ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Θα γίνει τελικά η αναδιάρθρωση;

Της κακομοίρας: Θα γίνει τελικά η αναδιάρθρωση;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος αναρωτιούνται τι θα συμβεί με την αναδιάρθρωση και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν μπορεί να συμβαίνει πάλι αυτό το πράγμα. Τελειώνει το Πρωτάθλημα και δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα πέσουν τρεις ομάδες και μια θα δώσει μπαράζ, αφού δεν έχει περάσει το σχετικό νομοσχέδιο. Είμαστε η μοναδική χώρα που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και δεν είναι η πρώτη φορά δυστυχώς. Απορώ ρε φαλακρέ με το τι έχουν στο μυαλό τους και το τι περιμένουν για το αυτονόητο που ισχύει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Δεν άλλαξε αυτό το βιολί τόσα χρόνια και θέλεις να αλλάξει σήμερα; Αυτή είναι η γοητεία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Κανείς δεν ξέρει πόσες ομάδες θα πέσουν, πόσες ομάδες θα ανέβουν και τι τελικά θα ισχύσει Μάρτιο μήνα. Τόσα χρόνια δεν το πήρες το μήνυμα; Τα καλά και συμφέροντα για τους μεγάλους και άσε τους μικρούς να κουρεύονται. Μέχρι τον Μάιο που θα τελειώσει το Πρωτάθλημα θα μας πουν, τι σκας και στενοχωριέσαι;

 

Είσαι με τα καλά σου και τα λες αυτά ή θες να μου κάνεις πλάκα με την όλη ιστορία; Σε όλα τα Πρωταθλήματα του κόσμου ξέρουμε τι ισχύει, πριν ξεκινήσουν οι ομάδες να αγωνίζονται. Το πόσες θα βγουν στην Ευρώπη, το πόσες θα πέσουν κατηγορία, ακόμα και το ποια παιχνίδια μεταδίδονται τηλεοπτικά και πότε. Οσο τραγικοί κι αν είμαστε ποδοσφαιρικά, αυτό το πράγμα είναι από γελοίο έως κατάπτυστο, για να μην πω τίποτα χειρότερο.

 

Στην Ελλάδα ισχύει το «τα καλά και συμφέροντα». Και όπου μιλάμε για συμφέροντα, είναι οι μεγάλες ομάδες που θα πρέπει να ξέρουν πως θα κάνουν τον προϋπολογισμό τους και πως θα πρέπει να κινηθούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μην ξεχνάς ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν φίλους και θα πρέπει να φροντίζουν και για αυτούς. Πόσους και ποιους δανεικούς θα στείλουν κ.λ.π.

 

Εχεις τρελαθεί τελείως φαλακροκόρακα μου φαίνεται. Άντε αυτοί όπως λες θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, η πολιτεία τι κάνει; Δεν πρέπει να νομοθετεί πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα για να ξέρουμε τι μας γίνεται;

 

Η πολιτεία ή η κυβέρνηση καλύτερα και η κάθε κυβέρνηση, πρέπει να αποφασίζει σύμφωνα με τα συμφέροντα της και τους ψήφους που θέλει να παίρνει. Όσο λειτουργούμε έτσι, μην περιμένεις κάτι διαφορετικό.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ηρακλής

 

Είναι μεγάλη αμαρτία ότι έχτισαν πέρσι άνθρωποι που προέρχονται μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή, να καταστραφεί φέτος και να γίνει πισωγύρισμα. Η κυβέρνηση με τις υποσχέσεις που δεν τήρησε ποτέ, η διοίκηση όμως τι κάνει; Φρόντισε από το ξεκίνημα της περιόδου να προχωρήσει σε διακανονισμούς με όσους έχουν να παίρνουν από τη διοίκηση του Καναδού;


Ζιντάν

 

Τελικά επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν και όχι ο Μουρίνιο ή κάποιος άλλος. Το ερώτημα είναι τι περίμενε ο πρόεδρος της ‘’βασίλισσας’’ για να αλλάξει προπονητή ; Να μείνει η Ρεάλ έξω από κάθε στόχο; Βούτυρο στο ψωμί του Ζιντάν είναι επιστροφή του αυτή την περίοδο, αφού δεν μπορεί να τον χρεώσει κανείς και για τίποτα.

 

Τι θα ισχύσει τελικά;

KOK Είναι δυνατόν να τελειώνει το Πρωτάθλημα και να μην ξέρουμε;

ΡΑΠ Δεν βλέπεις ο άνθρωπος πόση μελέτη έχει μέχρι να αποφασίσει;

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πετράκης


Ενα φιλάκι της ζωής πήρε με τον πόντο που πήρε από την αδιάφορη Λαμία ο Πετράκης . Ήδη έχουν έτοιμο προπονητή στα Γιάννινα και μάλιστα είναι πρόσφατα απολυμένος από ομάδα της Super League. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

 

Σιώπης


Στο παιχνίδι της Τούμπας ο Σιώπης δεν άφησε τον Μπίσεσβαρ να αναπνεύσει και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Άρη. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» δεν τον είδα να παίζει με το ίδιο πάθος και με ξενέρωσε.

X