ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το καλοκαιρινό στοίχημα του Ζοσέ Μαουρίσιο

Το καλοκαιρινό στοίχημα του Ζοσέ Μαουρίσιο

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ δουλεύει ασταμάτητα για την επιστροφή του στη δράση

 

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του Ζοσέ Μαουρίσιο. Πριν από λίγες μέρες, ο 31χρονος μέσος άρχισε τρέξιμο χωρίς να πονά, το οποίο πλέον είναι μέρος του καθημερινού προγράμματος φυσιοθεραπειών που κάνει.

 

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ταξιδέψει από το Σάο Πάουλο που βρίσκεται για την Ελλάδα παραμονές της έναρξης προπονήσεων του ΠΑΟΚ και έχει ήδη βάλει ένα προσωπικό στοίχημα. Τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου να αρχίσει να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Φυσικά, δεν πρόκειται να βιαστεί, όμως, από τη στιγμή που η αποθεραπεία του εξελίσσεται με ιδανικό τρόπο αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι εφικτό. Αλλωστε, τότε θα έχει συμπληρώσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τη μέρα που εγχειρίστηκε (1 Απριλίου).  Φυσικά, χρειάζεται να αφιερώνει καθημερινά πολλές ώρες δουλειάς, να θυσιάσει μέρες διακοπών που θα έκανε αν δεν ήταν τραυματίας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που τον ενοχλεί.

 

Ο Μαουρίσιο θέλει πολύ να ενταχθεί και πάλι στον ΠΑΟΚ και να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Ξέρει και ο ίδιος πόσο πολύτιμος είναι για το σχέδιο που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το υπηρετήσει.         

X