ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το γαϊτανάκι «συμφωνίας» «διάψευσης» συνεχίζεται

Το γαϊτανάκι «συμφωνίας» «διάψευσης» συνεχίζεται

Νέος «κύκλος»… καρμπόν αντιδράσεων από Παπαδόπουλο-Μπέο

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ίσως να μην είναι και η τελευταία. Είναι σίγουρα όμως μια ακόμη. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος εμμένει στη θέση πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί και θα ανακοινωθεί και ο Ν.Π.Σ. Βόλου διαψεύδει τη «μετακόμιση».

 

Πρόκειται για… έργο σε επανάληψη. Επαναλήφθηκε χθες. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος έχοντας επιστρέψει στις Η.Π.Α., χωρίς να έχει εξασφαλίσει έγγραφη συμφωνία, διατηρεί τη στάση που είχε παρά τις προηγούμενες διαψεύσεις της άλλης πλευράς.

 

Επισημαίνει πως συμφωνία υπάρχει αλλά θα ανακοινωθεί από τους Βολιώτες στον σωστό χρόνο. Όπως και τις προηγούμενες φορές ο Ν.Π.Σ. Βόλου επανήλθε με νέα επίσημη ανακοίνωσή του, στην οποία (παραδέχεται πως η… διαδικασία διαψεύσεων έχει κουράσει) επαναλαμβάνει πως η ομάδα δεν φεύγει από τον Βόλο.

 

Συγκεκριμένα η μαγνησιακή Π.Α.Ε. υπογράμμισε χθες το απόγευμα: «Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο… Αν και έχει καταντήσει κουραστικό, είμαστε αναγκασμένοι να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι «Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο».

 

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…». Στον νέο «κύκλο» των… καρμπόν αντιδράσεων η πλευρά Παπαδόπουλου δεν έδωσε συνέχεια μέχρι χθες το βράδυ.

 

Ο ίδιος ωστόσο διατηρεί την ίδια στάση παρά τις διαψεύσεις, περιμένοντας και παραπέμποντας στις επίσημες τοποθετήσεις (διαφορετικού ύφους και περιεχομένου όπως προσδοκά) των ανθρώπων του Ν.Π.Σ.. Το γαϊτανάκι «συμφωνίας»-«διάψευσης» συνεχίστηκε, πιθανώς να έχει κι άλλα (ανούσια τουλάχιστον ως τώρα) αντίστοιχα επεισόδια…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X