ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: «Θα, θα, θα, γήπεδο στον ΠΑΟΚ, θα...»

Της κακομοίρας: «Θα, θα, θα, γήπεδο στον ΠΑΟΚ, θα...»

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις υποσχέσεις των πολιτικών για το γήπεδο της Τούμπας και γίνεται... «Της κακομοίρας»

 

Οι υποσχέσεις των πολιτικών προκειμένου να εξασφαλίσουν την ψήφο του λαού είναι ώρες ώρες πέρα από κάθε φαντασία. Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός μίλησε για τη νέα Τούμπα και για το πόσο έχουν προχωρήσει οι μελέτες, προκειμένου να γίνει το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα κάποια στιγμή προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι όπως έκαναν προσπάθειες για το γήπεδο της ΑΕΚ, έτσι θα κάνουν και για τον ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει σύντομα.

 

Επειδή βρήκαν ταγάρια απέναντι τους έναν λαό, με ψεύτικες υποσχέσεις προσπαθούν να πάνε το θέμα του Μακεδονικού στα σκουπίδια. Το «όπιο του λαού» είναι το ποδόσφαιρο και τι καλύτερο από το να τάξουν νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον λαό της ομάδας. Εσύ πιστεύεις ότι έχει προχωρήσει η ιστορία με τα στρέμματα που απαιτούνται όπως λένε; Όσο έκαναν το μετρό οι προηγούμενες κυβερνήσεις, άλλο τόσο θα δει και ο ΠΑΟΚ γήπεδο.

 

Αυτά τα είπαμε, είναι γνωστά, όπως και ο ρόλος των πολιτικών. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή έναν πολύ ισχυρό μεγαλομέτοχο οικονομικά, που αν ξεπεραστεί η γραφειοκρατία μπορεί να κάνει το γήπεδο. Κινδυνεύοντας όμως να χαρακτηριστώ περίεργος, να σου πω ότι δεν πιστεύω ότι όπως κύλησαν τα πράγματα στο γήπεδο της ΑΕΚ θα κυλήσουν και στον ΠΑΟΚ. Άλλο Αθήνα και άλλο Θεσσαλονίκη.

 

Ρε ξέρεις τι έχει να γίνει αν τυχόν σηκώσουν ταμπέλα ανέγερσης της νέας Τούμπας; Θα βρουν απέναντι τους την αρχαιολογία, αφού εικάζεται ότι κάπου εκεί είναι θαμμένο το ποδήλατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θα βρουν άκρη με την Εκκλησία, αφού δίπλα είναι η Αγία Βαρβάρα; Πού θα πάει το κολυμβητήριο, το μοναδικό σύγχρονο στη Θεσσαλονίκη; Ξέρεις τι πόλεμο έχουν να δεχθούν;

 

Μην τα λες σε εμένα γιατί στα περισσότερα όσο υπερβολικός και να είσαι, δεν διαφωνώ σχεδόν καθόλου. Μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας όπως όλους όσους δεν κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αθήνας. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που τους πιστεύουν.

 

Ασε που όλοι  θα λένε «μπάρμπα δώσε και μένα» για να δώσει το έγγραφο. Το πρόβλημα ότι ο Ιβάν θα δίνει, αλλά γήπεδο δεν θα βλέπει και θα αργήσει πολύ να το δει.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Ηρακλής

 

Είχα την τύχη να είμαι στο περίπτερο του Ηρακλή στη ΔΕΘ μαζί με την ομάδα, τη διοίκηση και πάρα πολύ κόσμο που ήρθε. Τα πρόσωπα όλων έλαμπαν , υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία και ΠΙΣΤΕΥΩ, ότι η φετινή χρονιά θα είναι επιτυχημένη και ο Ηρακλής θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει εκεί, που δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά, παρά μόνο στο παρασκήνιο με απίστευτες μεθόδους.

 

 

Δημοψήφισμα

 

Για να επικυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να γίνουν πολλά και από τις δύο πλευρές. Αφήνω στην άκρη τους Σκοπιανούς και ρωτάω τον κύριο Καμμένο . Τολμά η κυβέρνηση να θέσει το ζήτημα αυτό σε δημοψήφισμα στον Ελληνικό λαό; Αποκλείεται γιατί το αποτέλεσμα το θεωρώ δεδομένο. Τα όσα έγιναν για να μην έχει επιτυχία το συλλαλητήριο του Σαββάτου τα λέει όλα.

 

 

 

Από υποσχέσεις άλλο τίποτα ο Καμμένος

ΚΟΚ Αντί να ζητήσει συγνώμη για το Μακεδονικό μιλάει για γήπεδο.

ΡΑΠ  Ολοι οι πολιτικοί Γρηγόρη μου ξέρουν να κάνουν κολοτούμπες.

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Κάλας

 

Μήπως ήταν τεχνητή η κρίση η οικονομική στον Απόλλωνα Πόντου, για να έρθει πάλι σαν ήρωας ο Άλεξ Κάλας, να ξεγυμνώσουν το οικοδόμημα που πίστευε ότι μπορεί να υπάρχει διάδοχη κατάσταση που θα τρέξει τα της ομάδας; Λέω μήπως;

 

 

Τομ Πάπας

 

Μπορεί να έβαλε λεφτά, μπορεί να πάρει το ''ΟΚ'' από την ΕΕΑ και να πάρει τις μετοχές, αλλά ένα είναι το σίγουρο. Όπως όλοι οι προηγούμενοι έτσι κι αυτός θα είναι στην αρχή ωραίος και καλός και το τέλος θα φύγει κυνηγημένος από τον Ηρακλή.

X