ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το καλύτερο forecast στον 4ο όμιλο

Το καλύτερο forecast στον 4ο όμιλο

Οι προτάσεις του Νίκου Κουλιανού για το στοίχημα που θα σας πάνε στο ταμείο!

Μετά από μια μικρή παύση για τα παιχνίδια του Σου-Κου, αλλά και τα τρία βασικά μας bet στη στήλη της Κυριακής συνεχίζουμε τις βόλτες μας στον 4ο και 5ό όμιλο. Οι δύο όμιλοι που δεσπόζουν η Αργεντινή με τη Βραζιλία. Δυο Εθνικές που θέλουμε και πιστεύουμε να το φτάσουν μέχρι τέλους. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις επιλογές που βγαίνουν.

 

Στον 4ο όμιλο θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο forecast, απ’ όλους τους ομίλους. Η πρωτιά της Αργεντινής πολύ δύσκολα θ’ αμφισβητηθεί, τόσο από την Κροατία, αλλά κυρίως από τις αδύναμες Νιγηρία και Ισλανδία. Όπως θεωρώ πολύ δύσκολο η παρέα του Μόντριτς να χάσει τη δεύτερη θέση. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας αλλά και εμπειρίας τόσο από τους Βίκινγκ αλλά και από τους Αφρικανούς.

 

Εύκολα ή δύσκολα ο Μέσι αναμένεται να βγει και ο πρώτος σκόρερ της Αργεντινής. Διψά για διάκριση και περιμένω από τον άσο της Μπαρτσελόνα να δώσει πολλές απαντήσεις μέσα στις 4 γραμμές. Η τελευταία μας επιλογή για τον όμιλο είναι να βγουν τελευταίοι οι Νιγηριανοί. Μπορεί να είναι πιο έμπειροι στον θεσμό από τους ψαράδες της Ισλανδίας, ωστόσο περιμένω ο ενθουσιασμός και η άγνοια κινδύνου να μιλήσει και στο χορτάρι.

 

Συνεχίζουμε στον 4ο όμιλο. Εδώ το ακλόνητο φαβορί χωρίς δεύτερη σκέψη είναι η Βραζιλία. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έργο της θα είναι πιο ζόρικο σε σχέση με την Αργεντινή. Τόσο η Σερβία αλλά και η Ελβετία, είναι εθνικές που αν τις υποτιμήσεις μπορούν να κάνουν ζημιά. Ακόμα και η θεωρητικά αδύναμη του ομίλου, Κόστα Ρίκα, έχει δοντάκια και φυσικά ένα εξαιρετικό Μουντιάλ στη Βραζιλία, που ταρακούνησε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

 

Παρόλα αυτά η «Σελεσάο» αναμένεται να κάνει το καθήκον της. Θα βρει τον τρόπο να τερματίσει στην πρώτη θέση για να μην μπλέξει στη συνέχεια με περίεργα ζευγαρώματα. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η δέυτερη; Εδώ πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Η Ελβετία είναι πιο έμπειρη χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχει παίχτες που έχουν βρεθεί σε ανάλογες στιγμές και το πιο σημαντικό την τελευταία αγωνιστική παίζει με την θεωρητικά αδύναμη, ενώ η Σερβία θα τα δίνει όλα με τη Βραζιλία.

 

Στον αντίποδα έχουμε τον Πρίγιοβιτς με την παρέα του. Μια ομάδα με ταλέντο και μεγάλη δίψα για κάτι καλό σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Διαλέγετε και παίρνετε πραγματικά. Προσωπικά θα αφήσω το συγκεκριμένο όμιλο για το forecast. Ωστόσο μπορεί να μας δώσει τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας. Θεωρώ ότι ο Ζεσούς για τη Βραζιλία και ο Μίτροβιτς από τους Σέρβους έχουν όλες τις προϋποθέσεις να βρουν πρώτοι σκόρερ των Εθνικών τους. Θα τους στηρίξουμε…

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

FORECAST

1η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – 2η ΚΡΟΑΤΙΑ

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΖΕΣΟΥΣ

ΣΕΡΒΙΑ – ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ

 

Καλό βόλι…

X