ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Εξορία Ηρακλή λόγω ΠΑΟΚ

Της κακομοίρας: Εξορία Ηρακλή λόγω ΠΑΟΚ

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για την εγκατάσταση του Δικεφάλου στο Στάδιο και γίνεται... «Της κακομοίρας»

 

Φαγώθηκες με τον Ηρακλή και την προσπάθεια που ξεκίνησε στη Γ'  Εθνική. Και ποδοσφαιριστές έρχονται και διαρκείας αγοράζει ο κόσμος προκειμένου να μπορέσει να βγει η χρονιά, αφού αν περιμένουν να βρεθεί επενδυτής θα περιμένουν πολύ. Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται αφού από παντού δέχεται πυρά. Το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει αποκλειστικά το Καυτανζόγλειο μέχρι να γίνει το δικό του γήπεδο, έκανε να πέσουν οι μάσκες.

 

Ο Ηρακλής πληρώνει τις μαγκιές της θύρας 10 και το πανό που σηκώθηκε για τη μητέρα του Ιβάν Σαββίδη. Εφόσον ο Ηρακλής σαν σωματείο εκφράζεται μέσα από τα πολιτικά πιστεύω της ΑΘ10, θα υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες και να μην κλαίτε για τα δελτία που δεν έβγαλε η ΕΠΟ, είπατε «μόνοι μας εναντίον όλων». Ας έπαιρναν το αεροπλάνο και ας τα έβγαζαν την ίδια μέρα. Αφήστε τη γκρίνια.

 

Το ότι προσπαθούν να τον εξαφανίσουν δεν το βλέπεις ή εγώ ζω σε άλλο κόσμο; To ότι ο Καναδός αποφάσισε να εγκαταλείψει την ομάδα και να δηλώσει ότι δε θα συμμετέχει στη Football League αρχές του Σεπτέμβρη, το θεωρείς τυχαίο γεγονός; Το ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πέσει ποτέ αγωνιστικά, αλλά την ρίχνουν κατηγορία πάλι δε σου λέει τίποτα; 'Η τρέλα πουλάς ή δεν σου αρέσει η αλήθεια.

 

Ρε, ο Ηρακλής την πληρώνει για δυο λόγους. Το ένα είναι ότι οι αριστεροί οπαδοί του κυνηγήθηκαν ανελέητα από τον δεξιό Τσίπρα, που από τότε που ανέβηκε στην εξουσία όχι μόνο τους ξέχασε, αλλά έγινε και πολέμιος τους. Βλέπετε ο αντιφά Τσίπρας το γύρισε στα δεξιά. Και το άλλο είναι ότι οι μαγκιές που έκαναν στο οπαδικό του ΠΑΟΚ, συν το πανό, έκαναν να δέσει το γλυκό.

 

Ο ΠΑΟΚ κάνει τη δουλειά του και ο Ηρακλής τη δική του. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που είναι εξόφθαλμο πλέον ότι ο ΠΑΟΚ δε θέλει τον Ηρακλή μέσα στα πόδια του και εννοώ το γήπεδο.

 

Όχι μόνο μέσα στα πόδια του δεν τον θέλει. Τον βλέπω σαν άλλο Ολυμπιακό να προσπαθεί να κάνει τον Ηρακλή τον νέο Εθνικό. Μόνο που ο Εθνικός επανέρχεται, ο Ηρακλής πότε θα το κάνει;

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Μουντιάλ

 

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Αργεντινή με τον Μέσι να παίζει σαν πραγματικός ηγέτης πετυχαίνοντας τρία γκολ, πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ στο τελευταίο παιχνίδι.

 

 

Θεωρίες συνομωσίας

 

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο, με πρωταγωνιστή τον  Ραδαμέλ Φαλκάο της Κολομβίας να συνομιλεί με τους παίκτες της εθνικής ομάδας του Περού. Όχι το στήσανε, όχι το φτιάξανε και ένα σωρό ακόμη πράγματα ακούστηκαν και διερωτώμαι. Από τη στιγμή που γνώριζαν οι ποδοσφαιριστές των δυο Εθνικών ομάδων ότι με αυτό το αποτέλεσμα περνάνε, γιατί έκαναν κάτι το επιλήψιμο;

 

Τα θέλει όλα ο Σαββίδης…

ΚΟΚ Δηλαδή πιστεύεις ότι θέλει να πάρει εκδίκηση για το πανό;

ΡΑΠ Και για να δώσει μεγάλη χαρά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Μαγκιά

 

Η μαγκιά δεν είναι να πάει ο Σαββίδης με τα λεφτά του και να διώξει τον Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο, για να κάνει αυτό που δεν μπορούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η μαγκιά είναι να πάνε οι ίδιοι και να το κάνουν όπως τη δεκαετία του 80 και του 90 εξοχικό τους.

 

 

Σούλης

 

Σούλη θα λένε και θα κλαίνε στον ΠΑΟΚ. Από τότε που ο Παπαθεοδώρου ανέλαβε την ομάδα η μια σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη, το μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι άθλιο και η πρόσληψη δημοσίων σχέσεων αρχίζει πλέον να ενοχλεί και τον κόσμο.

X