ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Μπελάς στο κεφάλι της Γιουβέντους

Της κακομοίρας: Μπελάς στο κεφάλι της Γιουβέντους

Κόκκινος, Ραπτόπουλος σχολιάζουν τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ στη «Γηραιά Κυρία» και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Όλα δείχνουν ότι το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού θα γίνει στη Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φάνηκε ότι τελικά εννοούσε τα όσα έλεγε μετά τον τελικό του Champions League, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάει στη «Μεγάλη Κυρία» της Ιταλίας. Είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την ιστορία με κυριότερο το ποιος κερδίζει τελικά περισσότερα, η Γιουβέντους ή ο Ρονάλντο;

 

Η Ρεάλ κερδίζει τα περισσότερα, αφού της φεύγει ο μεγαλύτερος μπελάς που είχε στο κεφάλι της τα τελευταία χρόνια. Άλλο ο παλιός Ρονάλντο που έκανε τις κούρσες και βοηθούσε την ομάδα και άλλο ο σημερινός που έγινε σέντερ φορ και θέλει πάνω σε αυτόν να χτίζεται η ομάδα. Ξέρεις τι μπελάς είναι για ένα προπονητή, να πρέπει να αφήνει έξω παικταράδες γιατί δεν είναι του γούστου του Ρονάλντο;

 

Για το αν θα βγει κερδισμένη η Ρεάλ θα το μάθουμε στη συνέχεια, αφού είναι σε μια πολύ σημαντική στιγμή της ιστορίας της. Έφυγε ο Ζιντάν μετά από τρία συνεχόμενα Champions League και η διοίκηση δείχνει ότι πάνω από την ομάδα δεν υπάρχει κανείς και τίποτα. Από την ώρα που άκουσαν τον Ρονάλντο να γκρινιάζει, δεν έτρεξαν πίσω του να τον παρακαλέσουν να μείνει στην ομάδα και να του δώσουν τις απολαβές που απαιτούσε.

 

Θα γλυτώσει δηλαδή από τον μπελά η Ρεάλ και θα τον φορτωθεί η Γιουβέντους. Είχε έναν μπελά, τον Μπουφόν, που δεν έλεγε να το πάρει απόφαση να αποσυρθεί και πάνω που τον ξεφορτώθηκε βρήκε να βάλει καινούριο στο κεφάλι της. Άνω-κάτω θα τους κάνει, εδώ θα είμαστε και θα θυμηθείς τον σοφό και αυτά που σου λέει. Θα αρχίσει τα «δεν μου αρέσει αυτός», «μου μυρίζει περίεργα εκείνος»…

 

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει στο αγωνιστικό κομμάτι της Γιουβέντους, όμως είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει ψηλά τον πήχη στο εμπορικό της κομμάτι. Μας αρέσει, δε μας αρέσει, ο Ρονάλντο είναι ποδοσφαιρικό ίνδαλμα σε όλο τον πλανήτη.

 

Λεφτά μπορεί να κερδίσουν από τις φανέλες όπως λες και από τους χορηγούς λόγο του ονόματος του Ρονάλντο αλλά το άνω κάτω δεν το γλυτώνουν με τίποτα.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Καλές οι συναντήσεις, καλές οι πρωτοβουλίες, αλλά θα μας πει κανείς τι γίνεται με την ουσία; Όταν μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 50,000 ευρώ που πρέπει να βρεθεί άμεσα, πόσο αισιόδοξος μπορώ να είμαι; Που είναι όλοι αυτοί οι μεγάλοι επιχειρηματίες, που τα 50000 για αυτούς είναι «ψίχουλα»;  Διαρκείας χθες δεν περιμένω από πουθενά.

 

 

VAR

 

Στην Ελλάδα της καχυποψίας και της αμφισβήτησης στο ποδόσφαιρο είναι πολύ λογικό ο κόσμος να είναι επιφυλακτικός με την χρήση του VAR. Μπορεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας να έχει αποδώσει δικαιοσύνη , στη χώρα μας όμως ο κόσμος πιστεύει ότι όσοι είναι στα «κουμάντα», θα την βρουν την άκρη ακόμη και με το VAR. Άδικο έχουν;

 

 

Θα τους κάνει άνω-κάτω ο Ρονάλντο;

KOK Μια χαρά μεταγραφή είναι για την Γιουβέντους ο Ρονάλντο

ΡΑΠ Μια χαρά μεταγραφή είναι για τον Ρονάλντο η Γιουβέντους

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΣΚΆΣΑΝΕ

 

Τη μια μεταγραφή κάνει μετά την άλλη η ομάδα του Άρη και ο ΠΑΟΚ πάει να προσαρμόσει τον Χατσερίδη που δεν προσαρμόζεται. Η πλάκα είναι ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν να ενισχύσουν τον Άρη, θα πληρωθούν από τη συμφωνία με το «Ε» του Σαββίδη.

 

 

Μπίσεσβαρ

 

Όλα τα ακούω βερεσέ. Μεταγραφές, δανεικοί, αν θα μείνει ο Ουάρντα ή ο Ενρίκε. Αυτό που ξέρω και βλέπω, είναι ότι ο Μπίσεσβαρ ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Αν φύγει ο Μπίσεσβαρ από την ομάδα, άλλος ΠΑΟΚ θα είναι.

X