ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το Ιβανώφειο, η ενίσχυση του Ηρακλή και οι κινήσεις για τη νέα χρονιά

Το Ιβανώφειο, η ενίσχυση του Ηρακλή και οι κινήσεις για τη νέα χρονιά

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα θα εκπροσωπηθεί και ο Ηρακλής

Η σεζόν που ξεκινάει στο Ιβανώφειο θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτή που συνήθισε ο κόσμος τα τελευταία οκτώ χρόνια.

 

Καταρχήν, ύστερα από πολλές περιόδους ο Ηρακλής θα είναι παρών σε μια κλήρωση Πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί την Τρίτη η ομάδα θα εκπροσωπηθεί κανονικά από τον Θόδωρο Δρακόπουλο και τον Γιάννη Καστρίτη, όπως θα γίνει με όλες τις ομάδες.


Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ήδη έχουν κινήσει με τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για όποιον θέλει να συμμετέχει στη σχετική διαδικασία.

 

Επίσης, έχουν γίνει όλα τα σχετικά έργα που ζήτησε ο Γιώργος Κονδύλης κατά την επίσκεψή του στο Ιβανώφειο, ώστε να είναι η έδρα του Ηρακλή απόλυτα φιλόξενη και ασφαλής. “Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου το γήπεδο θα είναι απόλυτα έτοιμο¨, έλεγε χθες ο Θόδωρος Δρακόπουλος.
Οσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι.

 

Ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι, ώστε να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις. Απαραίτητη επισήμανση το ποιοι μένουν σε σχέση με πέρσι. Αυτοί θα είναι ο Κώστας Κακαρούδης και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Η παραμονή του Ρουτκάουσκας δε συγκεντρώνει καμία πιθανότητα, ενώ ο Σοκ είναι πάντα μια εναλλακτική λόγω ελληνικού διαβατηρίου.

 

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα πλάνα ενίσχυσης. Ο Γιάννης Καστρίτης θα πάει λογικά για πέντε Αμερικανούς,έναν δηλαδή σε κάθε θέση. Από το ελληνικό στοιχείο ο Ζάρας είναι πολύ κοντά, ο Καββαδάς προτάθηκε και έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Καστρίτη, όμως έχει άλλες προτεραιότητες και φυσικά έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Γιάνκοβιτς-Χαραλαμπόπουλου, οι οποίοι αν δε βρουν ομάδα στο εξωτερικό, τότε είναι πιθανό ανέβουν στη Θεσσαλονίκη. Η περίπτωση του Παπαντωνίου δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα με σκοπό πάντα ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες να παρουσιάσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο με τον κόσμο στο πλευρό τους.

  

 

X