ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ»

«Το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι, σημείωσε πως οι παίκτες του έκαναν ίσως και το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο μας μέχρι τώρα μέσα στην χρονιά. Σε προηγούμενα ματς είχαμε παίξει καλά για μια ώρα, σήμερα όμως παίξαμε όσο χρειαζόταν και μέχρι το τέλος.

 

Πιστεύω είναι δύσκολο για εμάς όπως και για την Τουρκική ομάδα να παίζουμε αγώνα κάθε δυο μέρες, ευτυχώς και αυτοί ήταν κουρασμένοι γιατί παίξανε δύσκολο αγώνα πρόσφατα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν περίμενα να παίξουμε σήμερα σε αυτό το επίπεδο γιατί είχαμε τραυματισμούς ενώ ερχόμασταν από ταξίδι από την Αθήνα και μετά από ένα ντέρμπι.

 

Για εμάς το αποτέλεσμα είναι μεγάλο, μου άρεσε όπως έπαιξε η ομάδα σήμερα, αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε με αυτό το τρόπο για τον επόμενο 1,5 μήνα, τότε θα κάνουμε καλά πράγματα».

 

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε σε τέτοιο μεγάλο ματς και δώσαμε την ελπίδα, στον κόσμο και την διοίκηση ότι μπορούμε να περάσουμε. Εμείς θα το προσπαθήσουμε με ότι τραυματισμούς και να έχουμε, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, όλοι έχουμε έρθει εδώ με στόχο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, ήταν μεγάλη νίκη, να δουλέψουμε παραπάνω για τη συνέχεια»

X