ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Καμία ομάδα δεν θα την πληρώσει για τον Τζήλο

Της κακομοίρας: Καμία ομάδα δεν θα την πληρώσει για τον Τζήλο

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για το παρασκήνιο της επίθεσης στον Λαρισαίο διαιτητή και γίνεται... «Της κακομοίρας»

 

Η επίθεση στον διαιτητή Τζήλο από «αγνώστους» βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της, αφού η αστυνομία φαίνεται ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και βρήκε αυτούς που έκαναν την επίθεση στον διαιτητή. Είναι καιρός να τελειώνουμε με τους περιέργους που πουλάν τρομοκρατία στους διαιτητές και να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Λεπτομέρειες απομένουν για να μάθουμε ποιοι κρύβονται πραγματικά πίσω από τον ξυλοδαρμό του.

 

Ότι βρήκαν αυτούς που τον έδειραν το πιστεύω. Ότι θα τους βάλουν μέσα να πληρώσουν το όλο σκηνικό και πάλι θέλω να το πιστεύω. Το ποιος έδωσε την εντολή για τον Τζήλο, θα το μάθουμε ποτέ; Αυτοί εκτελούν εντολές τις οποίες από κάπου πήραν και αυτό θα πρέπει να μάθει ο κόσμος. Αν τον έδειρε ο Ραπτόπουλος ή ο Κόκκινος μικρή σημασία έχει, το θέμα είναι ποιος έδωσε την εντολή.

 

Αυτό έχει να κάνει με τις καταθέσεις τους και τα όσα έχουν να πουν στον εισαγγελέα. Και αν θέλεις τη γνώμη μου δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ ποιος είναι αυτός που έδωσε την εντολή και κρύβεται πίσω από την θρασύδειλη επίθεση. Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο, η ιστορία θα περάσει όπως πολλές άλλες και δε θα τιμωρηθεί καμία ομάδα.

 

Εδώ είναι και η ουσία του όλου σκηνικού. Ποιος είχε όφελος να φάει τις «ψιλές» του ο Τζήλος, για να μην τολμήσει ξανά να αδικήσει κάποια ομάδα; Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι και αυτό είναι το δράμα της υπόθεσης που δείχνει ότι στο ελληνικό Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

 

Το ότι τους έπιασαν όμως δείχνει ότι κάτι πάει να αλλάξει. Ότι όλοι αυτοί που νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν τα έφαγαν τα ψωμιά τους και τα πράγματα επιτέλους αλλάζουν προς το καλύτερο.

 

Γρηγόρη, οι διαιτητές στην Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι πάντα με τον ισχυρό. Ακόμα και στην περίπτωση του Τζήλου καμία ομάδα δε θα την πληρώσει, να είσαι σίγουρος ότι θα την βγάλουν όλοι καθαροί. Για χαζούς τους έχεις;

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Κουλούρης

 

Μην πιάσει κάτι στο στόμα του ο εξωγήινος. Ο Ευθύμης Κουλούρης μετά και τα τρία γκολ που πέτυχε στον θεσμό του Κυπέλλου με την ομάδα του Ατρόμητου, έδειξε ότι έχει επαφή με τα δίχτυα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Δεν λέω ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς, αλλά τόσα γκολ δεν περνάνε απαρατήρητα.

 

Ριμπερί

 

Ενας μεγάλος σύλλογος δείχνει το πόσο μεγάλος είναι όταν δείχνει τα ανάλογα αντανακλαστικά. Ο Φρανκ Ριμπερί έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ένα καλό εστιατόριο και τα σχόλια δεν του άρεσαν με αποτέλεσμα να «στολίζει» όλο τον ντουνιά με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Η διοίκηση διαχώρισε τη θέση της και τον περιμένει ένα τσουχτερό πρόστιμο.

 

 

Θα τελειώσει αυτή η ιστορία με τον Τζήλο; 

KOK Θα συνεχίσει να σφυρίζει μετά από αυτό που του συνέβη;

ΡΑΠ Μέχρι και υπουργός μπορεί να γίνει αφού ο άλλος έγινε βουλευτής. 

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αλάτι

 

Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη δεν έχει προηγούμενο. Αλλά αυτό που βγήκε στην εκπομπή του Μπούζου πραγματικά με ξεπερνάει. Έκλεψαν το αλάτι που είχαν για τα χιόνι και για αυτό δεν βγήκαν οι αλατιέρες στους δρόμους. Ρε πόσο πιο κάτω έχει ακόμη;

 

 

Μπεργκ

 

Η καλύτερη λύση για να τελειώνει η γκρίνια και να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κατακτήσει το Πρωτάθλημα είναι ο Μπεργκ. Σε φόρμα είναι, συνεχίζει να σκοράρει, δεν χρειάζεται να ψάχνει αλλού και να πειραματίζεται.

X