ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το 48ωρο αγωνίας στον Ηρακλή για την απόφαση

Το 48ωρο αγωνίας στον Ηρακλή για την απόφαση

Μέχρι μεθαύριο αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Η αγωνία κορυφώνεται, η ώρα της κρίσης πλησιάζει και η κατάληξη της σημαντικής προσπάθειας του Γ.Σ. Ηρακλής να ζητήσει τη διόρθωση της αδικίας του 2011 αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

 

Μέχρι μεθαύριο Πέμπτη εκτιμάται πως η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. θα κάνει γνωστή την απόφασή της, έχοντας αποδεχθεί και εξετάσει το αίτημα αναψηλάφησης της απόφασης εξωαγωνιστικού υποβιβασμού της Π.Α.Ε. Ηρακλής τη σεζόν 2010-2011 με την αιτιολογία της δυσφήμισης του αθλήματος.

 

Οι «κυανόλευκοι» αναμένουν με αγωνία την κατάληξη της υπόθεσης, ευελπιστώντας στο θετικό αποτέλεσμα, τη «διόρθωση» της άδικης απόφασης (που λειτούργησε αποτρεπτικά σε κάθε προσπάθεια αναστήλωσης του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού οικοδομήματος έκτοτε) με την παρουσία της ομάδας στη Super League 2. Άλλωστε στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» αναμένουν ιδιαίτερα από τον σημερινό πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Βαγγέλη Γραμμένο, να μην αλλάξει τη στάση που είχε πολλάκις εκφράσει για το ίδιο θέμα, την εποχή που «έκαιγε, όντας τότε πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ..

 

Εκτίμηση για την τελική απόφαση; Αδύνατο να εκφραστεί με βεβαιότητα. Αισιοδοξία (ορθώς συγκρατημένη) υπάρχει από τη στιγμή που η επιχειρηματολογία της πλευράς του Ηρακλή στηρίζεται σε γεγονότα και δη την πρόσφατη αθωωτική απόφαση των κατηγοριών περί πλαστογραφίας. Υπάρχει όμως αναμονή για τις αποφάσεις που η ιστορία δίδαξε στους «κυανόλευκους» πως παρά το δίκιο τους, ήταν καταστροφικά διαφορετικές από εκείνες που περίμεναν.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (23/7)

X