ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ποιος είναι ο στόχος του Αρη φέτος;

Της κακομοίρας: Ποιος είναι ο στόχος του Αρη φέτος;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις κινήσεις του Αρη στις μεταγραφές και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Από το μέχρι τώρα μεταγραφικό παζάρι, ο Αρης δείχνει ότι κινείται εξαιρετικά και πάει για ακόμη καλύτερα πράγματα του χρόνου. Λίγο η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας, λίγο η τρέλα του προέδρου που δείχνει μεγάλη όρεξη, οι κινήσεις μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές. Ο μοναδικός που δεν τις βλέπει έτσι είσαι εσύ, εξωγήινε, που ψάχνεις πάντα να βρεις το στραβό και το ανάποδο να αναδείξεις και δεν λες καλή κουβέντα με τίποτα.

 

Εγώ ρε είμαι ανάποδος ή αυτοί ζούν σε άλλο κόσμο; Ξέρεις τι μου λένε οι οπαδοί του Αρη όπου πάω και τους συναντώ; Ζούμε για να κόψουμε το Πρωτάθλημα από τον συμπολίτη και αυτή θα είναι του χρόνου αν τα καταφέρουμε η μεγαλύτερη ηδονή και απόλαυση. Άσε που παίρνουν από τον Ολυμπιακό συνέχεια ό,τι μπορούν, με αποτέλεσμα να τους χαρακτηρίζουν παράρτημα. Δεν έχουν το δικαίωμα, αλλά ο σοφός αναφέρει τι λέει η πιάτσα.

 

Τι πήρε ρε ανισόρροπε ο Αρης από τον Ολυμπιακό; Τον Ράντο σαν προπονητή τερματοφυλάκων και αμέσως να τους βγάλεις το όνομα; Δηλαδή με το ζόρι πρέπει να βρούμε να βγάλουμε τον Αρη κολλητό του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται; Ή επειδή δυο σέντερ φορ που έκανε κρούση, αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια; Η υπερβολή έχει και τα όρια της, εξωγήινε.

 

Εγώ ρε είμαι υπερβολικός ή αυτοί που ξέρουν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν την νέα χρονιά, είναι να κόψουν το Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ; Αν φούσκωσαν σαν τα παγώνια μετά το 1-1 στην Τούμπα φέτος, φαντάσου τι έχει να γίνει του χρόνου, αν καταφέρουν και του στερήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Μη τρως πρόλογο από αυτά που λένε στο ραδιόφωνο, σε αυτά είναι μάστορες.

 

Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι ο Αρης δεν κοιτάει να κάνει κάτι καλύτερο από ότι έκανε φέτος τη νέα χρονιά, αλλά το πώς θα κόψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ; Μην μπερδεύεις το ότι δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ με το στόχο της νέας χρονιάς για τον Αρη.

 

Πίστεψέ με, αυτά δεν είναι δικά μου και μου τα είπαν οπαδοί του Αρη. Αυτό που βίωσαν φέτος δεν το αντέχουν και ξέρουν ότι αν επαναληφθεί και του χρόνου θα τον κοιτάνε με το κιάλι.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Αντώνης Ρέμος (1)

 

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για μια ακόμη φορά, για ό,τι συνέβη την περίοδο που ανέλαβε τον Ηρακλή. Είπε ότι άλλα ήξερε και άλλα βρήκε, με αποτέλεσμα να κοντέψει να καταστραφεί οικονομικά. Δήλωσε μάλιστα ότι τώρα τελειώνει με εκείνα τα οικονομικά βάρη, τα οποία πιστεύει ότι δεν έπιασαν και τόπο. Ερώτημα αναπάντητο το ποιος τον «κορόιδεψε».

 


Αντώνης Ρέμος (2)

 

Όταν γνωρίζεις ότι μια εταιρία είναι χρεωμένη, θέλω να μάθω γιατί πρέπει να δώσεις συγχωροχάρτι στην προηγούμενη διοίκηση. Γιατί όταν ανέλαβε ο Ρέμος, ο Ηρακλής είχε χρέη από τη διοίκηση Σπανουδάκη. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη του για τον Ηρακλή αλλά έχει λογική η «άφεση» αμαρτιών, η οποία μάλιστα κόντεψε να τον καταστρέψει οικονομικά;

 


Κάνει καλές μεταγραφές ο Αρης

KOK Συνεχίζει και ψωνίζει όπως και πέρσι και θέλει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά.

ΡΑΠ Ναι, αλλά ψωνίζει «ερυθρόλευκα» και με δικαιώνει ότι θέλει να κόψει το Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

 


Ραπτόπουλος

 

Πέλκας (1)

 

Μαθαίνω ότι ο Πέλκας περιμένει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει του χρόνου με μεγαλύτερες απολαβές. Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο του δεν χτυπάει και στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν πάρα πολύ να έρθει μια καλή πρόταση να τον πουλήσουν.

 


Πέλκας (2)

 

Αυτό που γνωρίζω στην περίπτωση Πέλκα καλά, είναι ότι η διοίκηση της ομάδας δεν έχει καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του. Για τον Πέλκα, το ιδανικότερο, εφόσον δεν παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα ήταν να έρθει πρόταση από ομάδα της Γερμανίας, Πρωτάθλημα που του ταιριάζει.

X