ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το λαμόγιο ήταν… σιγουράντζα Αριστα οργανωμένο το έγκλημα

Το λαμόγιο ήταν… σιγουράντζα Αριστα οργανωμένο το έγκλημα

Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για τον διαιτητή του ντέρμπι, Αλέξανδρο Αρετόπουλο και το κατά πόσο συνδέεται με τον Ολυμπιακό

Ο διαιτητής – οπαδός (πρώην οργανωμένος συνδεσμίτης του Ολυμπιακού) έστειλε συμπληρωματική έκθεση (κρυφά) που ανατρέπει τα δεδομένα και στηρίζει κάργα την ομάδα της καρδιάς του. Ο Αρετόπουλος εκτέλεσε στο ακέραιο τις εντολές που είχε και διορίστηκε άμεσα στο να διευθύνει και το ΑΕΚ – Πανιώνιος (!!!). Την κρυφή συμπληρωματική έκθεση, όπως αποδείχτηκε, τη γνώριζαν μόνο στο λιμάνι  

 

Στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης της μη διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ – ‘Ολυμπιακού… «αποκαλύφθηκε» ότι παρά τα όσα τρελά, απίστευτα και παραβατικά επιστράτευσε ο θίασος των δειλών που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη όχι για να αγωνιστεί σαν ομάδα, ως όφειλε, αλλά προμελετημένα για να τορπιλίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, υπήρχε και μια δικλείδα ασφαλείας για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πραξικοπήματος. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την «προθυμία» του επιλεγμένου διαιτητή Τρικαλινού Αρετόπουλου, να συμπράξει σε ό,τι θα απαιτούσαν οι δυσκολίες και οι περιστάσεις του εγχειρήματος.

 

Όπερ και εγένετο. Έτσι έσκασε σαν βόμβα την τελευταία στιγμή η εμφάνιση της συμπληρωματικής έκθεσής του, η οποία έβαζε βούτυρο στο ψωμί των Καραπαπάδων. Το γεγονός της απόκρυψης της συμπληρωματικής έκθεσης κα η γνώση αποκλειστικά και μόνο από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος τη διέρρευσε στο παρά πέντε, όπως αντιλαμβάνεστε, έγινε συνωμοτικά και σκόπιμα για να παγιδεύσει την υπερασπιστική γραμμή της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ προφανώς και με γνώση κάποιων θεσμικών που γνώριζαν πλήρως τα στοιχεία της υπόθεσης.

 

Μια πρόσθετη θεσμική ρωγμή με την αντικατάσταση του αθλητικού εισαγγελέα κ. Καποδίστρια ρίχνει ακόμη μια σκιά με σοβαρές υποψίες και προβληματισμούς για την όλη διαδικασία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η συμπεριφορά του Τρικαλινού ρέφερι (οργανωμένου συνδεσμίτη όπως προαναφέραμε του Ολυμπιακού και συντονιστή των περισσοτέρων εκδρομών στήριξής του) προκαλεί ερωτηματικά και δικαιολογημένους προβληματισμούς στον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί κακά τα ψέματα το να δέχεσαι σε ένα τόσο καθοριστικό αγώνα με την ομάδα του παρασκηνίου, διαιτητή έναν ορκισμένο οπαδό της, θεωρείται το λιγότερο αφελές.

 

Όπως επίσης αφελές και φαιδρό κρίνεται και το επιχείρημα… ότι άλλαξε στρατόπεδο και δε θα τολμήσει να κάνει ζημιά. Ζημιά όμως έγινε και ήταν καραμπινάτη. Συνωμοτική, αχαρακτήριστη και απροκάλυπτη. Όπως όλα δείχνουν, τα όσα παραβατικά έγιναν από πλευράς ερυθρολεύκων με τον Θεοδωρίδη, τον Καραπαπά να προκαλούν, τον Μιραλάς με άσεμνες χειρονομίες να θέλει να «βάλει φωτιά» και τον άμοιρο Ισπανό πραγματικό πρόβατο να εκτίθεται προσπαθώντας να αποδείξει ότι τραυματίστηκε από ένα χαρτί, όπως επίσης και το «πάμε να φύγουμε» χωρίς την άδεια του ρέφερι, δεν αποτέλεσαν την παραμικρή «ενόχληση» στους εκδικάζοντες. Προφανώς θα περάσουν ανώδυνα όπως και τόσα αμέτρητα άλλα συμβαίνει να εξαφανίζονται όταν η ομάδα της εύνοιας και των σκανδάλων εμφανίζεται ενώπιον των αθλητικών δικαστών. Ο ΠΑΟΚ όμως αντιμετωπίζει ποινές σοβαρές.

 

Ετσι θέλησε το σύστημα και οι χαλίφηδες, που έδωσαν τις εντολές και τις κατευθύνσεις στον Αρετόπουλο. Προ των πυλών μηδενισμός και αφαίρεση τριών βαθμών και «αμπάρωμα» της Τούμπας!! Ικανοποίηση για την «ανίερη συμμαχία». Όπως όλα δείχνουν, τα δύο μεγάλα αβαντάζ με τα δύο καθοριστικά παιχνίδια των ανταγωνιστών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα χάνονται στα χαρτιά (δεν το ευχόμαστε αλλά πολύ το φοβόμαστε) και η ομάδα η οποία βαδίζει εξαιρετικά, αντί να βοηθηθεί καλείται να υπερβάλλει εαυτόν και να λύσει πρόσθετα προβλήματα που θα έπρεπε να μην υπάρχουν. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει και τελικά θα τσαλακώσει όπου κι αν βρίσκονται όλους αυτούς τους μαφιόζους, οι οποίοι συνέπραξαν αλλά και «ευλόγησαν» το ποδοσφαιρικό αυτό έγκλημα.

 

Στο περιθώριο των εξελίξεων υπενθυμίζουμε τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της στήλης αυτής με δημοσιοποίηση των φόβων και των επιφυλάξεών μας με τον διορισμό του Τρικαλινού ερυθρόλευκου εκδοροσφαγέα σε ένα παιχνίδι που ήταν όλη η χρονιά και η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα της καρδιάς του. Γιατί φίλοι μου είχαμε την κοινή λογική και όχι την διαίσθηση, η οποία μας έλεγε απλά: Είναι δυνατόν μέσα στην Τούμπα σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι να παίζει ο διαιτητής ένας πρώην Τσουκαλάς;

 

ΥΓ1:  Καλείται ο Ράζβαν και οι παίκτες του να τσαλακώσουν και να ποδοπατήσουν με λεβέντικο τρόπο όλους αυτούς τους θλιβερούς συμμορίτες και κακοποιούς που ακόμη βιάζουν ανεμπόδιστα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Να γίνουν τιμωροί και εκδικητές με την αξία τους και την ανωτερότητά τους μέσα στο γήπεδο.

 

ΥΓ2: Μήπως είδατε το παιχνίδι Λάρισας – ΑΕΚ; Τι σας έμεινε από αυτό; Εκτός από το γεγονός ότι ο Ζαχαριάδης μικρά-μεγάλα τα παστρεύει όταν πρόκειται για ΑΕΚ και Θρύλο, επίσης ότι τίποτα δεν αλλάζει και ότι η παράγκα παραμένει πάντοτε όρθια,

X