ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ερχονται καλύτερες μέρες στον Ηρακλή;

Της κακομοίρας: Ερχονται καλύτερες μέρες στον Ηρακλή;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του Ηρακλή και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Τρέλα σε έπιασε με τον Ηρακλή, τον Μυροφορίδη και το ποιος τελικά θα πάρει την ομάδα. Όπως είδες οι εξελίξεις δείχνουν ότι δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό σύνολο ποδοσφαιριστών, ήρθε ένας πολύ καλός και έμπειρος προπονητής και ο Ηρακλής είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Super League. Ακόμα και ο Κλέιτον, που έλεγες ότι δεν θα έρθει γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, υπέγραψε συμβόλαιο και ήρθε στον Ηρακλή.

 

Γιατί τον ήθελε κάποια άλλη ομάδα τον Κλέιτον και πήρατε το μεγάλο κελεπούρι; Αντί να μου λες αυτές τις μπούρδες και να αρχίζεις τα παραμύθια για το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Super League, δεν μου λες τελικά τι θα γίνει με την ΕΕΑ και γιατί το ανέβαλαν για την άλλη εβδομάδα;  Σίγουρος ήσουν ότι έως την περασμένη Παρασκευή το θέμα θα έχει τελειώσει αλλά ακόμα τίποτα.

 

Λεφτά μπήκαν το βράδυ της Παρασκευής όπως λέει το ρεπορτάζ και το γνωρίζεις.  Τον έχεις για χαζό τον Τομ να πετάει τα λεφτά του σε βαρέλι χωρίς πάτο; Από εκεί και πέρα, Σορούρ και Παπαδόπουλος έστειλαν τους φακέλους τους στην ΕΕΑ και αυτή τους έδωσε αναβολή κατά μία εβδομάδα. Άρα πρέπει να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή και θα μάθουμε ποιος θα πάρει την ομάδα.

 

Είσαι σίγουρος ότι η ΕΕΑ θα δώσει άδεια έστω σε έναν από τους δυο; Και αν δεν τους δώσει άδεια τότε τι γίνεται; Θα φταίει η ΕΕΑ που τους έκρινε ακατάλληλους ή το άτιμο σύστημα που πολεμάει τον Ηρακλή; Φαντάζεσαι τον Κλέιτον που υπέγραψε με φιλιά και όχι με λεφτά αφού τον έψησε ο Μυροφορίδης, τι έχει να πάθει έτσι και δεν αναλάβει ο Τομ;

 

Αν κρίνει η ΕΕΑ ότι δεν μπορούν να πάρουν τον Ηρακλή καλό θα κάνει και όχι κακό, γιατί δεν θα μπει η ομάδα σε περιπέτειες. Είναι όμως αρκετά δύσκολο έως απίθανο και οι δυο περιπτώσεις να είναι ανάξιες. όπως νόμιζες κι εσύ κι άλλοι που λέγατε που πάει ο Ηρακλής ξεβράκωτος

 

Ρε ας γίνει καμιά πλάκα και μετά θέλω να ψάχνεις να βρεις πόσα άσσο ημίχρονο-διπλά τελικά πρέπει να βγουν, προκειμένου να μπορέσουν να βρεθούν χρήματα να βγει η χρονιά. Κρατάτε μικρό καλάθι.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Γήπεδο

 

Έχω βαρεθεί να ακούω υποσχέσεις πολιτικών για πάρα πολλά πράγματα για την περιφέρεια και ιδιαίτερα για τη Θεσσαλονίκη. Στο βωμό της ψηφοθηρίας έχουν υποσχεθεί τα πλέον απίθανα πράγματα. Τώρα ακούσαμε για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και για τη Νέα Τούμπα από τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Υποτίθεται ότι θα κάνουν ό,τι και στην περίπτωση του γηπέδου της ΑΕΚ. Τους πιστεύετε;

 

Αθανασιάδης

 

Ξεκίνησε σαν ένα μεγάλο ταλέντο, βρήκε θέση βασικού και για πολλά χρόνια έκανε μια χαρά τη δουλειά του ο Στέφανος Αθανασιάδης. Τα τελευταία τρία χρόνια κάπου χάθηκε, δεν είχε καμία σχέση με τον επιθετικό που έστελνε την μπάλα στα δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία. Μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από το Ισραήλ ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα βρει τον καλό του εαυτό ή τελείωσε;

 

 

Εβαλε χρήμα ο Τομ, Κωστάκη μου

ΚΟΚ Είδες που έπεσες έξω και έχει φράγκα τελικά ο Παπαδόπουλος

ΡΑΠ Σιγά τα ψίχουλα που έβαλε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΠΑΣ Γιάννινα

 

Το πόσο ελεεινή ομάδα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται από το γεγονός και μόνο ότι πήραν αυτόν τον εχθρό του ποδοσφαίρου, τον Κλάους. Ο Κλάους δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής, δεν είναι καν ποδοσφαιριστής αφού το κυνήγι και το ψάρεμα τα αγαπάει περισσότερο.

 

 

ΠΑΣ Γιάννινα 2

 

Αφού πούλησαν τον Κόντε που τα παστέλωνε μια χαρά τα γκολ και κατάντησαν να πάρουν τον Κλάους μήπως και θυμηθεί ότι κάποτε έπαιζε μπάλα, έμπλεξαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα καλά. Για την ακρίβεια, θεωρώ ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό.

X