ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ποιος τους μίλησε στο ακουστικό;

Της κακομοίρας: Ποιος τους μίλησε στο ακουστικό;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολι΄ζουν όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Τον αγώνα της χρονιάς θέλαμε να παρακολουθήσουμε και έγινε ένα τεράστιο μπάχαλο το οποίο θα κρίνει το Πρωτάθλημα στα δικαστήρια. Σε ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολύ πάθος και δύναμη, μια απόφαση διαιτητή και επόπτη τίναξε τα πάντα στον αέρα. Αυτό που είδα, εξωγήινε, είναι έναν διαιτητή και έναν επόπτη να δείχνουν γκολ και μετά να ακυρώνουν το γκολ ως οφσάιντ. Ποιος μίλησε και τι είπε στο ακουστικό τους;

 

Το θέμα είναι αν το γκολ ήταν κανονικό ή οφσάιντ. Συμφωνώ ότι η απόφαση έπρεπε να παρθεί εκείνη τη στιγμή και ή να το μετρήσουν ή να το ακυρώσουν. Η αναποφασιστικότητα του διαιτητή έπαιξε το ρόλο της σε όλα αυτά που είδαμε στη συνέχεια. Ο κανονισμός λέει ότι εφόσον είναι εκτεθειμένος ένας ποδοσφαιριστής, συμμετέχει στη φάση οπότε έπρεπε να ακυρωθεί. Πάντως υπάρχουν και άλλες φάσεις που σηκώνουν συζήτηση.

 

Επαναλαμβάνω ότι τόσο ο επόπτης όσο και ο διαιτητής έδειξαν σέντρα. Η απορία μου είναι ποιος τους μίλησε και τι τους είπε, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν πίσω και να το ακυρώσουν τελικά; Και από την άλλη, τι ήταν αυτό που έκανε τον διαιτητή να το μετρήσει όταν ήταν στα αποδυτήρια και να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι είναι έγκυρο;  Είναι φανερό ότι υπήρξαν παρεμβάσεις.

 

Φυσικά και υπήρχαν παρεμβάσεις τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ. Όλη η ΑΕΚ έπεσε πάνω στον επόπτη, τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν. Ο τέταρτος τους είπε ότι μπορεί και να μην είναι κανονικό και ο ΠΑΟΚ επηρέασε στα αποδυτήρια, είναι φανερό. Η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο ήταν η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι ή η σωτηρία, θα φανεί στο δικαστήριο.

 

Ναι, άλλα όλο αυτό δεν θα γινόταν, αν ο διαιτητής ήταν οριζόντιος και κάθετος στην απόφασή του. Αυτό όμως που πρέπει να αναδείξουμε, είναι η κίνηση του Βιεϊρίνια να προσπαθήσει να σταματήσει τον Σαββίδη να μπει στο γήπεδο.

 

Ο Βιεϊρίνια παίζοντας πέντε χρόνια στη Γερμανία, έδειξε την ευρωπαϊκή του κουλτούρα. Σκέφτηκε ο άνθρωπος ότι όπως και να έχουν τα πράγματα έχουμε χρόνο να το παλέψουμε.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Μπάχαλο

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, για να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το Ελληνικό Πρωτάθλημα μετά και τα όσα έγιναν την Κυριακή. Υπάρχει έστω και ένας που να διαφωνεί, ότι παρακολουθούμε μια φαρσοκωμωδία που κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει; Η προπαγάνδα πάει σύννεφο από όσους θέλουν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα και ο χαμένος είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο.

 

 

Ηρακλής

 

Δεν κέρδισε ο Ηρακλής την Κυριακή, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια του για το ποιος θα τερματίσει πρώτος στη βαθμολογία. Φυσικά η αστυνομία έκανε και πάλι τη δουλειά της αφού εμπόδισε κόσμο να πάει στο Παλαιοχώρι, παρόλα αυτά πάνω από 1.000 οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα αφού δεν την αφήνουν ποτέ μόνη της.

 

 

Πρώτος μάγκας ο Βιεϊρίνια

KOK Ο μόνος που τόλμησε να σταθεί μπροστά στον Σαββίδη

ΡΑΠ Είδα και τον Μίχελ που έτρεχε δίπλα σαν το σκυλάκι…

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Χαφ

 

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε σχεδόν τίποτα από τα χαφ του. Για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε να καθαρίζει η πίσω γραμμή του. Το καλοκαίρι είναι κοντά και ο άξονας πρέπει να αλλάξει ριζικά σε ποιότητα και ταχύτητα.

 

 

Ισχυρός

 

Φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο ισχυρός στη διαιτησία, αλλά ήταν πολύ ισχυρός στους εφέτες της απόφασης. Για αυτό η αστυνομία γνώριζε ότι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα γίνει με κόσμο; Δυνατός ο Ιβάν στους δικαστές, αδύνατος στους διαιτητές.

X