ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Το φετινό ρόστερ ένα από το καλύτερα των τελευταίων ετών»

«Το φετινό ρόστερ ένα από το καλύτερα των τελευταίων ετών»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για τις μεταγραφές και όχι μόνο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ, τη στήριξη του κόσμου, την ευρωπαϊκή διάκριση και την άδεια συμμετοχής.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ: «Όταν μια ομάδα θέλει να καθιερωθεί, πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις. Ετσι πάρθηκε γενναία απόφαση μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει στην θέση του πρωταθλητή. Αυτή η γενναιότητα ανήκει στους Κατσαρή-Τσαλόπουλο, γιατί εκείνοι έβαλαν τα χρήματα, φυσικά βοήθησε και ο κ.Σαββίδης με την μεταγραφή του Φιλίποφ. Ολοκληρώθηκε ένα ρόστερ που κατά τα φαινόμενα είναι από πιο δυνατά των τελευταίων ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα».

 

Για την στήριξη του κόσμου: «Μόνο με τη στήριξη του κόσμου μπορείς να πεις πως αντανακλά αυτή η φιλοδοξία των ανθρώπων που έφτιαξαν αυτή την ομάδα. Η ανταπόκριση είναι αρκετά καλή μέχρι στιγμής, νομίζω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σπάσει ένα ρεκόρ στα διαρκείας για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα».

 

Για την ευρωπαϊκή διάκριση: «Δεν μπορεί να μην έχεις στόχο την Ευρώπη όταν έχεις τέτοιους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν μάθει να παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια και για αυτό ήταν πιο εύκολο να έρθουν παίκτες ο Τζούριτς ή ο Οκολιτς. Στόχος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι να περάσουμε τον όμιλο ή να φτάσουμε στο final four στο CEV Cup».

 

Για την άδεια συμμετοχής που παίρνει εύκολα ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που κάνει εντυπωσιακά πράγματα αλλά το εντυπωσιακότερο είναι πως οι Κατσαρής-Τσαλόπουλος αφήνουν πίσω τους μια χρονιά ολοκάθαρη, κι είναι πολύ σημαντικό αυτό. Και αυτό κάνει τον ΠΑΟΚ ένα σωματείο να κάνει πιο εύκολα πρωταθλητισμό».

X