ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Καμία βοήθεια από τον Λουτσέσκου μέχρι τώρα

Της κακομοίρας: Καμία βοήθεια από τον Λουτσέσκου μέχρι τώρα

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος διαφωνούν για τη συμβολή του Ρουμάνου τεχνικού στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Εχεις φαγωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Όχι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του προέδρου και όχι του προπονητή , όχι η ομάδα βασίζεται μόνο στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών, όχι δεν είναι ομάδα, όχι δεν έχει καμία βοήθεια από τον Λουτσέσκου. Και να μη διαφωνήσει κανείς σε τίποτα μαζί σου, υπάρχει ένα απλό ερώτημα. Κρινόμαστε όλοι από τα αποτελέσματα; Αν ναι, τότε σήμερα δεν είναι επιτυχημένος ο Λουτσέσκου;

 

Ο Λουτσέσκου είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στην Ελλάδα. Σαν ένα πωλητή με κακό ρουχισμό, μέτρια άρθρωση και επιχειρήματα στον λόγο του, να έχει να πουλήσει το προϊόν που είναι μονοπώλιο. Ένας μέτριος γιατρός με απίστευτα μέσα, σε μια υπερπολυτελή κλινική, που στην εγχείρηση έχει και τον Θεό μαζί του. Ένας μέτριος που τον ευνοούν οι αριθμοί και τίποτε περισσότερο είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

 

Και είναι κακό κάποιος να είναι τυχερός; Χωρίς τύχη δεν πας πουθενά και χωρίς αυτήν όσο ικανός και να είναι κάποιος, υπάρχει περίπτωση να αποτύχει σε μια ομάδα. Πάρα πολλοί  είναι οι ικανοί και άτυχοι από τους λιγότερο ικανούς και τυχερούς. Στο ποδόσφαιρο των τόσων παραμέτρων ένας προπονητής χωρίς αυτήν δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και να του στερέψει η τύχη του Ρουμάνου τι γίνεται;

 

Βρε την τύχη, τη μια την έχεις και την άλλη τη χάνεις, για αυτή θα μιλάμε τώρα; Ο Λουτσέσκου είναι μέτριος γιατί δεν αλλάζει ποτέ σύστημα. Δεν κάνει σε κανένα παιχνίδι εσωτερικές αλλαγές. Δεν έχει εναλλακτικές και όταν κάνει πολλές αλλαγές με θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους, βάζει σε κίνδυνο την ομάδα. Άσε που δεν παίζει ποτέ ο ΠΑΟΚ χωρίς την μπάλα για να βρει κενούς χώρους.

 

Και αυτό το βλέπεις εσύ, αλλά δεν το βλέπει κανείς από τον ΠΑΟΚ, ούτε ο Σαββίδης, ούτε οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ΠΑΕ. Το λες για να είσαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή  ή τα πιστεύεις; Όπως πάει ο ΠΑΟΚ η ιστορία θα γράψει προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδος Λουτσέσκου.

 

Δεν θα γίνει καμία στραβή, θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα κανονικά και κανείς δεν θα θυμάται τον Λουτσέσκου. Θα μείνει στη μνήμη τους ο Σαββίδης, ο Πρίγιοβιτς, ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο Βαρέλα, αλλά όχι ο Ρουμάνος.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Παντελίδης

 

Το είπε και το έκανε πράξη ο Σάββας Παντελίδης. Είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πανηγυρίσει γκολ το οποίο θα είναι αντικανονικό -κάτι που σπάνια το συναντάς- και το έκανε πράξη. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν πανηγύρισε το γκολ της ομάδας του Αρη, αφού φυσικά πέναλτι δεν υπήρξε ποτέ. Σπουδαίο πράγματα να τηρείς τον λόγο σου!

 

Ρίβερ

 

Αφού δεν ήταν ικανοί να διοργανώσουν τον δεύτερο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Λατινική Αμερική στην έδρα της Ρίβερ, ο τελικός θα γίνει στη Μαδρίτη στις 9 Δεκεμβρίου. Απλά είναι τα πράγματα και πάντα υπάρχει λύση. Να τα βλέπουν οι δικοί μας αυτά, που τα περιμένουν όλα από τους ξένους. Εκεί θα καταλήξουμε κι εμείς σε τέτοια χάλια.

 

 

Δεν βοηθάει ο Λουτσέσκου;

KOK Νομίζω ότι είσαι ισοπεδωτικός με τον Λουτσέσκου, το λιγότερο.

ΡΑΠ Ρε ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Πρωτάθλημα με αυτόματο πιλότο.

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Παντελίδης

 

Αφού είδε ότι το πρέσινγκ ψηλά δεν του βγήκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Περιστέρι θα ακολουθήσει μια διαφορετική διαχείριση των δυνάμεων της ομάδας του. Θα κρατήσει την ομάδα πίσω στα πρώτα λεπτά και θα κοιτάξει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

 

 

Καραπαπάς

 

Δεν φτάνει που τρώει όλο το φαΐ του ο Καραπαπάς, είναι και κακός στην προπαγάνδα της κλάψας. Δεν τον πιστεύει ούτε ένας οπαδός του Ολυμπιακού ότι η ομάδα του είναι αδικημένη. Μπορεί αν μην τον πιστεύει ακόμα και ο Τσουκαλάς.

X