ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Θέλει να μπει στους ομίλους ο ΠΑΟΚ;

Της κακομοίρας: Θέλει να μπει στους ομίλους ο ΠΑΟΚ;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν την μεταγραφική «νηνεμία» του ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Είναι μερικά πράγματα που προσπαθώ να τα εξηγήσω, γιατί δεν μου βγαίνουν. Ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ και επόμενος στόχος του, λογικά, είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας που θα δώσει στον θεσμό έχει και τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, δεν θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση καταξιωμένων ποδοσφαιριστών, που θα τον βοηθήσουν να πετύχει το στόχο του;

 

Αυτό πιστεύεις εσύ που το βλέπεις το πράγμα σαν ουδέτερος. Για ρώτα όμως στον ΠΑΟΚ, ποιος πραγματικά είναι ο στόχος τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά; Θέλουν να μπουν στους ομίλους του Champions League ή θέλουν να πάρουν και πάλι το Πρωτάθλημα του χρόνου; Αν τους ενδιέφερε το Champions League, θα είχαν προχωρήσει όπως σωστά παρατήρησες , στην απόκτηση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας, για να μπορέσουν να το πετύχουν.

 

Στη ζωή οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες και θα πρέπει να τις αρπάζεις όταν σου παρουσιάζονται. Ο ΠΑΟΚ θα έχει θεωρητικά εύκολο αντίπαλο στα play off του θεσμού και η μεγάλη δυσκολία είναι στην πρώτη φάση. Μην ξεχνάς ότι τα έσοδα από τους ομίλους είναι πολλά και θα βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο. Άσε που θα υπάρχουν και τεράστια οφέλη για όσους θέλει να πουλήσει.

 

Από ότι κατάλαβα ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Πρωτάθλημα και οι κινήσεις που γίνονται έχουν αυτή την κατεύθυνση. Αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτες που είναι πολύ καλοί αναπληρωματικοί και όχι βασικοί. Γιατί τα παιχνίδια φέτος θα είναι πολλά περισσότερα από πέρσι με τα play off του Πρωταθλήματος και δείχνει ότι αν είναι να έρθει η είσοδος στους ομίλους του Champions League, καλώς να έρθει, αν δεν έρθει, δεν τρέχει και τίποτα.

 

Είναι πολλά τα λεφτά φαλακρέ με την είσοδο μιας ομάδας στους ομίλους του θεσμού. Αλλάζουν τα δεδομένα και το κυριότερο, δεν μπορείς να μην έχεις σαν στόχο κάτι που δεν το έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα.

 

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από λεφτά και αυτό δείχνει ο πρόεδρος του με τον τρόπο που κινείται. Εξάλλου περιμένει τα επόμενα δυο χρόνια να πουλήσει Ζαμπά , Πέλκα, Άκπομ, για να μην έχει πρόβλημα με το financial fair play!

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Κουλούρης

 

Το περασμένο καλοκαίρι ο απέναντι γνωστός και ως εξωγήινος, είχε πει ότι πανηγυρίζουν στην πόλη των Ιωαννίνων, γιατί δεν πήγε ο Κουλούρης εκεί και πήγε στον Ατρόμητο. Αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ έπεσε κατηγορία, ο Κουλούρης βγήκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος και οι προτάσεις από το εξωτερικό έρχονται η μια μετά την άλλη για την απόκτησή του. ΣΥΜΠΤΩΣΗ...

 

Ηρακλής

 

Όσο καλή διάθεση και να έχεις να πιστέψεις σε κάποια πράγματα δεν γίνεται. Αυτό που συνέβη με τον Τομ Παπαδόπουλο και τον Αχιλλέα Μπέο , δείχνει την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Στο απόλυτο μηδέν δηλαδή, μετέωρη χωρίς να γνωρίζουμε τι θα μας ξημερώσει. Το ότι δεν μιλάει καθόλου μάλιστα ο κύριος Παπαδόπουλος , το κάνει ακόμα χειρότερο.

 

Δεν θα έπρεπε να αγοράζει από τώρα; 

KOK Θα κινηθεί και φέτος μεταγραφικά όπως τα προηγούμενα χρόνια;

ΡΑΠ Όπως φαίνεται δύσκολα αλλάζει συνήθειες εκτός αν μας κάνει την έκπληξη.

 


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μπαμπούλας

 

Μεγάλη κίνηση έκανε ο γιος του Φάνη Μπαμπούλα. Ανέλαβε το μάνατζμεντ της ομάδας μπάσκετ της ΜΕΝΤ και θα κάνει πρωταθλητισμό, αφού μαθαίνω θα υπάρξει υψηλό μπάτζετ. Η μεταγραφική περίοδος θα βγάλει εκπλήξεις και ονόματα, που σίγουρα θα έρθουν για πρωταθλητισμό.

 

Αθανασιάδης

 

Είναι δυνατόν να παίρνουν τον Αθανασιάδη στην ΑΕΚ και να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο της ότι είναι η ιδανική επιλογή τερματοφύλακα; Το παλικάρι δεν είναι ούτε για να δένει τα κορδόνια του Μπάρκα και όλων των άλλων καλών τερματοφυλάκων!

X