ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το «ευχαριστώ» του Γουνδουλάκη και η αφιέρωση στον Μπύρο!

Το «ευχαριστώ» του Γουνδουλάκη και η αφιέρωση στον Μπύρο!

Στον Γιάννη Μπύρο αφιέρωσε τη νίκη της Δόξας στα Τρίκαλα ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Στον μεγαλομέτοχο της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, αφιέρωσε τη νίκη των «μαυραετών» στα Τρίκαλα ο αρχηγός της ομάδας και σκόρερ στη θεσσαλική πόλη, Φανούρης Γουνδουλάκης.

 

Ο έμπειρος μέσος ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της δραμινής ΠΑΕ, ο οποίος, όπως τόνισε, βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το «ταμείο» στο τέλος της χρονιάς θα έχει θετικό πρόσημο για τη Δόξα.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Φανούρη Γουνδουλάκη, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας:

 

«Είναι μια δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθούμε να έρθουμε σε μια φυσιολογική ροή. Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μας στα Τρίκαλα, στον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο, ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Ξέραμε ότι ήθελε μια μεγάλη νίκη. Τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

 

Με ταπεινότητα και ομαδικότητα πιστεύω ότι στο τέλος θα κάνουμε ένα ταμείο, που θα είναι καλό για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, στα εντός, αλλά πολύ περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σίγουρα τον έχουμε στεναχωρήσει. Οι καλές ομάδες και οι καλές οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα».

X