ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Οι προβλέψεις για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Της κακομοίρας: Οι προβλέψεις για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Κόκκινος και Ραπτόπουλος επιμένουν ελληνικά και μας δίνουν τις επιλογές τους για τις αναμετρήσεις ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός- Πανιώνιος.

AEK – ΠΑΟΚ

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δυο δίκες απέναντι στον Πανιώνιο κρατάει την τύχη της πρωτιάς στα play off στα χέρια του. Η ΑΕΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 και μεγάλωσε η απόσταση από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξεχνάω ότι στην πρεμιέρα τον νίκησε μέσα στην Τούμπα με 0-1. Η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σε καλύτερη κατάσταση βλέπω ότι είναι η ΑΕΚ που είναι κυκλοθυμική και έχει κάνει και καλά και άσχημα παιχνίδια μέχρι τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μόνιμο πρόβλημα και είναι ο Γκαστόνε των play off αφού χωρίς να παίξει μπάλα κρατάει την πρώτη θέση στα δικά του χέρια. Η ΑΕΚ έχει περισσότερα κίνητρα για να κερδίσει το παιχνίδι τα οποία δεν είναι απαραίτητα βαθμολογικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθιά ανάσα μετά τη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ αφού ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και θέλει τη νίκη προκειμένου να ξεκινήσει όσο πιο αργά γίνεται τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Ο Πανιώνιος έχασε δυο συνεχόμενα παιχνίδια από τον ΠΑΟΚ αλλά παρουσιάζεται ανταγωνιστικός και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα στο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: G/G

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Πανιώνιος είναι σαν μια πίτα γύρο λαχταριστή λαχταριστή την οποία την έβαλες στην κατάψυξη την άφησες μια εβδομάδα και θέλεις την φας με το που την έβγαλες από το ψυγείο. Τα έφτυσε με λίγα λόγια και δεν τους δίνω καμία τύχη στην Λεωφόρο αφού πιστεύω ότι και μόνο από την βιολογική τους κατάσταση θα χάσουν από τον Παναθηναϊκό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

X