ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Με τι κριτήριο ψήφισε ο κόσμος;

Της κακομοίρας: Με τι κριτήριο ψήφισε ο κόσμος;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Παραμονές των εκλογών είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα για τα τηλεοπτικά συμβόλαια που προσέφερε η ΕΡΤ, προκειμένου να κερδίσει ψήφους η κυβέρνηση από τους οπαδούς των ομάδων. Πέρα λοιπόν από τον εσφαλμένο τρόπο που δίνει τα τηλεοπτικά συμβόλαια, όπως είδες δεν είχε και αποτέλεσμα η κίνηση αυτή, αφού η κυβέρνηση άλλαξε , άρα οι οπαδοί δεν επηρεάστηκαν. Εκτός αν η εξωγήινη λογική σου έχει άλλη οπτική γωνία στο θέμα των εκλογών. 

 

Οι οπαδοί των ομάδων είναι αχάριστοι αυτό ξέρω. Ειδικά του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ, αφού κανένα άλλο κανάλι δεν θα τους έδινε τέτοιο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Δεν έπρεπε να πουν ένα ευχαριστώ που ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τόσα χρήματα στην ομάδα της καρδιάς τους; Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας. Αν είναι για την τσέπη του , το πώς θα μπει σε καμία δουλειά στο δημόσιο, πάει να ψηφίσει, για την ομάδα του τίποτα.

 

Ότι υπάρχει ιδιοτέλεια σε πολύ κόσμο που πάει να ψηφίσει συμφωνούμε. Το ότι το ρουσφέτι πήγαινε σύννεφο για πάρα πολλά χρόνια επίσης συμφωνούμε. Αλλά να μου λες αχάριστο τον κόσμο, επειδή δεν ψήφισε με γνώμονα την ομάδα του με ξεπερνά πραγματικά . Οι οπαδοί των ομάδων δεν βγάζουν κυβερνήσεις όσο και να έχουν μπλέξει αυτά τα δυο μεταξύ τους. Για την πολιτική και το ποδόσφαιρο λέω.

 

Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι τα δυο μεγάλα κόμματα, χρησιμοποίησαν ή προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις ομάδες με τους πολυπληθέστερους λαούς. Δηλαδή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Επειδή γνωρίζουν το χαμηλό τους πνευματικό επίπεδο, αλλά και το φθηνό πολιτικό τους κριτήριο, που έχει να κάνει με το συμφέρον τους και το φανατισμό τους για τις ομάδες που αγαπάνε.

 

Το ότι δεν πέτυχαν τίποτα από τις ομάδες τα κόμματα το πήρες χαμπάρι; Μπορεί οι πρόεδροι των κομμάτων να τα έχουν καλά με τους μεγαλομετόχους των ομάδων για άλλους λόγους, αλλά για τον κόσμο των ομάδων δεν τους καίγεται καρφί και το ανάποδο όπως φάνηκε την Κυριακή.

 

Εγώ την Κυριακή είδα 80% ψήφο στα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια και άλλο τόσο σε κόμματα που ψήφισαν υπέρ της συνθήκης των Πρεσπών. Τον Κυριάκο Κυριάκο εκτός Βουλής και τον Χήτα, τον φίλο-Ολυμπιακό, να εκλέγεται βουλευτής μέσα στην Θεσσαλονίκη.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Παπαδόπουλος (1)

 

Βγαίνει και δηλώνει ότι προχωράει στην αγορά του ΑΦΜ της ομάδας του Βόλου ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Λέει μάλιστα ότι τα χρέη της ομάδας που έχει επωμιστεί ο ίδιος, θα τα πληρώσει με το δικό του τρόπο. Και φέτος; Δηλαδή ο Ηρακλής θα κάνει ένα χρόνο διάλειμμα και θα επανέλθει μετά από αυτή την σαιζόν; Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι γίνονται;

 


Παπαδόπουλος (2)

 

Το τι μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρο το έδειξε φέτος. Η ομάδα απέτυχε παταγωδώς , για όλα έφταιγαν οι υπόλοιποι εκτός από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο. Αν λέω αν είχε δώσει δείγματα γραφής τέτοια που να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί τότε ίσως να μιλούσαμε διαφορετικά. Ένας χρόνος εκτός μπορεί να σημαίνει αφανισμός. Για λίγους…


Αλλάζουν τα πράγματα;

KOK Δηλαδή πιστεύεις ότι τώρα με τον Μητσοτάκη θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ;

ΡΑΠ Με τα χαφ που έχει η ομάδα θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ.

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σαράνοφ


Βαρύ τον βλέπω τον Κουέστα και ο πιτσιρικάς είναι άπυρος ακόμα. Ο Σαράνοφ που ήταν πέρσι ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, είναι πολύ καλύτερη λύση και κολλάει γιατί ο μάνατζερ του δεν είναι αρεστός στη διοίκηση του Αρη!

 

Γαϊτανίδης


Άλλο ένα ταλέντο που θα το έτρωγε η μαρμάγκα αν δεν τον βλέπαμε με τον Φερέιρα. Γρήγορος, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, ντριπλάρει καταπληκτικά και είναι εύκολος στο γκολ. Θα παίξει ή θα πάει να κάνει το «αγροτικό» του στον Μπέο;

X