ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Δεν συμφέρουν τον Αρη οι ξένοι διαιτητές

Της κακομοίρας: Δεν συμφέρουν τον Αρη οι ξένοι διαιτητές

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν το αίτημα Καρυπίδη για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του Αρη και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Φωνάζουν στον Άρη για τη διαιτησία και με το δίκιο τους, αφού σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν λάθη σε βάρος της ομάδας του Πάκο Ερέρα, που κάποια κόστισαν σημαντικά. Παράλληλα με την καλή μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, υπήρξε το αίτημα στα ντέρμπι να έχει και ο Άρης ξένους διαιτητές όπως και οι υπόλοιποι. Από την στιγμή που έγινε αποδεκτό το αίτημα της διοίκησης του Άρη, περιμένεις να βελτιωθούν τα πράγματα;

 

Αντί να δουν στον Άρη ότι τους πήραν χαμπάρι οι αντίπαλοι προπονητές για το ποια είναι τα ατού τους, τους ντουμπλάρουν στις πλευρές και δεν κοιτάνε πώς να το διορθώσουν, μου ασχολούνται με την διαιτησία. Βέβαια αν θέλεις να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, για κανένα σφύριγμα από όλα όσα ζητάνε δεν είδα να διαμαρτύρονται και να πηγαίνουν πάνω στον διαιτητή.

 

Μπορεί να είναι εντολή του προπονητή να μην διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν το γνωρίζουμε. Δεν βαρέθηκες να βλέπεις ποδοσφαιριστές να διαμαρτύρονται με το παραμικρό και να κάνουν το παιχνίδι άνω-κάτω για ψύλλου πήδημα; Καιρός είναι να αλλάξει αυτή η αηδία που βλέπουμε και να σέβονται οι ποδοσφαιριστές τους διαιτητές με τα στραβά τους. Με τους ξένους ίσως ο Άρης να έχει καλύτερη αντιμετώπιση.

 

Το χειρότερο για τον Άρη είναι ότι έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Είναι όντως μια καλή ομάδα, με καλό υλικό, που μπορεί να καταφέρει σημαντικά πράγματα στο Πρωτάθλημα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν γίνεται ξαφνικά να μιλάνε για πρωταθλητισμό και να παίρνουν αέρα τα μυαλά τους. Άσε που οι ξένοι διαιτητές δεν τον συμφέρουν τον Άρη, αυτό θα γυρίσει εναντίον του. Εδώ θα είμαστε και θα θυμηθείς τα λόγια του σοφού.

 

Τι εννοείς δεν τον συμφέρουν οι ξένοι διαιτητές; Εδώ έχει παράπονα από τους Έλληνες και με τις αποφάσεις τους, θα έχει και από τους ξένους;  Όλοι δηλαδή Έλληνες και ξένοι κυνηγάνε τον Άρη;

 

Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον συνέφερε περισσότερο να πάει με Έλληνα διαιτητή, γιατί είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ να χάνει και με ξένο διαιτητή αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέχασες τι έγινε με τον Σπάθα;

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ηρακλής

 

Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή να ξεκίνησε με νίκη στο Ψυχικό, αλλά ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από τη διοίκηση του Δρακόπουλου που δεν έχει ανεβάσει την ομάδα μέχρι σήμερα. Η παρουσία του Σορούρ μπορεί να δημιουργεί ελπίδες ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις με αφορμή το «όχι» που εισέπραξε ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας από την ΕΕΑ.

 

Ουάρντα

 

Μετά την τιμωρία του περιμέναμε να τον δούμε τουλάχιστον στην αποστολή του ΠΑΟΚ την Κυριακή με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Ουάρντα μπορεί να μην έχει ή να μην κάνει τα «θέλω» του προπονητή, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει τι γίνεται. Θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται αφού το ταλέντο του είναι δεδομένο ή είναι ξένο σώμα για την ομάδα;

 

 

Δεν συμφέρει τελικά τον Αρη και τον Καρυπίδη;

ΚΟK Δηλαδή όλα καλά τα έκανε αλλά στους διαιτητές έκανε λάθος;

ΡΑΠ Υπερεκτίμησε την ομάδα του και θα το δει με τον ΠΑΟΚ

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ρύθμιση

 

Είναι ιδέα μου ή άκουσα καλά στη ΔΕΘ ο Βασιλειάδης να λέει στο γήπεδο της Τούμπας μπροστά από την θύρα 1, ότι θα αλλάξει το νομοσχέδιο για να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ; Μπήκε ο Οκτώβρης, τα πρώτα πετρέλαια μπήκαν στις δεξαμενές και αν δείτε νομοσχέδιο να με φτύσετε.  

 

 

Ρύθμιση 2

 

Επάνω λοιπόν στις διαμαρτυρίες για το θέμα της Μακεδονίας, χρησιμοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ με την μακέτα του νέου γηπέδου της Τούμπας, για να καθησυχαστεί ο κόσμος και να ασχολείται με άλλα πράγματα. Τόσο πολύ τους ένοιαξε η Μακεδονία που έπαιρναν αυτόγραφα από τον Καμμένο.  

X