ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Επεσαν οι μάσκες στον Ηρακλή

Της κακομοίρας: Επεσαν οι μάσκες στον Ηρακλή

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για τις δραματικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή και γίνεται... «Της κακομοίρας»

«Δίνω την ομάδα με ένα ευρώ», «πουλάω την ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι», ήταν μερικές από τις δικαιολογίες του Καναδού που τόσο καιρό κέρδιζε χρόνο. Το καταστροφικό του έργο ολοκληρώθηκε τώρα στις αρχές του Σεπτέμβρη αφού διέλυσε την ομάδα οριστικά. Τυχαίο το χρονικό σημείο Κωστάκη μου; Γιατί δεν έδωσε την ομάδα όλον αυτόν τον καιρό ή γιατί δεν τα παράτησε πιο νωρίς;

 

Ή ήταν στημένος ή περίμενε κάτι που δεν ήρθε. Αφού όμως δεν τον βρήκαν, καλά τους έκανε. Κυνηγούσαν τον Θεοδωρίδη που ήταν κύριος και δεν είχε ούτε μια δραχμή χρέος και άφησαν τον Καναδό να αλωνίζει. «Πέτρο θα λέτε και θα κλαίτε» σας έλεγα από τότε και ήρθε η ώρα της δικαίωσης του σοφού.

 

Από το 2001 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, για να επικαλείσαι το θέμα του συγχωρεμένου του Θεοδωρίδη. Από την ημέρα που δεν έδωσε το πριμ των 100 χιλιάδων ευρώ για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό σου είχα πει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Καναδό. Και πού να τον βρει ο κόσμος τον Καναδό, στην Αθήνα που έμενε μόνιμα και κρυβόταν από όλο τον κόσμο;

 

Ο Ηρακλής σέρνει την κατάρα του Θεοδωρίδη, αλλά και του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, αφού οι οπαδοί της ομάδας φέρθηκαν αχάριστα απέναντί τους. Ο ένας 17 χρόνια  που διοίκησε δημιούργησε μια ανταγωνιστική ομάδα που προσέφερε θέαμα και δεν είχε χρέη και ο άλλος ήταν ο άνθρωπος που έσωσε τον Ηρακλή από το αδιέξοδο την ώρα που δεν υπήρχε μέσα από την οικογένεια κανείς.

 

Ρε ποια κατάρα και τι άλλες μπούρδες θα καθίσεις να μου πεις αυτή την μαύρη μέρα. Αντί να πεις υπεύθυνα στον κόσμο ότι ο Καναδός έκανε παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου, κάθεσαι και μου μιλάς για το παρελθόν; Τώρα τι γίνεται, τώρα που ήρθαν τα δύσκολα.

 

Τι Καναδός και μαύρη μέρα μου λες. Είστε τόσο μπούληδες που ο Καναδός θα την κοπανήσει, θα γλιτώσει και τα προσωπικά του χρέη και εσείς θα τρέχετε να παίζετε με τη Μαλακοπή και την Τριανδρία.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

Αδιάβαστος

 

Περίμενα ότι ο Ολυμπιακός θα δεχθεί γκολ και θα έχει πρόβλημα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο παιχνίδι της Τρίτης, αλλά να παρουσιαστεί τόσο αδιάβαστος δεν το φανταζόμουν. Άλλο να δεχθεί γκολ επειδή τόσο μπορεί ή έχει πρόβλημα στο ατομικό μαρκάρισμα και άλλο να μην έχει δει ότι αν της δώσεις χώρο μπορεί να σε διαλύσει στην κόντρα επίθεση.

 

 

Καναδός

 

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί οι οποίοι μου χρέωναν ότι δεν θέλω τον Ηρακλή μεγάλο και για αυτό πολεμούσα τον Παπαθανασάκη. Παπαγαλάκια πολλά, εύκολα πετάτε  λάσπη στον ανεμιστήρα και όλο και κάτι θα μείνει. Μόνο που τώρα με αυτά που έγιναν κατάλαβε και ο τελευταίος τι πραγματικά συνέβαινε όλο αυτό τον καιρό.

 

 

Ολοκληρώθηκε το καταστροφικό έργο του Παπαθανασάκη

ΚΟΚ  Ολως τυχαίως έφτασε ο Σεπτέμβριος για να διαλύσει την ομάδα

ΡΑΠ  Γιατί ποιον είχε να φοβηθεί για να το κάνει

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Τσιτσόπουλος (1)

 

Μεγάλο πλήγμα για τη Δόξα Δράμας ο θάνατος του τιτανοτεράστιου Κώστα Τσιτσόπουλου. Αν ήταν ο Μπέος με τον Ψωμιάδη μια φορά μάγκες σχετικά με τα... περίεργα παιχνίδια, ο Τσιτσόπουλος ήταν πρύτανης πανεπιστημίου και ήξερε και δέκα τόνους μπάλα.

 

 

Τσιτσόπουλος (2)

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει στην εκπομπή της «Δίκης της Δευτέρας» στην ΕΡΤ3, που πήγε και κατέβασε τον πομπό στη Δράμα για να μην προβληθεί η εκπομπή στην πόλη του  με τον Αλέφαντο για εκείνο ''στημένο'' παιχνίδι όπως έλεγε ο ίδιος.

X