ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ενα παιχνίδι, μισό πρωτάθλημα

Της κακομοίρας: Ενα παιχνίδι, μισό πρωτάθλημα

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε, με τον ΠΑΟΚ με νίκη να κλειδώνει το Πρωτάθλημα και με ισοπαλία να είναι αγκαλιά με αυτό. Ο Ολυμπιακός δείχνει φορμαρισμένος, αλλά πιστεύω αυτό συμβαίνει με θεωρητικά μικρότερες ομάδες και με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι το ίδιο. Ο Ολυμπιακός πάει για ένα αποτέλεσμα και ο ΠΑΟΚ για δύο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να παίξει ανοιχτά. Φαβορί ο ΠΑΟΚ, εξωγήινε.

 

Αυτό το παιχνίδι είναι ισοπαλία από εδώ μέχρι τη Βηρυττό. Ο Ολυμπιακός έχει σε μεγάλη φόρμα τη μεσαία του γραμμή και τελευταία είναι πολύ ανεβασμένα και τα εξτρέμ του. Ο δε Φορτούνης θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από τον Ρουμάνο και να βάλει πάνω του ποδοσφαιριστή που δεν θα τον αφήνει από τα μάτια του. Τα ατού του Ολυμπιακού, δηλαδή, είναι το μεγάλο στοίχημα του Λουτσέσκου.

 

Ναι, αλλά έχει και αδυναμίες και μάλιστα σημαντικές. Από την επιθετική του γραμμή δεν παίρνει γκολ, ενώ η αμυντική του γραμμή παρουσιάζει προβλήματα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Είναι νέα ομάδα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει κρατήσει τον βασικό του κορμό από πέρσι, διαθέτει μια εξαιρετική άμυνα και η επίθεση του βάζει γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ με το που έφυγε ο Πρίγιοβιτς έγινε πιο ομάδα και έδειξε ότι η απώλεια του δεν τον επηρέασε καθόλου. Αντίθετα πήρε πολλά και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σαν ομάδα και όχι από το ατομικό τους ταλέντο όπως γινόταν πριν. Εγινε πιο ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά το ότι πάει για δύο αποτελέσματα είναι το επικίνδυνο. Σε αυτό το παιχνίδι, τα λάθη είναι απαγορευτικά.

 

Άρα με τα λεγόμενα σου φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ που δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ. Σε ένα γήπεδο που περιμένει πως και πως την ομάδα που πέρσι δεν κατέβηκε να παίξει στο γήπεδο, η δίψα για τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές που πικράθηκαν με τα περσινά είναι πολύ μεγάλο κίνητρο.

 

Μεγάλο το κίνητρο αλλά και μεγάλες οι παγίδες που κρύβει αυτό. Το παιχνίδι αυτό θέλει υπομονή, τακτική και ελάχιστα έως καθόλου λάθη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Φαντάσματα

 

Εχω βαρεθεί τα φαντάσματα του παρελθόντος που εμφανίζονται εκεί που δεν τα περιμένεις και με το ζόρι πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Αφήστε την ομάδα να βρει την ηρεμία της. Είπαμε υπάρχουν προβλήματα διοικητικά και τα καυτηριάζω κάθε μέσα. Τι θέλετε να γίνουν όλα άνω κάτω και να κοιτάνε ο ένας τον άλλον περίεργα με τόσα υπονοούμενα; Αν υπάρχει κάτι πείτε το.

 

Αστυνομία

 

Από τη μια λες καλά κάνουν για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Κυριακής, από την άλλη είναι να σε πιάνει τρέλα . 2.000 αστυνομικοί,  όσοι δηλαδή χρειάστηκαν για την καγκελάριο της Γερμανίας στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα, θα είναι επί ποδός την Κυριακή για την  ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται.

 

 

Θέλει προσοχή ο Φορτούνης

KOK Τόσο πολύ τον φοβάσαι τον Φορτούνη σε αυτό το παιχνίδι.

ΡΑΠ Είναι σε μεγάλη φόρμα και αν δεν τον προσέξουν μπορεί να κάνει ζημιά.

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Κούγιας

 

Ωραία τα είπε ο Κούγιας για τους  δανεικούς του Ολυμπιακού προσπαθώντας να πετάξει από πάνω του τη λάσπη του φίλου της ομάδας του Λιμανιού. Εδώ όμως θα πρέπει να απαντήσει ο Αρης, γιατί ουσιαστικά ο Κούγιας τον λέει τσιράκι του Ολυμπιακού.

 

 

Σάκης Αναστασιάδης

 

Ωραίες είναι οι τοποθετήσεις, οι αντίθετες απόψεις και οι καταγγελίες. Όχι όμως όταν γίνονται αόριστα και χωρίς ονοματεπώνυμο. Το κάποιοι κάναν ή κάποιοι δημιουργούν ή κάποιοι δεν έχουν θέση εκεί μέσα καλό θα ήταν να έχουν και ονοματεπώνυμο γιατί έτσι είσαι λάθος εσύ.

X