ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Το Μακεδονικό έγινε…γηπεδικό!

Της κακομοίρας: Το Μακεδονικό έγινε…γηπεδικό!

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για τα ζητήματα της Μακεδονίας και του γηπέδου του ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

 

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια στη ΔΕΘ, με διαδηλώσεις και τον εκάστοτε πρωθυπουργό να μοιράζει υποσχέσεις στον κόσμο, για παροχές που συνήθως μένουν στα λόγια. Φέτος είχαμε και το συλλαλητήριο για τη συμφωνία των Πρεσπών, με κόσμο να πηγαίνει να διαδηλώσει, αλλά να έχει απέναντί του ένα σκασμό μπλόκα και εμπόδια προκειμένου να μην έχει μεγάλη επιτυχία. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην μπορεί να φτάσει κανείς στη ΔΕΘ.

 

Εγώ ξέρω ότι ο Τσίπρας με τον Καμμένο, είναι οι μεγαλύτεροι «γάτοι» πολιτικοί των τελευταίων ετών και με διαφορά μάλιστα. Φυσικά και έκαναν ό,τι μπορούσαν να αποτύχει το συλλαλητήριο, αλλά το μεγάλο κόλπο ήταν άλλο. Με μια υπόσχεση- δέσμευση, έχουν κάνει τον κόσμο άνω-κάτω, ιδιαίτερα τον λαό του ΠΑΟΚ. Υποσχέθηκαν Νέα Τούμπα, γήπεδο δηλαδή, και το Μακεδονικό πήγε περίπατο. Άντε να δω τι θα ψηφίσουν τώρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

 

Γιατί μπαίνεις σε μια τέτοια λογική; Γιατί θα πρέπει ένα θέμα εθνικής κυριαρχίας, να το συγχέεις με κάτι καθαρά ποδοσφαιρικό;  Άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Να δεχθώ τις διαμαρτυρίες των οπαδών των υπόλοιπων ομάδων, που αισθάνονται ότι δεν παίρνουν και αυτοί κάτι ανάλογο, αλλά τον ίδιο τον κόσμο που ΠΑΟΚ να διχάζεται, δεν το καταλαβαίνω όπως το έθεσες.

 

Γιατί θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν μια κυβέρνηση που «πουλάει» την πατρίδα τους όπως λένε ή την αγαπημένη τους ομάδα που θα απολαύσει ό,τι και οι ομάδες των Αθηνών τόσα χρόνια. Μου κάνει εντύπωση ότι η υποτιθέμενα δυσαρεστημένη ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στον Τσίπρα, πηγαίνει προς τα αριστερά, διχάζοντας τον ίδιο της τον κόσμο. Οι απώλειες του Τσίπρα από τη ΔΕΘ είναι ελάχιστες και βγαίνει κερδισμένος.

 

Αν αρχίσει ο κόσμος να ψηφίζει βάση του ποια ομάδα υποστηρίζει, ζήτω που καήκαμε, φαλακροκόρακα. Φυσιολογικό να τάζει ο πρωθυπουργός και να θέλει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, αλλά το δίλημμα που θέτεις το λιγότερο δεν υπάρχει, το θεωρώ λανθασμένο.

 

Σε ένα κόσμο που δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και ελπίδα για πολλά πράγματα, το να ταΐζεις τον κόσμο «άρτον και θεάματα» είναι η συνταγή της επιτυχίας. Το Μακεδονικό έγινε γηπεδικό.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Ηρακλής (1)

 

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι ανησυχούσαν σχετικά με το τι θα γίνει στον Ηρακλή και το αν και πότε θα μπούν χρήματα. Λοιπόν, χρήματα μπήκαν την Παρασκευή το βράδυ για να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας και το Α έγινε πράξη. Ο Τομ Παπαδόπουλος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον χωρίς να έχει στα χέρια του ούτε μια μετοχή. Υπάρχουν ακόμη απορίες;

 

 

Ηρακλής (2)

 

Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής μετά την κίνηση του Τομ Παπαδόπουλου, τα χρήματα που μπήκαν και τον τρόπο που δουλεύει ο Παύλος Μυροφορίδης στην ομάδα. Ήρθε εκεί που δεν φαινόταν καμία ηλιαχτίδα από πουθενά, ήρθε μαζί του ο επενδυτής και ήδη πολλοί ανησυχούν για τον Ηρακλή αφού είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο . 700,000 είναι το μπάτζετ της ομάδας για να σας λυθεί και αυτή η απορία.

 

 

Θα κάνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ; 

KOK Ο κόσμος δεν τρώει παπά και πολλοί δυσαρεστήθηκαν με αυτή την εξαγγελία.

ΡΑΠ Μάλλον οι ευχαριστημένοι είναι πολλοί περισσότεροι, Γρηγόρη μου.

 

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Αντιφάσεις

 

Γουστάρω με αυτό που έγινε στη ΔΕΘ, όπου ένας εξοργισμένος οπαδός του ΠΑΟΚ έχει φάει χημικά και βρίζει τον Τσίπρα και την άλλη μέρα πάλι ως οπαδός του ΠΑΟΚ, πανηγυρίζει για τη Νέα Τούμπα. Όχι γάτα με πέταλα, γάτα με λουστρίνια είναι ο Τσίπρας.

 

 

Καραγεωργίου

 

Δεν θα είναι σήμερα, δεν θα είναι αύριο, θα είναι το πολύ σε έναν μήνα. Λίγα τα ψωμιά του προπονητή της Ξάνθης. Και μιας και ο Μουζενίδης έχει αναλάβει την ομάδα η οποία έχει έρθει στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ, είναι ώρα ένας παλαίμαχος να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας. Βλέπω Νίκο Καραγεωργίου.

X