ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το Audi on Tour στη Θεσσαλονίκη

Το Audi on Tour στη Θεσσαλονίκη

Η Audi διοργανώνει για 3η χρονιά το Audi on Tour, προσφέροντας την ευκαιρία οδήγησης των πιο ξεχωριστών μοντέλων της

Η Audi διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Audi on Tour,  ένα πρωτότυπο Road Show που δίνει την ευκαιρία σε όλους - και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας - να οδηγήσουν τα μοντέλα της.

 

To Audi on Tour θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Νοεμβρίου από τις 10.00π.μ έως 21.00μμ. Όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης είναι καλεσμένοι στις εγκαταστάσεις της Audi Karenta Μανδύλας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 38-40 εκείνη τη μέρα, για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

 

 

Μέσα από το Audi on Tour, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της Audi, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και φυσικά θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις στην καθημερινότητα αυτά τα ξεχωριστά αυτοκίνητα.

 

 

Ο στόλος του εφετινού Audi on Tour, περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργια μοντέλα σε πρώτη αποκλειστική παρουσίαση: το Audi Q3, το best-seller SUV της μάρκας στη δεύτερη πλέον γενιά του, πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Με design που συναρπάζει , συστήματα και λειτουργίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Επίσης, το νέο Audi Α1, ένα απόλυτα οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο με ανατρεπτικό design και κορυφαία sport οδική συμπεριφορά, που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των premium compact μοντέλων.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα πρώτα Q3 και A1 της ελληνικής αγοράς αναμένονται το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ειδικά για τις ανάγκες του εφετινού Audi on Tour, η Kosmocar-Audi «δανείστηκε» τα μοντέλα αυτά με γερμανικές πινακίδες από τα κεντρικά της Audi, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Στο Audi on Tour δίνουν ακόμα το παρών και είναι διαθέσιμα για δοκιμή τα επίσης νέα Q8, Α7 και Α6, καθώς και τρία μοντέλα επιδόσεων, τα RS3, SQ5 και R8

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi on Tour διαθέσιμες στο www.audiontour.gr ή στο 2310 224204

X