ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Εχει χάσιμο από την αναδιάρθρωση ο ΣΥΡΙΖΑ;

Της κακομοίρας: Εχει χάσιμο από την αναδιάρθρωση ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τα «απόνερα» της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Τελικά ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση των κατηγοριών μέσα από την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή. Πέρασε μια τροπολογία που είναι άδικη 100% για τις μικρές κατηγορίες, που βλέπουν ότι μεγαλώνει το χάσμα που τους χωρίζει από τη μεγάλη κατηγορία. Ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους με απλά ελληνικά. Αυτό που έμοιαζε αδιανόητο και θα έπρεπε να το κάνουν σε χρονοδιάγραμμα διετίας ή τριετίας, το κάνουν μέσα σε ένα βράδυ.

 

Όπως είδες οι πληροφορίες σου από τους «φίλους» σου στον ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Δικαιώνεται όμως και ο σοφός λαός πανηγυρικά, που λέει ότι όποιος πάρει την εξουσία στα χέρια του, από όποιον κομματικό χώρο και αν προέρχεται, ξεχνάει τα πάντα. Όπως το είπες. Ο πλούσιος πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος, αφού αυτοί έχουν το χρήμα και κινούν τα νήματα. Άδικος ο νόμος, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους αφού θα δούνε χρήμα!

 

Αυτό που γνώριζα, είναι ότι οι βουλευτές της Κρήτης και της Ηπείρου δεν θα ψηφίσουν την αναδιάρθρωση. Φαίνεται όμως ότι το επιτελείο της Κυβέρνησης έβαλε κάτω τα δεδομένα, αξιολόγησε την όλη κατάσταση και πιστεύει ότι θα βγει κερδισμένη και όχι χαμένη από αυτή την ιστορία. Αν έπραξαν σωστά θα φανεί στις εκλογές. Η αδικία όμως που δημιουργείται ειδικά στις μικρές κατηγορίες, είναι απαράδεκτη και δεν γίνεται να μη το πούμε.

 

Ρε Γρηγόρη, ο Βασιλειάδης είχε στα χέρια του το μεγάλο όπλο με τα τηλεοπτικά συμβόλαια της δημόσιας τηλεόρασης. Από τη στιγμή που έπαιζε μπάλα χωρίς αντίπαλο, λογικό δεν είναι να περάσει το δικό του; Δεν γνωρίζεις ότι σε αυτό τον κόσμο που ζούμε, υπάρχει ο νόμος του ισχυρού; Τι έχει να φοβηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Τον αγαπάνε πλέον όλοι οι πρόεδροι των ομάδων!

 

Όχι και όλοι. Αν υπάρχει κόσμος που επηρεάζεται από την οπαδική του προτίμηση, όταν φτάσει στην κάλπη θα τους ρίξει μαύρο. Το τι θα ισχύσει θα το μάθουμε, προφήτης δεν είμαι.

 

Ρε δεν φοβούνται τίποτα σου λέω. Δεν είδες ότι ο Τσίπρας έκανε μέχρι και το μνημόσυνο του ΠΑΣ Γιάννινα; Και είναι και από την Ήπειρο ο Αλέξης…

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Εκλογές

 

Ειλικρινά γελάω με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα σαν Θεσσαλονίκη στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είπαμε ότι όλοι κάτι είμαστε, αγαπάμε κάποια ομάδα, έχουμε κάποια πολιτικά πιστεύω αλλά! Πάνω από όλους και από όλα πρέπει να είναι το καλό της Θεσσαλονίκης. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει σε ποιο κόμμα κλίνει ο επόμενος δήμαρχος ή ποια ομάδα αγαπάει. Μπορεί να κάνει την πόλη καλύτερη;

 

Ηρακλής

 

Η καλή δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή φαίνεται στο παρκέ και μετά τη νίκη απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη με 94-59 όλα δείχνουν ότι ο η ομάδα επιστρέφει στη φυσική της θέση. Αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ περισσότερο ήταν η εξαιρετική παρουσία του κόσμου της ομάδας που γέμισε το γήπεδο και ήταν στο πλευρό της όπως της αρμόζει.

 

 

Δεν μας τα λέει καλά ο Τσίπρας…

KOK Δεν του τα είπε καλά το επιτελείο του, εξωγήινε, και θα το δεις στις εκλογές.

ΡΑΠ Αμα δεν αλλάξει αρχηγό η ΝΔ, βλέπω να βγαίνει ξανά και εύκολα.

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ψηλός είναι

 

Τελικά είχε δίκιο ο Κουλιανός. Ο Πέλκας είναι πάνω από 1,75 και δεν του φαίνεται. Αυτός δούλεψε πάρα πολύ ατομικά και πέτυχε. Αν κάνει το ίδιο ο Γιαννούλης το καλοκαίρι είμαι σίγουρος ότι θα παίξει καλή μπάλα και θα αφήσει εποχή.

 


Ταχιάος

 

Η συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος στο ραδιόφωνο μας, είχε δυστυχώς για αυτόν ένα επικοινωνιακό λάθος που μπορεί να του κοστίσει στις εκλογές. Δεν τα βάζεις με έναν επιχειρηματία όπως ο Ιβάν Σαββίδης όταν είσαι υποψήφιος. Δεν υπάρχει λόγος.

X