ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Δε συμφέρει η αναδιάρθρωση στην κυβέρνηση

Της κακομοίρας: Δε συμφέρει η αναδιάρθρωση στην κυβέρνηση

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις συνέπειες της αναδιάρθρωσης και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Η ιστορία με την αναδιάρθρωση έχει γίνει ίσως το πιο κακόγουστο αστείο στη χώρα μας. Όχι θα περάσει , όχι δεν θα περάσει, όχι το θέλει ο υφυπουργός και δεν το θέλουν οι ομάδες, ακούσαμε σχεδόν τα πάντα. Από προχθές άρχισαν οι υπολογισμοί από τους ρεπόρτερ των ομάδων, για το που θα αγωνίζεται η κάθε μια, πόσα θα παίρνει και πάει λέγοντας. Και πάλι δεν έχει τελειώσει η ιστορία…

 

Τα βρήκαν η ΕΠΟ με την υφυπουργό, αφού με το χρήμα όλα γίνονται. Απλά έγινες ρόμπα εσύ ,που ήσουν σίγουρος ότι δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση ποτέ και ψάχνεις τώρα δικαιολογίες. Αφού υπέγραψαν οι ομάδες ότι αυτό το μοντέλο θέλουν το καλοκαίρι λογικό δεν είναι να εφαρμοστεί; Εσύ δεν διαμαρτύρεσαι ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν; Τώρα που κάνουν αυτό που συμφώνησαν το καλοκαίρι πάλι διαμαρτύρεσαι;

 

Κάτσε να γίνει οριστικά η αναδιάρθρωση και μετά πες ότι γουστάρεις για την αφεντιά μου. Ακόμα και τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο και οριστικό. Τι τους έχεις για κορόιδα; Τα βάζουν όλα κάτω, μετράνε τις ψήφους μια προς μια, βλέπουν τι μπορεί να χάσουν σε κάθε περιφέρεια και μετά αποφασίζουν. Το θέμα είναι γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε τέτοιο γύρισμα και άλλαξε γνώμη.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο μοναδικός πρόεδρος που θα έχει περάσει από τη θέση αυτή και δεν θα έχει κάνει ούτε δουλειά, ούτε σκάνδαλο. Είναι σαν ένα πρόσωπο μη υπαρκτό, που είτε υπάρχει, είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα. Ασε που είναι και μεγάλος μπελάς για τον Σαββίδη αφού επένδυσε πάνω του για τη διαιτησία και δεν πήρε τίποτα. Ασε που τον έχω ικανό να του είπε δεκαέξι ο Ιβάν και αυτός να έκανε του κεφαλιού του.

 

Δηλαδή, το πρόβλημα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή αν πρέπει ή όχι να γίνει η αναδιάρθρωση τελικά; Ο κόσμος έχει μπερδευτεί και περιμένει το θέμα να περάσει από την Βουλή.

 

Θα γίνει, αυτό θέλει ο Τσίπρας. Επειδή κι εγώ συμφωνώ μαζί του ότι δεν είναι κανένα κορόιδο , όταν του πουν τι τον συμφέρει περισσότερο αυτό θα ψηφιστεί.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Δικαίωση;

 

Αδικη τελικά η απόφαση του υποβιβασμού του Ηρακλή το 2011 μετά την απόφαση του δικαστή. Ε, και; Τι να το κάνω; Είναι σαν να κάθεσαι εννιά χρόνια στη φυλακή και μετά να σου λένε ότι είσαι αθώος. Που να βρεις το δίκιο σου; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο ψυχής, τον άδικο διασυρμό, πως θα καλυφθούν όλα αυτά τα χρόνια;

 

Τι θέλουν τελικά Γραμμένος-Βασιλειάδης;
KOK Μπήκε να μιλήσει με τον υφυπουργό για δεκαέξι ομάδες και βγήκε με δεκατέσσερις.
ΡΑΠ Ο Γκαγκάτσης θα έβγαινε με δεκαοκτώ αν ο Ιβάν επιθυμούσε δεκαέξι.

Ραπτόπουλος


Αβραάμ Περσίδης
Ο καλύτερος υποψήφιος δήμαρχος για την Καλαμαριά. Τίμιος , έχει προσφέρει τα μέγιστα για τον Απόλλωνα Πόντου εδώ και μια ζωή. Ανιδιοτελής , άνθρωπος της καθημερινότητας, του μόχθου, αξίζει να ηγηθεί της προσπάθειας για έναν καλύτερο δήμο Καλαμαριάς.

Δήμος Θεσσαλονίκης
Και μια και μιλάμε για δήμους, ο δήμος Θεσσαλονίκης καθυστερεί χαρακτηριστικά να ψηφίσει τα θέματα που αφορούν τη Νέα Τούμπα. Έγινε συμβούλιο και δεν έδωσαν το παρόν ούτε οι μισοί για όλα τα θέματα, όχι ο μόνο για το γήπεδο. Ο Σαββίδης έχει βγάλει σπυριά.

X