ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Το φιλικό θα γίνει κάποια στιγμή…

Της κακομοίρας: Το φιλικό θα γίνει κάποια στιγμή…

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για το φιλικό παιχνίδι του Αρη με την Μπόκα Τζούνιορς και γίνεται... «Της κακομοίρας»

 

Όταν σου λέω ότι η γκαντεμιά σου ξεπερνάει κάθε όριο μου λες ιστορίες για αγρίους. Φαγώθηκες για το φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Μπόκα, βρήκες ένα σωρό πράγματα για να το βγάλεις προβληματικό και τελικά το παιχνίδι αναβάλλεται. Το θέμα είναι το πότε θα γίνει τελικά το φιλικό, αφού από τον Άρη μαθαίνουμε ότι είναι πιθανόν τον Οκτώβριο, από την Μπόκα ότι μπορούν Νοέμβριο.  

 

Η γκαντεμιά η δική μου φταίει ή ότι αυτοί οι απίθανοι δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν; Το ξέρεις ότι η Μπόκα περίμενε προκαταβολή και προκαταβολή δεν είδε; Τους έχεις για χαζούς; Εδώ ταιριάζει η φράση λογαριάζανε χωρίς τον ξενοδόχο. Τον ξενοδόχο που τον βάζεις;  Εδώ έβαλαν φέσι στο περίπτερο απέναντι από το γήπεδο και η περιπτερού πήγε μετανάστρια στο Μπουένος Άιρες και τους ενημέρωσε.

 

Επειδή είσαι τέρας παραπληροφόρησης, η Μπόκα δεν θα έρθει για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού προέκυψε παιχνίδι και δεν προλαβαίνει. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας της Αργεντινής σε διέψευσε για ένα ακόμη πράγμα. Η Μπόκα θα έρθει όπως και ο ίδιος με ποδοσφαιριστές και από την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα. Και για να ξέρει και ο κόσμος, δήλωσε ότι η ομάδα θα έρθει λογικά την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη για να παίξει με τον Άρη.

 

Εγώ ξέρω ότι αν ερχόταν η Μπόκα, που δεν θα έρθει τελικά, μετά το παιχνίδι θα καθόταν στο αεροδρόμιο σαν το Φωτόπουλο στην ταινία και θα φώναζε "αόμματος".  Και να σου πω και κάτι άλλο; Καλύτερα που δε θα γίνει γιατί αυτοί θα έμπαιναν και μέσα. Ρεύμα δεν θα ξοδεύανε; Από 1,2 εκατομμύρια που χρωστάνε, θα πήγαινε 1,25. Το νερό από 72000, 74000 και πάει λέγοντας.

 

Τρελός παπάς σε βάφτισε, πάει και τελείωσε. Καλά ρε παλαβέ δεν είδες ότι πουλήθηκαν πάνω από 5000 εισιτήρια; Αυτοί τι θα κάνουν, δεν τα αγόρασαν για το παιχνίδι με την Μπόκα; Εκτός αν πιστεύεις ότι θα τους τα επιστρέψουν…

 

Επιστροφή φόρου επί πρωθυπουργίας Τσίπρα μπορεί να δεις, επιστροφή στον Άρη ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Θα τους πει ο Καρυπίδης ότι θα πάνε για το καλό της ομάδας και τελείωσε η ιστορία.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Ηρακλής

 

Όποια απόφαση και να πήρε χθες ο κόσμος του Ηρακλή θα πρέπει να στηριχθεί από το σύνολο, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί. Πολυτέλεια για διχόνοια δεν υπάρχει και θα πρέπει όλοι μαζί με εισιτήρια διαρκείας να ενισχύσουμε την ομάδα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μην επαναληφθούν και η ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο στη φυσική της θέση.

 

 

Παναθηναϊκός

 

Πολλοί πιστεύουν ότι μετά την παραίτηση Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα της καταστροφής. Με τα ποσά που ακούγονται είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχει ανησυχία. Από την άλλη δεν μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι είτε τα λεφτά θα βρεθούν και θα πληρωθούν για να μην υπάρξει πρόβλημα ή θα βρεθεί λύση με άνωθεν εντολή.

 

 

Θα έρθει και ο Κόκε στο φιλικό; 

ΚΟΚ Θα γίνει το φιλικό και ας χτυπιέσαι όσο θέλεις

ΡΑΠ Θα παίξει και ο Κόκε με την ομάδα της καρδιάς του;

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Ντόρτμοιυντ

 

Δεν είναι η αξία των παικτών μικρή, είναι η νοοτροπία των Γερμαναράδων να παίζουν αλαζονικό ποδόσφαιρο. Μόνος ένας αλαζόνας θα αντιμετώπιζε την Ρεάλ Μαδρίτης με τέτοια στυλ άμυνας. Κρίμα για τον προπονητή της Ντόρμουντ. Και να πεις ότι δεν προειδοποίησε η Ρεάλ.

 

 

ΜΑΡΜΙΤΑ

 

Επιτέλους το στέκι του ΚΡ εξωγήινου ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Η «Μαρμίτα» μεταφέρθηκε στην Ανατολικής Θράκης 10, εκεί που θα γίνονται και διαδικτυακές εκπομπές, σύντομα και με την συνεργασία περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού. Το νέο αθλητικό στέκι της πόλης είναι καταπληκτικό και αξίζει να το επισκεφτείτε.

X