ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Δεν υπάρχει επόμενη μέρα στον Ηρακλή;

Της κακομοίρας: Δεν υπάρχει επόμενη μέρα στον Ηρακλή;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις προσπάθειες στον Ηρακλή για απόκτηση Α.Φ.Μ. και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Η ιστορία με τον Α.Φ.Μ. του Βόλου και το αν θα τον αγοράσει τελικά ο Τομ Παπαδόπουλος, κούρασε και κυρίως δεν είχε αποτέλεσμα. Ο ομογενής επιχειρηματίας από την Αμερική έδωσε την εντύπωση με τον τρόπο που κινήθηκε όλο αυτό το διάστημα, ότι περισσότερο ήθελε να κερδίσει χρόνο παρά να κάνει δουλειά. Βαρέθηκε, απογοητεύτηκε, «στέγνωσε», κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει. Χειρότερα δεν γίνεται για τον Ηρακλή.

 

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε λοιπόν τον Ηρακλή, αφού από αυτά που μου λες, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Εγώ ρε δεν στα είπα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. «Έχει λεφτά» μου έλεγες και πίστεψες ότι θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα της καρδιάς σου. Και επειδή έχει δηλαδή, τι σημαίνει; Έφαγε χέρι από το οικογενειακό του περιβάλλον για αυτό σταμάτησε να βάζει χρήμα.

 

Αυτό το λες εσύ, είναι δικό σου ρεπορτάζ και πραγματικά δεν το γνωρίζω. Δεν θα έπρεπε όμως τόσο καιρό να βγει και να πει τις προθέσεις του στον κόσμο του Ηρακλή; Φτάσαμε στα μέσα του Ιούνη, τα γραφεία της ομάδας έχουν αδειάσει και κανείς δεν ξέρει το παραμικρό. Είναι πράγματα αυτά για μια ομάδα σαν τον Ηρακλή; Ξέρεις μήπως εσύ να μου πεις που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής την επόμενη χρονιά;

 

Εγώ πιστεύω ότι πληρώνει ο Ηρακλής, τις μαγκιές που έκαναν οι οπαδοί του σε αυτούς του ΠΑΟΚ. Δεν είδες ότι ο υφυπουργός έδωσε έναν σκασμό υποσχέσεις και δεν τήρησε ούτε μια από αυτές; Πού είναι οι χορηγίες; Πού είναι η βοήθεια στον Παπαδόπουλο που ακόμα έρχεται; Από την στιγμή που σε έριξε αριστερή κυβέρνηση, σε τι μπορεί να ελπίζεις; Και δεν βλέπεις ότι υπάρχει δάκτυλος που επιθυμεί τον αφανισμό του Ηρακλή;

 

Αλήθεια είναι αυτά που λες για τις υποσχέσεις του υφυπουργού που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα. Θα μείνουμε όμως εκεί και θα παρακαλάμε την κάθε κυβέρνηση να μας βοηθήσει για τα αυτονόητα; Δεν υπάρχει επόμενη μέρα, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

 

Υπάρχει λύση. Ή πας στον κοντό και του ζητάς συγνώμη και τη βοήθειά του για να επιζήσεις, ή πας στον χοντρό και ζητάς από εκεί βοήθεια. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε λυπάμαι αφανίστηκες!

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Αγγελος Αναστασιάδης

 

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει ο Άγγελος ότι δεν γίνεται, δεν πρέπει, δεν είναι σωστό, είναι τραγικό να μπερδεύουμε τον Θεό με το ποδόσφαιρο. Καλά κάνει και πιστεύει και δηλώνει την πίστη του δημόσια, δεν γίνεται όμως να παίζουμε «μπάλα» με τον Ύψιστο. Δεν μπορεί να δίνουμε δικαίωμα στον κάθε «ένα» να λοιδορεί την πίστη μας.

 


Μπουφόν

 

Εχει φτάσει τα 41 και δεν λέει να τα παρατήσει. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει όσα πέτυχε στο ποδόσφαιρο και την μεγάλη του αξία. Πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να λες και το αντίο. Μετά από μια μέτρια χρονιά στην Παρί, σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Πάρμα και να κλείσει εκεί που άρχισε την μεγάλη του καριέρα.

 


Δεν θέλει ή δεν μπορεί;

KOK Γιατί σταμάτησε να βάζει ξαφνικά λεφτά; Δεν σου κάνει εντύπωση;

ΡΑΠ Γιατί έμαθα ότι η οικογένεια του είπε στοπ. Το περιβάλλον είναι τοξικό.

 


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μπύρος

 

Στην εκστρατεία που έκανα με τη «Μαρμίτα» στη Δράμα, διαπίστωσα ότι ο κόσμος της Δόξας αισθάνεται απολογητικός απέναντι στον Μπύρο. Τώρα που φεύγει από την ομάδα, κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να τον στηρίξουν περισσότερο και όχι να τον αφήσουν μόνο του.

 

Εκλεκτοί


Μαθαίνω ότι ο πρόεδρος του Μακεδονικού έχει σκοπό να ρίξει λεφτά φέτος στην ομάδα και να κάνει πρωταθλητισμό. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει και τον ανάλογο προπονητή. Πολλοί οι μνηστήρες για τον πάγκο της ομάδας του Μακεδονικού. 

X