεύονται, αλλά κάποιοι από τους συνεργάτες του προφανώς δεν το εκτιμούν. Και ξοδεύουν ασύστολα, χωρίς φειδώ!

 

Άλλωστε ο Ιβάν να είναι καλά! Να έχει αυτός και να ξοδεύουν οι άλλοι! Με μίζες και προμήθειες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ! Η ιστορία που αποκαλύφθηκε χθες είναι άκρως διδακτική. Γερμανός μάνατζερ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα- εκδικάστηκαν χθες στην Αθήνα- κατά του Μπίσεσβαρ για ποσό 110.000 ευρώ ζητώντας να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του παίκτη του ΠΑΟΚ αλλά και την μισθοδοσία του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

 

Όπως υποστηρίζει το ποσό αφορά την νόμιμη προμήθεια του από την μεταγραφή του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ. Κι εδώ έρχεται το πρώτο συμπέρασμα. Καλά είναι δυνατόν να μοιράζονται πάνω από 100.000 ευρώ σε μάνατζερ από τον ΠΑΟΚ για μία μεταγραφή πολύ περισσότερο για παίκτη που τον έχουν για πώληση; Γιατί αν ο Μπίσεσβαρ φέρει μια καλή πρόταση είναι σίγουρο ότι στην Τούμπα δεν θα έλεγαν όχι.

 

Όμως η υπόθεση που ήρθε χθες στο προσκήνιο αποδεικνύει και το μεγάλο φαγοπότι που στήνεται όταν λεφτά υπάρχουν και ξοδεύονται χωρίς την αντίστοιχη ανταπόκριση! Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχουν ξοδευτεί δεκάδες εκατομμύρια για μεταγραφές παικτών που στην συντριπτική τους πλειοψηφία πέρασαν και δεν ακούμπησαν ή καλύτερα πέρασαν χωρίς να ακουμπήσουν γεμίζοντας όμως ταυτόχρονα τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Κι όχι μόνο τον δικό τους…

 

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Ο Σαββίδης δεν είναι κορόιδο. Μπροστά στην καψούρα του όμως για τον ΠΑΟΚ δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα, θέλει την υπέρβαση και πληρώνει αδρά. Το θέμα είναι αυτοί που διαχειρίζονται τα εκατομμύρια του να σέβονται ότι πρέπει να υπάρχει ανταπόδοση. Γιατί εδώ και ξοδεύουν και δουλειά δεν γίνεται!

X