ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Μεγάλος μάγκας ο Σιώπης

Της κακομοίρας: Μεγάλος μάγκας ο Σιώπης

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τη στάση του μέσου του Αρη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Το ποδόσφαιρο το πιο δημοφιλές άθλημα στον πλανήτη και είναι όμορφο όχι μόνο για τα γκολ, αλλά και για το θέαμα. Όχι για τις καταπληκτικές κερκίδες των οπαδών και τις τρομερές συγκινήσεις που προσφέρει ένας αγώνας. Είναι όμορφο γιατί την Κυριακή είχαμε μια σπάνια δήλωση από αυτές που δεν τις ακούς εύκολα. Ο Σιώπης είχε τα άντερα να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του για τη φάση του πέναλτι κι ας μην έπρεπε να το καταλογίσει ο διαιτητής.

 

Το ζήτημα είναι για ποιο λόγο ζήτησε συγνώμη. Έκανε πέναλτι και αισθάνθηκε την ανάγκη να δικαιολογηθεί στους συμπαίκτες του και στον κόσμο του Άρη δικαιώνοντας τον διαιτητή τελικά; Μήπως αυτή η ομορφιά που λες δεν υπάρχει πουθενά και δικαιώνονται οι του Παναθηναϊκού που μιλάνε για σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος τους; Δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο να βγει και να ζητήσει συγνώμη, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να τα κάνει χειρότερα.

 

Είναι μεγάλη του μαγκιά γιατί ζήτησε συγνώμη γνωρίζοντας ότι δεν έκανε πέναλτι, αλλά με το τάκλιν που έκανε μέσα στην περιοχή έδωσε δικαίωμα στον διαιτητή να το δώσει. Είναι γνωστή συμβουλή όλων των προπονητών ότι τα τάκλιν όταν κάνουμε άμυνα μέσα στην περιοχή απαγορεύονται εκτός αν η μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα. Το πέναλτι το κερδίζει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και δεν το κάνει ο Σιώπης.

 

Ρε έχετε τρελαθεί όλοι κανονικά και θέλετε να με κάνετε να ξεχάσω αυτά που ξέρω; Υπάρχει «σφαγή» του Παναθηναϊκού και αλλοίωση αποτελέσματος και εσύ μου ασχολείσαι με το πέναλτι που έδωσε στον Μπουζούκη. Το δεύτερο πέναλτι του Άρη ήταν μόνο στο μυαλό του διαιτητή. Το οφσάιντ στο 7ο λεπτό το πνίγεται; Αν ήταν ακριβώς ανάποδα τα σφυρίγματα θα λέγατε αυτά τα πράγματα;

 

Είναι μεγάλο θράσος να μιλάει για «σφαγή» ο Παναθηναϊκός και να τα υποστηρίζεις και εσύ. Τι θα κέρδιζε δηλαδή ο Άρης, το Πρωτάθλημα; Και αν ήθελε να τον «σπρώξει» ο διαιτητής, γιατί έδωσε το πέναλτι ουρακοτάγκο;

 

Ουρακοτάγκος είσαι εσύ και όσοι θέλετε να γλείφετε τους οπαδούς του Άρη και να τους χαϊδεύετε τα αυτιά. Μάγκας είναι ο Σιώπης γιατί ζητάει συγνώμη και παραδέχεται το λάθος του.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Λουτσέσκου

 

Εχει αφηνιάσει ο εξωγήινος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Οχι, δεν παίζει καλή μπάλα, όχι δεν βοηθάει με τον τρόπο του την ομάδα, όχι είναι αποκλειστικά ομάδα του προέδρου και πάει λέγοντας. Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι είμαστε νούμερα και κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και με τη συγκομιδή που έχει μέχρι τώρα δεν τον κουνάει κανείς.

 

Παναθηναϊκός

 

Μιλάει ο κόσμος με θαυμασμό για την ομάδα του Παναθηναϊκού και τα πιτσιρίκια του Δώνη και καλά κάνει. Η απορία μου είναι η εξής. Αν δεν ήταν αναγκασμένος ο Παναθηναϊκός να παίζει με τους πιτσιρικάδες, θα τους έδινε αυτές τις ευκαιρίες που παίρνουν σήμερα; Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες αλλά δεν παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

 

 

Εχει άντερα ο Σιώπης

KOK Δεν είπε ρε κεφάλα ότι έκανε πέναλτι, ζήτησε συγνώμη που έδωσε δικαίωμα

ΡΑΠ  Παίκτης με πέντε πνευμόνια που κρατάει μια άμυνα μόνος του να μη ζητάει συγνώμη

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μούχαλης

 

Θυμίζει Κιβρακίδη και κάνει τρομερή χρονιά ως φουλ μπακ στην αμαρτωλή ομάδα της Βέροιας ο Μούχαλης. Σε ένα συναρπαστικό κυνηγητό με τον εκπληκτικό Αρη Παλαιοχωρίου και τον Μακεδονικό θα γίνει τρομερή μάχη για την άνοδο με τον νεαρό να κάνει παπάδες.

 

 

Παντζιαράς

 

Αν ανέβει με τον Άρη Παλαιοχωρίου ο Ανδρέας Παντζιαράς, πρέπει και ο ίδιος να αλλάξει κατηγορία, γιατί είναι πολλά χρόνια προπονητής στην Γ΄ Εθνική. Ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα του και δείξει ότι αξίζει για μεγαλύτερα πράγματα.

X