ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το πολύ χρήμα ουδείς

Της κακομοίρας: Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το πολύ χρήμα ουδείς

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που έβαλε την ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ δεν μπορεί να κάνει τίποτα στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής όμως θα μπορούσε αντίθετα να αρνηθεί, να δείξει ότι πιστεύει πάρα πολύ στον εαυτό του και να περιμένει μια πρόταση από κάποιο μεγάλο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Από την άλλη είναι πολλά τα λεφτά που του προσφέρουν και του εξασφαλίζουν όλη του τη ζωή.

 

Το ότι δεν πας καθόλου καλά το γνωρίζω, μια ζωή σε ξέρω, αλλά ότι σε βάφτισε τρελός παπάς τώρα το παίρνω χαμπάρι. Μια ζωή την έχουμε και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Αν αύριο τραυματιστεί ο Πρίγιοβιτς, θα πεις ότι έκανε την βλακεία της ζωής του που αρνήθηκε ένα τέτοιο συμβόλαιο; Οι ευκαιρίες της ζωής είναι ελάχιστες και πρέπει να τις αρπάζεις από τα μαλλιά Γρηγόρη.

 

Το να μιλάς εσύ για μαλλιά είναι το λιγότερο ιεροσυλία. Συμφωνώ ότι οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες, αλλά είναι ευκαιρία για τον Σέρβο αυτή; Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι τα χρήματα αυτά δεν θα τα πάρει πουθενά αλλού;  Μόνο το χρήμα μετράει για τον Σέρβο; Δεν πιστεύει στον εαυτό του και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, εξωγήινε. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.

 

Ρε 29 χρονών, αφού δεν του ήρθε πρόταση από την Αγγλία, την Ιταλία, την Γερμανία ή την Ισπανία, πρέπει να κοιτάξει με το επόμενο συμβόλαιο του να εξασφαλιστεί. Το όνειρο του μπορεί να ήταν να πάει εκεί, αλλά άλλο τι ονειρευόμαστε και άλλο πώς μας έρχονται τα πράγματα στην ζωή. Τέτοιες ευκαιρίες είναι μοναδικές και δεν γίνεται να αρνηθείς θα πρέπει να είσαι τρελός.

 

Και οι συνθήκες ζωής εκεί που είναι πάρα πολύ δύσκολες; Που θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του μόνο και μόνο για τα χρήματα; Τα λεφτά δεν είναι το παν στην ζωή και θα πρέπει να εξετάζεις όλα τα ενδεχόμενα πριν κάνεις μια τέτοια κίνηση.

 

Το συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς είναι σαν να έχει κερδίσει το ΤΖΟΚΕΡ μετά από είκοσι συνεχόμενα ΤΖΑΚ ΠΟΤ και μου λες ότι θα πρέπει να το σκεφτεί; Αυτά είναι ευκαιρίες ζωής, πλάκα μου κάνεις;

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Εξωγήινος

 

Πολύ σίγουρος είναι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ ο φαλακροκόρακας και αυτά που συμβαίνουν δείχνουν και το πόσο τυχερό παιδί είναι. Ο Ολυμπιακός πέτυχε την αλλαγή της αγωνιστικής στο διαιτητικό δικαστήριο και άλλο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα κι άλλο Αστέρας στην Τρίπολη.

 

 

Ηρακλής

 

Επειδή ο Ηρακλής θέλει να μας τρελάνει κανονικά με τα αποτελέσματα που φέρνει έχω να πω το εξής. Θεωρητικά η χρονιά έχει χαθεί και η μόνη ομάδα που δείχνει ότι εξασφαλίζει την άνοδο μέχρι τώρα είναι ο Βόλος. Το να προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό μέχρι και το τέλος της χρονιάς, πιστεύω ότι δεν κάνει αδύνατη την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

 

 

 

Προτιμά τα πολλά λεφτά ο Πρίγιοβιτς

KOK Τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν την ευτυχία, φαλακρέ. Βάλτο στο μυαλό σου

ΡΑΠ Ρε όταν λύνεις το οικονομικό σου πρόβλημα, τα υπόλοιπα έπονται

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Νίκη

 

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού η αλλαγή της αγωνιστικής. Με τον ΠΑΟΚ σοκαρισμένο με την υπόθεση Πρίγιοβιτς, να πηγαίνει στην Τρίπολη και να συναντάει τον Παράσχο που καραδοκεί πώς και πώς να του κάνει ζημιά. Πόσο ίντριγκα έχει αυτό το παιχνίδι;

 

 

Μπεργκ

 

Στην παρούσα φάση ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς, πανέτοιμος και σίγουρη λύση για τον ΠΑΟΚ, είναι ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι υψηλού ρίσκου και θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε περιπέτειες στη μάχη του τίτλου.

X