ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Το Κύπελλο είναι η τελευταία ευκαιρία να σώσουμε τη χρονιά»

«Το Κύπελλο είναι η τελευταία ευκαιρία να σώσουμε τη χρονιά»

Για την απουσία του κόσμου των δυο ομάδων στον τελικό Κυπέλλου στάθηκε στις δηλώσεις του πριν το μεγάλο ματς ο Κώστας Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας την αναγκαιότητα να κατακτήσει η Ένωση το τρόπαιο, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου των δυο ομάδων για μια τόσο μεγάλη και σπουδαία αναμέτρηση.

 

«Νομίζω είναι λογικό να θέλουμε και να πιστεύουμε ότι αυτή τη χρονιά θα είμαστε εμείς οι κυπελλούχοι Ελλάδας», είπε αρχικά.

 

Για τις άδειες κερκίδες: «Θα αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση που έχουμε αντιμετωπίσει ξανά πριν τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό σε ένα κρύο γήπεδο. Τότε μας είχε βγει σε καλό. Από εκεί και πέρα είναι πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ένας τελικός είναι μια γιορτή, μια χαρά του ποδοσφαίρου».

 

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Ένας τελικός κρίνεται πάντα από το ποιος το θέλει περισσότερο. Ήταν ξεκάθαρο ότι την περσινή χρονιά ο ΠΑΟΚ το ήθελε περισσότερο από εμάς που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαμε εμφανιστεί πολύ χαλαροί. Φέτος, νομίζω έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

 

Για τη διαφορά σε σχέση με τον περσινό τελικό: «Πέρυσι ήταν λάθος η νοοτροπία μας αλλά φέτος δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοια λάθη. Πρέπει να πάρουμε το κύπελλο και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας»

 

Για τα πολλά δοκάρια της ΑΕΚ: «Για να κάνει πολλά δοκαρια μια ομάδα σημαίνει ότι δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρχει και μια δόση ατυχίας».

 

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια περίεργη χρονιά. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα αλλά πετύχαμε και μια επιτυχία στην Ευρώπη, κάτι που είχαμε να κάνουμε πολλά χρόνια. Ο τελικός είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε τη χρονιά».

X