ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Γεια σου κυρ εισαγγελέα

Της κακομοίρας: Γεια σου κυρ εισαγγελέα

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για την αρχειοθέτηση της ένστασης του Αρη κατά της Λαμίας και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Δεν μπορώ να το πιστέψω ειλικρινά και ας μου έλεγες ότι το περίμενες και δεν σου προκάλεσε καμία έκπληξη. Εκεί που είχαμε τον Κούγια να λέει ότι ο Άρης αν κάνει ένσταση θα δικαιωθεί και θα τιμωρηθεί η Λαμία, όχι μόνο ανέλαβε την υπεράσπισή της, αλλά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο με απόφαση του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, χωρίς να φτάσει ποτέ στα δικαστήρια και να δούμε αν θα αφαιρεθούν από την ομάδα της Λαμίας οι βαθμοί.

 

Και ποιος σου είπε ότι φταίει ο εισαγγελέας για να έχουμε καλό ρώτημα και τον κατηγορούν οι οπαδοί του Άρη; Βρήκε μια αδύναμη ομάδα και εύκολα με το χέρι του τσαλάκωσε το χαρτί και το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Η απορία μου είναι, αν η ένσταση ήταν του Μαρινάκη ή του Σαββίδη, θα έκανε το ίδιο; Θα έβαζε την υπόθεση στο αρχείο ή θα την έστελνε να δικαστεί κανονικά;

 

Δεν ξέρω τι θα έκανε σε μια τέτοια περίπτωση, παρά μόνο να υποθέσω αυτό που υποθέτουν όλοι οι Έλληνες. Για να το κάνει όμως δε το έκανε γιατί έτσι του ήρθε, αλλά γιατί του το επιτρέπει ο νόμος. Εδώ τώρα πρέπει να μου πεις τι γίνεται και γιατί τόση φασαρία αν  τελικά το πράγμα ήταν τόσο απλό και μπήκαμε σε μια τέτοια διαδικασία δημιουργώντας ελπίδες χωρίς λόγο.

 

Ο νόμος του επιτρέπει να αξιολογήσει αν πρέπει μια υπόθεση να πάει στο δικαστήριο ή να τη βάλει στο αρχείο. Εξάλλου σε αυτή την υπόθεση φάνηκε ότι η Λαμία είναι δυνατή όχι μόνο στο χορτάρι, αλλά και έξω από αυτό όπως και το ότι διαθέτει πολύ χρήμα αφού δεν μπορείς έτσι εύκολα να πάρει τον Κούγια δικηγόρο υπεράσπισης.

 

Κανείς δεν κατηγορεί τον εισαγγελέα, ούτε λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που μου είπες.  Ο κόσμος «πιάστηκε» από αυτή την υπόθεση, πήρε ελπίδες ότι μπορεί να μειωθούν οι βαθμοί της Λαμίας και πίστεψαν ότι μπορεί η ομάδα να μπει ξανά δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου.

 

Κόκκινε, όπως πολύ σωστά το λες συχνά δεν υπάρχει ελπίς. Αυτό θα πρέπει να καταλάβουν οι οπαδοί του Άρη και να κάνουν σχεδιασμό για τη νέα χρονιά στην Β'  Εθνική. 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Παραμύθια

 

Δηλαδή γιατί να γίνεται τέτοιος ντόρος με αυτά που δήλωσε ο Αλεξανδρής; Δεν τα ξέραμε, δεν τα ζήσαμε, δεν τα είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια; Δηλαδή έπρεπε να μας το πει ένας από τους πρωταγωνιστές όλων εκείνων των απίστευτων οργίων που γινόταν στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος; Παραμύθια της Χαλιμάς όλα τα δάκρυα που χύθηκαν με αφορμή τη συνέντευξη.

 

Γκαντεμόσαυρος

 

Τον έχω βαφτίσει με πολλά ονόματα, αλλά αυτό που συμβαίνει με την γκαντεμιά που κουβαλάει η σαύρα δίπλα μου δεν έχει προηγούμενο. Ποιος Μητσοτάκης και πράσινα άλογα; Τρίτη βράδυ μου δίνει προγνωστικό στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ότι το πρώτο γκολ θα το βάλει ο Πρίγιοβιτς. Τετάρτη τραυματίστηκε ο Σέρβος και μένει έξω για ενάμιση μήνα…

 

Δεν υπάρχουν λύσεις για τον Άρη;

ΚΟΚ  Κολλημένος με τον Γράντα είσαι λες και δεν υπάρχει άλλος της οικογένειας του Άρη με λεφτά

ΡΑΠ  Κανένας δεν υπάρχει παρά μόνον αυτός. Ο μοναδικός που μπορεί ακόμα και σήμερα

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ενρίκε (1)

 

Σε μπελά μπήκε ο Ίβιτς μετά τον τραυματισμό του καλύτερου του ποδοσφαιριστή, αλλά υπάρχει μια λύση εκπληκτική. Ο Κλάους το έριξε στον Θεό, τα έχει χάσει, παραδίδει σώμα και πνεύμα, ο Κουλούρης είναι ατάλαντος, οπότε η μόνη περίπτωση για μπροστά είναι ο Ενρίκε

 

Ενρίκε (2)

 

Ο Ενρίκε αμυντικά είναι για κλωτσιές, μπελάς είναι για τον ΠΑΟΚ. Στο γκολ είναι εύκολος, χαμηλά είναι γρήγορος, πολύ καλός στο ένας με έναν και στο μόνο που υστερεί είναι ο αέρας. Μήπως ο Κλάους και ο Κουλούρης κάνουν τίποτα στον αέρα;

X