ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Θα τα καταφέρει ο Ηρακλής;

Της κακομοίρας: Θα τα καταφέρει ο Ηρακλής;

Ο Γρηγόρης κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για την νέα προσπάθεια του Ηρακλή στη Γ Εθνική και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Με τόσο χολή που βγάζεις για τον Ηρακλή,  έχω την εντύπωση ότι πολύ καλά κάνει και σε κράζει η σαύρα από τη Γερμανία. Η οικογένεια αποφάσισε η ομάδα να κατέβει στο Πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής και το έκανε πράξη φτιάχνοντας ομάδα μέσα σε δυο ημέρες. Θα γίνουν πολλές προσθήκες μέχρι το τέλος του μήνα και θα την δεις πολύ καλύτερη  στην συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Ποια οικογένεια ρε Γρηγόρη, η θύρα 10 το αποφάσισε κι αν θεωρείς οικογένεια του Ηρακλή μόνο την Αυτόνομη, πάω πάσο. Στο λέω από τώρα ότι σε πέντε εβδομάδες και πολύ πριν τα Χριστούγεννα,  θα έχει τρεις-τέσσερις βαθμούς βαριά-βαριά ο Ηρακλής και θα αρχίσουν να ψάχνουν για άλλο ΑΦΜ. Που πάτε ρε χωρίς επενδυτή, χωρίς πλάνο και σας θεωρούν πρώτο φαβορί για να πέσετε από την κατηγορία;

 

Θα σου απαντήσω πάρα πολύ απλά. Αν ο Ηρακλής δεν έπαιζε σε κάποια κατηγορία τότε ο κόσμος θα έχανε τις Κυριακές του και αυτό δεν το ήθελε ο κόσμος της ομάδας. Δεύτερον δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τον ισχυρισμό σου για τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει, γιατί δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα μετά από μόλις ένα παιχνίδι και τη στιγμή που θα προστεθούν αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές.

 

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα προστεθούν; Κάτι ξεχασμένοι από τον Πανσερραϊκό, από τον Κιλκισιακό και κάτι απελπισμένοι που δεν μπορούν να βρουν ομάδα και βρίσκουν ευκαιρία να ακουστεί κάπως το όνομά τους. Άντε και κάνεις ομάδα και το παλεύεις όπως λες, τι θα γίνει με το Καυταντζόγλειο που σε πετάνε έξω και δεν θέλουν να παίξεις εκεί;  Ο μεγάλος θέλει μια πόλη, μια ομάδα και έδωσε εντολή να μην παίξεις εκεί.

 

Και εκεί θα βρεθεί λύση παρά τον πόλεμο που γίνεται. Στην ομάδα πλέον ασχολούνται άνθρωποι που μπορεί να εμπιστευτεί ο κόσμος, όπως ο Τάσος Κατσαμπής και να είσαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής θα τον βρει το δρόμο του και θα επιστρέψει πάλι.

 

Ένα καλό χαρτί σας είχε απομείνει όπως είναι ο Κατσαμπής και πάτε να το κάψετε τη χειρότερη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι προπονητής ή γενικός αρχηγός όπως και σήμερα, αλλά σε μια υγιή ομάδα, όχι έτσι σχέδιο.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Γήπεδο

 

Μέσα από τον ΠΑΟΚ βγαίνει ότι στα άμεσα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη, είναι να ξεκινήσουν τα έργα για τη νέα Τούμπα. Χρόνια τα ακούμε, δεν τα βλέπουμε όμως, αλλά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δείχνει ότι και μπορεί και θέλει να το κάνει. Μου γεννάται λοιπόν η απορία. Μήπως λέω μήπως το ότι δεν επιτρέπουν στον Ηρακλή να παίξει στο Καυταντζόγλειο έχει σχέση με αυτό;

 

 

Ντέρμπι

 

Τετάρτη βράδυ και για μια ακόμη φορά αναμετρήθηκαν ο Άρης με τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ για το θεσμό του Κυπέλλου. Τη δεκαετία του '80 τα παιχνίδια αυτά είχαν άλλο χρώμα, άλλη αίγλη και όλος ο κόσμος ασχολούνταν με αυτά εβδομάδες ολόκληρες. Το προχθεσινό παιχνίδι με νικητή τον Άρη δυστυχώς ήταν τραγικό από άποψη ποιότητας.

 

 

Επιασε δουλειά ο Κατσαμπής

ΚΟΚ Τώρα που μπήκε μπροστά ο αρχηγός, είναι ευκαιρία να στηρίξει την ομάδα ο κόσμος

ΡΑΠ Θα τον «κάψετε» και αυτόν, εδώ είμαστε και θα με θυμηθείς

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Σαββίδης

 

Αιχμάλωτους συναισθηματικά έχει ο Ιβάν Σαββίδης με αυτά που λέει για τα οικονομικά της ομάδας. Όταν ακούς ότι ο άλλος βάζει 92 εκατομμύρια σε πέντε χρόνια αφού με τα έσοδα της ομάδας δεν βγαίνουν τα κουκιά ο οπαδός αισθάνεται και υποχρεωμένος.

 

 

Μυροφορίδης

 

Μας είπε ο Παύλος Μυροφορίδης στην συνέντευξη Τύπου, ότι το φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς θα γίνει στις  8 Νοεμβρίου. Ερώτηση πρώτη. Ποιανού έτους για να ξέρουμε σίγουρα και δεύτερη ερώτηση, ποια Μπόκα θα έρθει τελικά; H A ομάδα ή η Β;

X