ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ο Κόντε ως βοήθεια ή ως αντικαταστάτης;

Της κακομοίρας: Ο Κόντε ως βοήθεια ή ως αντικαταστάτης;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν την πιθανή απόκτηση του Ισπανού από τον ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

 

Πολλά ηχηρά ονόματα ακούμε εδώ και καιρό για να έρθουν στον ΠΑΟΚ, Κόντε μας προέκυψε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Καλός επιθετικός, δεν μπορείς να πεις ότι δεν αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες του σε μια μεγαλύτερη ομάδα, αλλά από την άλλη δημιουργούνται προβληματισμοί. Γιατί αργούν τόσο πολύ να απαντήσουν θετικά όλοι αυτοί που ακούστηκαν μέχρι τώρα και δεν κλείνουν στον ΠΑΟΚ και από την άλλη πόσο μπορεί να τον βοηθήσει ο Κόντε.

 

Δυο είναι τα ερωτήματα. Αν ο Κόντε έρχεται για να συμπληρώσει το είδη υπάρχον υλικό ή αν έρχεται ως αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς . Άλλο πράγμα η μια περίπτωση και άλλο η άλλη και αν ισχύει η πρώτη, καλώς να ορίσει γιατί μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες ερχόμενος από τον πάγκο. Αν ισχύει όμως η περίπτωση πώλησης του Πρίγιοβιτς, τότε ο Σαββίδης μου θυμίζει τον Μυτιλιναίο, που πούλησε τον Κωσταντίνου και έφερε τον Κορμαρή.

 

Για να μπούν τα ερωτήματα που θέτεις, θα πρέπει να υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης του Πρίγιοβιτς. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει, κακώς το συζητάμε τώρα τουλάχιστον. Το θέμα είναι, μπορεί ο Κόντε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες πρωταθλητισμού που θα έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου; Άλλο να παίζεις στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια ομάδα που λατρεύει την ''κλοπή'' και άλλο στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου που θέλει τη δημιουργία.

 

Από τα ρεπορτάζ που έχουμε τις τελευταίες πέντε ημέρες, φαίνεται καθαρά ότι για τον Πρίγιοβιτς υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης. Ο Κόντε είναι διεισδυτικός , καλός στο ένας με έναν και χαμηλά πολύ καλύτερος από τον Πρίγιοβιτς. Ψηλά όμως δεν υπάρχει και δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να φορτώνει ψηλά πάνω σε αυτόν. Θα πρέπει να πάει σε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού.

 

Συνεχίζεις να επιμένεις και  να μιλάς σαν να άλλαξε κάτι. Και να πουληθεί ο Πρίγιοβιτς θα έρθει κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει, το θεωρώ δεδομένο. Δεν μου απάντησες επίσης και δεν είπες κουβέντα στο  γιατί δεν έρχονται αυτοί που ακούγονται μέχρι σήμερα;

 

Είναι απλό. Όταν μαθαίνουν ότι για μέτριους ως κακούς παίκτες, έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα μεγαλύτερα από την αξία τους μέχρι σήμερα, είναι λογικό να θέλουν πολλά περισσότερα και αυτοί και να κάνουν την καλή τους.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Παύλος Γιαννακόπουλος

 

Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ μεγάλος παράγοντας του Παναθηναϊκού, που επί ημερών η ομάδα των ''πρασίνων'' γνώρισε πολύ μεγάλες στιγμές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν τον γνώρισα προσωπικά, αλλά με τον τρόπο που λειτουργούσε, πιστεύω ότι οι οπαδοί όλων των ομάδων της Ελλάδας θα ήθελαν έναν Παύλο Γιαννακόπουλο στο τιμόνι της αγαπημένης τους ομάδας.

 

 

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 

Όσο βλέπω ότι υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτό τον κόσμο, δεν θα πάψω να ελπίζω ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Στο τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στα γήπεδα του Μακεδονικού και με την υποστήριξη τουMetropolois 95,5 και της Metrosport για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγιεινής , ΑΝΘΡΩΠΟΙ από το χώρο του ποδοσφαίρου δεν σκέφτηκαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά πως θα είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά.

 

 

Θα αρπάξει την ευκαιρία ο Κόντε;

KOK Είναι ένα θέμα το ότι δεν έχει παίξει σε ομάδα υψηλού επιπέδου.

ΡΑΠ Ωρίμασε αργά και έχει την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει.

 

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Μυροφορίδης

 

Αυτά τα σάλια λατρείας προς τον Ηρακλή από τον Μυροφορίδη, δεν μπορώ να τα μασήσω σαν ταραμά γιατί δεν είμαι κατσίκα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει καμία σοβαρή πρόταση και την πέφτει στον φουκαρά τον Ηρακλή. Άλλη λογική εξήγηση δεν βρίσκω.

 

 

Ντοκιμαντέρ

 

Δεν βλέπω να πουλάει το ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ. Αν ήταν έξυπνος ο δημιουργός αυτού, θα είχε φτιάξει ένα άλλο ντοκιμαντέρ με τίτλο, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Αυτό θα είχε επιτυχία ανάλογη με αυτή των ταινιών του Χόλυγουντ.

X