ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το διοικητικό συμβούλιο της επικύρωσης και οι απαιτήσεις

Το διοικητικό συμβούλιο της επικύρωσης και οι απαιτήσεις

Η κατανομή των εσόδων, το διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ και οι εξελίξεις που θα δείξουν τον δρόμο...

Ραντεβού στη Θεμιστοκλέους έχουν σήμερα (15/5) το μεσημέρι στις 14:00 οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, με αφορμή το διοικητικό συμβούλιο στη Λίγκα.

 

Η μερική επικύρωση των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, αλλά και του Πρωταθλήματος των Νέων είναι τα δύο βασικά θέματα του συμβουλίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συζητηθούν ή να τεθούν και ορισμένοι άλλοι παράμετροι, οι οποίοι αφορούν τη νεοσύστατη Super League 2.

 

 

Περί εσόδων

 

 

Ποιες θα είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις; Τί θα γίνει με την επιτήρηση, αλλά και την αδειοδότηση στη νέα χρονιά;

 

Βέβαια, για την επιτήρηση υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, πέρσι τέτοιο καιρό, τα δύο στάδια θα ισχύσουν και την επόμενη περίοδο, δηλαδή την αγωνιστική χρονιά 2019-20.

 

Πότε, όμως, θα δοθούν τα χρήματα στις ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα; Κατά μία πληροφορία, η ΕΡΤ είναι αυτή, που θα αποφασίσει για τη χρονική κατανομή. Ισως είναι ακόμη νωρίς, αφού δεν έχει επικυρωθεί το πλαίσιο του Πρωταθλήματος.

 

 

Ενήμερες ΠΑΕ

 

 

Ωστόσο, οι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι κάθε ΠΑΕ πρέπει να είναι προετοιμασμένη και τακτοποιημένη όσον αφορά την ασφαλιστική και φορολογική της ενημερότητα ή να υπάρχουν ρυθμίσεις σε ισχύ, οι οποίες να πληρώνονται. Πρέπει να είναι ενήμερη φορολογικά.

 

 

Το συμβούλιο της ΕΠΟ

 

 

Κατά τα άλλα, στις 22 του μηνός είναι το συμβούλιο στην Ε.Π.Ο., οπότε και θα αποφασιστούν όλα όσα αφορούν τον οριστικό αριθμό των ομάδων στη Super League 2.

 

Επίσης, σημαντικό ζήτημα για την κατανομή των χρημάτων. Γιατί αν οι ομάδες είναι 14, τότε θα μικρύνει το ποσό για τις υπόλοιπες 11 (ο Απόλλων Σμύρνης έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο).

 

Τέλος, όπως καταγράφηκε στη «Μ», η Παρασκευή (17/5) είναι η καταληκτική ημερομηνία για το δεύτερο στάδιο της επιτήρησης.

X