ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Βρωμούσε χωριατίλα ο ΠΑΟΚ

Της κακομοίρας: Βρωμούσε χωριατίλα ο ΠΑΟΚ

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Απόλλωνα και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Οταν κάνεις όνειρα για να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα, όταν ρίχνεις ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές, όταν με πολύ κόπο καταφέρνεις και παίρνεις την ΕΠΟ, όταν οι αντίπαλοί σου για τον τίτλο φωνάζουν για τη διαιτησία, δεν μπορείς να φέρνεις 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, παίζοντας με παίκτη παραπάνω στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο επικίνδυνος στη Ριζούπολη όσο έπαιζε έντεκα εναντίον έντεκα.

 

Βρε δε λες καλά που έκανε τη βλακεία ο Άξελ του Απόλλωνα και δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα, γιατί αν έπαιζαν έντεκα εναντίον έντεκα, θα έχανε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι; Ο Λουτσέσκου πάει με έναν μόνο κόφτη στο παιχνίδι, τον ανέτοιμο Κάνιας, και με τρία δεκάρια για να πάρει τη νίκη στη Ριζούπολη. Όσο κυλούσε ο χρόνος, αν δεν υπήρχε η αποβολή, θα βλέπαμε μεγάλες πλάκες και ο Άξελ την οργή τη μετέτρεψε σε απλή στεναχώρια.

 

Το θέμα μας δεν είναι η αποβολή και το πώς θα πήγαινε το παιχνίδι αν τελείωναν και οι δύο με έντεκα ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν βελτίωσε την εικόνα του και γιατί δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Δυο δοκάρια είχε, μπορεί να πει κάποιος και να επικαλεστεί την ατυχία, αλλά πιστεύω ότι η γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη ομάδα όταν κατέχει την μπάλα, αφού είναι όλοι του οι παίκτες στατικοί. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιους είδους παιχνίδια, θέλεις ο σέντερ φορ σου να μην είναι σημαδούρα, γιατί ο Πρίγιοβιτς σέρνεται, χαμηλά είναι ανίκανος, αλλά και στα γεμίσματα που έγιναν στην περιοχή, ο Βαρέλα πήρε πιο πολλές κεφαλιές από αυτόν.

 

Σε μια κλειστή άμυνα δεν φταίει ο σέντερ φορ, αλλά το ότι μια ομάδα δεν διαθέτει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που έχουν το καθαρό μυαλό και την ικανότητα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Μάλλον δεν το διάβασε καλά το παιχνίδι ο Ρουμάνος.

 

Ο Ρουμάνος όσο αφαιρεί χαφ από την ομάδα και προσθέτει επιθετικούς παίκτες, τόσο θα έχει πρόβλημα αφού είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζει με έναν χαφ.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ηρακλής (1)

 

Η υπόσχεση του υφυπουργού αθλητισμού για διάσωση του Ηρακλή αφορά καθαρά τον ερασιτέχνη. Αναμένεται να περάσει νομοσχέδιο στη Βουλή, βάση του οποίου οι τα μέλη των διοικήσεων που θα αναλάβουν από εδώ και σε εξής, δεν θα έχουν κυρώσεις για τα παλαιότερα χρέη, ούτε και για τους τόκους αυτών. Και δεν αφορά μόνο τον Ηρακλή αυτό, αλλά και άλλες ομάδες

 

 

Ηρακλής (2)

 

Η επόμενη μέρα του Ηρακλή μετά τον νέο νόμο που αναμένεται να περάσει θα δώσει την ευκαιρία για μια καλύτερη μέρα. Είναι πολύ λογικό η συνέλευση στο Κατσάνειο να μην μπορεί να έχει ακόμη οριστική απόφαση, από τη στιγμή που αναμένονται τόσο σημαντικές εξελίξεις.  Σαν ευκαιρία πρέπει να το δει η οικογένεια του Ηρακλή. Τον ερασιτέχνη και τα μάτια μας…

 

 

 

Εφυγε ο Αθανασιάδης, αλλά η κατάσταση παρέμεινε η ίδια 

ΚΟΚ Δηλαδή πιστεύεις ότι άμα ήταν ο Αθανασιάδης θα πήγαινε καλύτερα ο ΠΑΟΚ;

ΡΑΠ O Πρίγιοβιτς κόλλησε Κλαουσίτιδα και δεν τον βλέπω να τραβάει

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Αυτόνομος

 

Ή θα πάει να γίνει Επταλοφίτης όπως θέλουν οι παράγοντες του Ηρακλή στο ποδόσφαιρο ή θα παραμείνει όπως είναι αφού αυτό θέλουν οι οργανωμένοι και θα παίζει στο Γ΄ τοπικό αυτόνομος. Αυτές είναι οι δυο λύσεις που υπάρχουν στον Ηρακλή.

 

 

Επόμενος

 

Μόλις μείνει ο ΠΑΟΚ πίσω από τον Ολυμπιακό δέκα βαθμούς, τον περάσει και η ΑΕΚ, θα έρθει ο επόμενος προπονητής στην ομάδα ο Γκαρσία. Ο μεγαλύτερος γλείφτης των οπαδών του ΠΑΟΚ και λαϊκιστής, να δείτε που θα γίνει ο επόμενος προπονητής.

X