ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Βελτιωμένη μεν, πολύ αργή δε η Εθνική

Της κακομοίρας: Βελτιωμένη μεν, πολύ αργή δε η Εθνική

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τον επαναληπτικό αγώνα της Εθνικής μας με την Κροατία και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Όνειρο ήταν και πάει το να πάει η Εθνική Ελλάδος στο μουντιάλ της Ρωσίας. Στους αγώνες μπαράζ με την Κροατία πληρώσαμε την πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα, τα πολύ φθηνά λάθη και φυσικά το 4-1 που αποδείχθηκε αδύνατο να το ανατρέψουμε. Η εικόνα όμως που άφησαν οι διεθνείς μας στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν ενθαρρυντική για το μέλλον, αφού και καλά έπαιξαν και φιλότιμο είχαν.

 

Τι καλά και φιλότιμο ρε; Οι άλλοι έπαιξαν σαν σε προπόνηση με τη μισή ταχύτητα από ότι παίζουν συνήθως. Με τρία αργά χαφ στο κέντρο με τον Ζέκα εξτρέμ και τον στόπερ Ρέτσο στα μπακ, πώς θες να δημιουργήσουμε; Μόνο από κάποια στημένη φάση θα μπορούσε να απειλήσει η Εθνική Ελλάδας. Ο Τοροσίδης γέρασε, ο Σωκράτης βάρυνε και ήταν αναμενόμενος ο αποκλεισμός από την πολύ ποιοτική ομάδα της Κροατίας.

 

Ο Σωκράτης ήταν τουλάχιστον επικός στα δυο παιχνίδια και ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που διαθέτει η Εθνική μας ομάδα. Μαζί με τον Μανωλά είναι από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα που παίζουν στις εθνικές ομάδες. Ο Τοροσίδης κατέθεσε την ψυχή του και δεν μπορείς να πεις κάτι αρνητικό για αυτόν. Συμφωνώ για τον Ρέτσο, που φαίνεται ότι πρέπει να παίζει οπωσδήποτε, αφού δεν είναι δυνατόν ένα καθαρόαιμο στόπερ να τον βάζεις μια δεξί και μια αριστερό μπακ.

 

Κόκκινε, ο Τοροσίδης γέρασε, πάρτο απόφαση. Οι τερματοφύλακες που έχουμε είναι για το ανάθεμα. Τα χαφ που έχουμε στο εθνικό μας συγκρότημα είναι τουλάχιστον τραγικά. Αν θέλεις να τα πούμε και για τον Γερμανό προπονητή, είναι απαράδεκτος που δεν ξεκίνησε τον Γιαννιώτα στην ομάδα και χαράμισε τον Ζέκα στα εξτρέμ, ενώ μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα ως χαφ.

 

Το θέμα μας είναι ότι την Κυριακή η Εθνική Ελλάδας ήταν ομάδα. Ο Σωκράτης το δήλωσε μετά τον πρώτο αγώνα με την Κροατία, ότι είναι κρίμα ότι χτίσαμε με τόσο κόπο να το γκρεμίσουμε και πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον.

 

Την Κυριακή ήταν ομάδα παλαίμαχων η εθνική και οι άλλοι έπαιζαν απλά για να περάσει η ώρα και δεν μπήκαν ποτέ στον πόλεμο. Ήταν ένα ξεκούραστο απόγευμα για αυτούς.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Εθνική ομάδα

 

Το ότι ο Σκίμπε έκανε δουλειά ή τουλάχιστον συμμάζεψε την ομάδα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το ότι η Εθνική μας ομάδα δεν ήταν τόσο τραγική όσο την περίοδο 2014-16 και έκανε το καλύτερο δυνατό στα προκριματικά του μουντιάλ επίσης. Οι εμμονές του όμως με τρομάζουν, είτε γιατί έτσι σκέφτεται ,είτε γιατί εκεί τον οδηγούν.

 

 

Superleague

 

Ειλικρινά απολαμβάνω το τελευταίο χρονικό διάστημα τα όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ της Ε.Π.Ο. σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Σκέφτονται λέει να αλλάξουν τον κανονισμό και να μην ισχύει ο υποβιβασμός για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση, αλλά να υπάρχουν περιορισμοί στις μεταγραφές. Μη σας φανεί παράξενο αν το κάνουν για χατίρι του Παναθηναϊκού.

 

 

Δεν υπάρχει καλύτερος αριστερός μπακ

ΚΟΚ Τέτοιο κόλλημα με τον Ρέτσο ο προπονητής

ΡΑΠ Αφού οι άλλοι δεν κόβουνε ούτε με βαλέ

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Ρόκα

 

Ο Πλατανιάς δεν σώνεται ούτε με Ρόκα, ούτε με μαρούλι. Τα έβαλε με τον «μεγάλο» και θα την πληρώσει. Όσο χρόνια ήταν προστατευόμενο μέλος, την έβγαζε καθαρή. Είναι δεδομένο ότι είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει. Ψάξτε τον δεύτερο.

 

 

Ρήτρα

 

Όσο περνάει ο καιρός και δεν φορτώνεται ο Πρίγιοβιτς πέφτει και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ούτε το μισό της ρήτρας που θέλει ο ΠΑΟΚ δεν πιάνει σήμερα που μιλάμε και για να ανέβει πρέπει να βελτιωθεί και να τον ταΐζουν.

X