ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Πρέπει να ρίχνουμε βάρος στην Ευρώπη;

Της κακομοίρας: Πρέπει να ρίχνουμε βάρος στην Ευρώπη;

Κόκκινος, Ραπτόπουλος «αντιδικούν» για την αντιμετώπιση των ευρωπαϊκών αγώνων από τις ελληνικές ομάδες και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Πάντα λες ότι οι Ελληνικές ομάδες δεν πρέπει να ρίχνουν μεγάλο βάρος στην Ευρώπη και ειδικά ο ΠΑΟΚ που θέλει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Από τη μια έχεις ένα δίκιο, αλλά από την άλλη με νίκες όπως αυτή μέσα στη Λευκορωσία, αναδεικνύονται ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν το κασέ τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι μάνατζερ των Ευρωπαϊκών ομάδων συνήθως από εκεί βλέπουν κάποιους που τα πάνε καλά και ψωνίζουν.

 

Δηλαδή ο σκοπός του ΠΑΟΚ ποιος είναι φέτος; Να κάνει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία για να δείξει ότι έχει καλή πραμάτεια και να πουλήσει κάποιον ή κάποιους ποδοσφαιριστές; Έχει ανάγκη από λεφτά πιστεύεις; Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους του Champions League και δεν πήρε το πακέτο, δεν έχει καμία σημασία τι θα κάνει στο Europa. Δεν ασχολείται ο κόσμος με τον θεσμό, άσε που μπορεί να του κοστίσει σε τραυματισμούς.

 

Ο θεσμός σίγουρα δεν έχει την λάμψη του Champions League, από την στιγμή όμως που εκεί οι περισσότερες θέσεις είναι καπαρωμένες, οι ελληνικές ομάδες είναι «υποχρεωμένες» να κυνηγήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν. Άλλο είναι να παίζεις μόνο στο ελληνικό Πρωτάθλημα και άλλο να αντιμετωπίζεις μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και αν αποκτάς εμπειρίες.  Άσε που βλέπουν τα ταλέντα που διαθέτεις και μπορείς να τα μοσχοπουλήσεις.

 

Για μένα όλα αυτά είναι μπούρδες και από την στιγμή που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του θεσμού ή έστω στον τελικό, οι αγώνες της Ευρώπης είναι φθορά και τίποτα περισσότερο. Ειδικότερα μάλιστα για τον ΠΑΟΚ που ο προπονητής του χρησιμοποιεί πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και μπορεί να τραυματιστούν λόγο κόπωσης. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχει βοήθεια από τις μεταγραφές, θα κλατάρει.

 

Αυτό είναι θέμα διαχείρισης του Ρουμάνου που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές του. Μήπως και για αυτόν ο στόχος δεν είναι το Πρωτάθλημα; Για κορόιδο τον έχεις τον Λουτσέσκου;

 

Είδα και τον Ολυμπιακό πόσο τον ενδιαφέρει η Ευρώπη. Όταν κλάταρε στο 65΄ δεν έκανε καμία αλλαγή ο προπονητής του, δείχνοντας ότι τον ενδιαφέρει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όχι η Ευρώπη.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Για γέλια και για κλάματα

 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και ο Οκτώβριος περνάει. Είμαι περίεργος, γνωρίζει κάποιος από εσάς κάποια χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη που να έχει ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και όχι της Β΄; Να βάλουμε τα γέλια ή τα κλάματα με αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό αθλητισμό;  Πείτε μου ειλικρινά.

 

Εγκλημα η αναδιάρθρωση

 

Μπορεί να έχει την καλύτερη διάθεση ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών αλλά κάπου χάθηκε η μπάλα. Άλλο κάνω καλύτερα τα δεδομένα για καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο και άλλο με το σχέδιο που περνάω καταδικάζω κάποιες ομάδες στο να παίζουν αδιάφορα. Μιλάω κυρίως για τις ομάδες τις  Γ΄ Εθνικής,  που με το σχέδιο αυτό δεν είναι παρά αδιάφορες χωρίς να κερδίσουν τίποτα.

 

 

Εμφάνιση μεταγραφής ο Λέο Ζαμπά

ΚΟΚ Με τέτοιες εμφανίσεις να δεις που θα κάνει μεγάλη μεταγραφή

ΡΑΠ Σε κλειστούς χώρους θέλω να τον δω. Εκεί θα φανεί πόσο αξίζει

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Κούγιας

 

Καλά που ήταν και ο Κούγιας και μάθαμε ότι μεγαλομέτοχος της Ξάνθης παραμένει ο Πανόπουλος. Γιατί έτσι όπως παρουσιάζανε το ρεπορτάζ, όλοι νομίζαμε ότι ο Μουζενίδης θα ήταν ο μπροστινός του Σαββίδη στην Ξάνθη. Παραμένει ο Πανόπουλος, λοιπόν, και αυτό είναι το καλύτερο.

 

Ελπίδα

 

Αν είχε μια ελπίδα ο Αρης να φάει λάχανο τον ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Χαριλάου, την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ζητώντας ξένο διαιτητή. Με Έλληνα διαιτητή, ο ΠΑΟΚ θα έχανε από το «Μακεδονία Παλλάς». Τώρα είναι καβάλα στο άλογο.

X