ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ερχεται η Μπόκα με τα… Τζούνιορς

Της κακομοίρας: Ερχεται η Μπόκα με τα… Τζούνιορς

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για το φιλικό του Αρη με την Μπόκα Τζούνιορς και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Πολύ σίγουρος ήσουν ότι δεν πρόκειται να γίνει το φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς και την πάτησες, φαλακροκόρακα. Ο αγώνας ορίστηκε, η Μπόκα έρχεται και είσαι υποχρεωμένος τώρα να πας γονατιστός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να προσκυνήσεις τη φωτογραφία του Κόκε. Τι θέλεις και λες μεγάλες κουβέντες αδερφάκι μου και τώρα σε περιμένουν οι οπαδοί του Άρη πως και πως.

 

Ποια Μπόκα, ρε ανισσόροπε, θα έρθει να παίξει με τον Άρη; Αυτοί εκεί είναι ικανοί να μας τρελάνουν κανονικά. Η δεύτερη ομάδα έρχεται, κανείς από την πρώτη και πάλι καλά να λες που δεν κάλεσαν την Κ17 να έρθει, να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Δεν άκουσες τον προπονητή της ομάδας που δήλωσε ότι έρχονται τα δεύτερα και δεν θα έρθει ούτε και ο ίδιος;

 

H Μπόκα έρχεται, τώρα αν είναι αυτοί που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και πάλι δεν αλλάζει το στοίχημα. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να το τηρήσεις για να αποδείξεις ότι τηρείς το λόγο σου. Μας είπαν αν θα έρθει η Α' ή η Β' ομάδα; Μη με αναγκάζεις και φαίνομαι σαν δικηγόρος του Άρη γιατί με αυτά που λες με τρελαίνεις και μαζί πολύ κόσμο.

 

Στο Θεό που πιστεύεις ρε Γρηγόρη, θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά. Όταν είχε αποκλείσει ο ΠΑΟΚ την Τότεναμ και είχε έρθει με κάτι αμούστακα παιδάκια, δεν είχαμε πει ότι είχε έρθει με τα μικρά; Γιατί θα πρέπει τώρα να πω κάτι διαφορετικό, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που την ομάδα δεν θα την κοουτσάρει ο προπονητής της Α' ομάδας, που δήλωσε ότι ούτε αυτός θα έρθει στο παιχνίδι.

 

Το πρόβλημα μου δεν είναι αν έρχεται η Α' ομάδα της Μπόκα ή η Β'. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν βάζαμε το στοίχημα, δεν είχες ένσταση για το ποια θα έρθει αλλά για το ότι δεν θα έρθει ποτέ. Το κατάλαβες;

 

Εγώ ρε που φώναζα να αλλάξουν ώρα το παιχνίδι για να μην μπούνε μέσα και το κατάλαβαν θα πρέπει να απολογηθώ και από πάνω; Ποσοστά από τα έσοδα πρέπει να μου δώσουν κανονικά, αν έχουν βέβαια….

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Ηρακλής

 

Γίνεται μεγάλος αγώνας και τεράστια προσπάθεια στο βόλεϊ του Ηρακλή, για να μπορέσουν να βγούνε τα έξοδα της φετινής χρονιάς. Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο κάθε ένας από εμάς αφού δυστυχώς επενδυτής δεν υπάρχει. Στήριξη στην ομάδα με έργα όχι στα λόγια χρειάζεται από όσους αγαπούνε την ομάδα.

 

 

Αρης

 

Μπορεί ο φαλακροκόρακας να κάνει το χαβαλέ του για το μεγάλο φιλικό της ομάδας του Άρη, αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι που πρέπει να πάει ο κόσμος . Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια σπουδαία ευκαιρία να πάνε τα παιδιά στο γήπεδο, να δούνε την ομάδα μετά από καιρό να αγωνίζεται με έναν ισχυρό αντίπαλο.

 

 

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του φιλικού

ΚΟΚ Ότι και να λες, εξωγήινε, ο κόσμος αγοράζει τα εισιτήρια

ΡΑΠ Και οι πεθαμένοι πρέπει να πάρουν για να βγούνε τα έξοδα

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Ιβιτς

 

Από ότι μου σφύριξε ένα πουλάκι από Πειραιά μεριά ο Χάσι μετράει μέρες να μην σας πω ώρες. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι η είδηση που σας δώσαμε πριν από καιρό είναι στα σκαριά. Χαλί στρώνουν στον Ίβιτς για να πάει στο λιμάνι.

 

 

Νάτχο

 

Και μια και μιλάμε για ειδήσεις, να σας πω ότι πρώτο φαβορί για να έρθει στην ομάδα του ΠΑΟΚ στην περίοδο μεταγραφών του Γενάρη, είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής του, ο Νάτχο. Μαθαίνω δε ότι ο Μπεργκ δεν περνάει καλά εκεί που πήγε….

X