ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Ο Αρης θα ανέβει υπό προϋποθέσεις

Της κακομοίρας: Ο Αρης θα ανέβει υπό προϋποθέσεις

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για την προσπάθεια του Αρη στη Football League και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Έγινε η κλήρωση της Β΄ Εθνικής και μέσα στον μήνα ξεκινάει επιτέλους το Πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι συναρπαστικό.  Με ελάχιστα έως μηδαμινά έσοδα, οι άνθρωποι των ομάδων ρισκάρουν πολλά περισσότερα από τους παράγοντες της Super League με στόχο την άνοδο. Πιστεύω ότι έχεις εικόνα από τις ομάδες που συμμετέχουν και θέλω να μου πεις ποιες πιστεύεις ότι είναι τα φαβορί για την άνοδο.

 

Είναι πάρα πολύ καλό που δεν υπάρχουν πολλοί παράγοντες με πολλά χρήματα και τεχνογνωσία όπως της Λαμίας και του Απόλλωνα Αθηνών στο περσινό Πρωτάθλημα. Και λέω ότι είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα του Άρη, γιατί τη στιγμή που μιλάμε η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που έχει καλό προπονητή, καλό υλικό, πρόεδρο με πολλά χρήματα, αλλά και διαιτησία λόγω Μελισσανίδη, είναι ο Απόλλων Πόντου.

 

Με την λογική των πολλών χρημάτων στο υλικό της ομάδας πήγε πέρσι ο Καρυπίδης και είδες ότι δεν τα κατάφερε. Ξεχνάς ότι στη Football League φέτος υπάρχουν και άλλες ομάδες με χρήματα και ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Ο Μπύρος στη Δόξα δεν έχει λεφτά; Έτσι εύκολα διαγράφεις τον ΟΦΗ; Η Παναχαϊκή δεν βλέπεις ότι είναι οργανωμένη; Ακόμη και τα Τρίκαλα έχουν και καλή ομάδα και λεφτά.

 

Ναι, αλλά δεν έχουν τους παράγοντες οι οποίοι γνωρίζουν ότι όταν πηγαίνεις επισκέψεις, πρέπει να έχεις μαζί σου γλυκά και δώρα. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους στην κατηγορία ο Μυροφορίδης, ο οποίος σαν κύριος που είναι δεν πάει ποτέ επισκέπτης με άδεια χέρια. Αν και φέτος για να πάει στο ζαχαροπλαστείο, θα πρέπει το αφεντικό του να του δώσει χρήματα. Θα έχει να του δώσει;

 

Με τα λεγόμενα σου δηλαδή, πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Super League είναι η ομάδα του Άρη. Δεν πιστεύω το προγνωστικό σου να είναι σαν το περσινό και να μας στείλεις αδιάβαστους. Πες μου τους υπόλοιπους, λοιπόν, που μπορούν να ανέβουν, πέρα από την ομάδα του Άρη.

 

Δυνατός πολύ είναι ο ΟΦΗ πολύ αφού έχει κόσμο, καλή ομάδα, αλλά οι παράγοντες του είναι λίγο σφιχτοί. Η Δόξα Δράμας που έχει και λαό και χρήμα και φυσικά ο Απόλλων Πόντου, που έχει από όλα εκτός από κόσμο.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Ηρακλής

 

Η προσπάθεια του Ηρακλή ξεκίνησε με όχι καλά αγωνιστικά αποτελέσματα, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αφού τώρα θα μπούνε αρκετοί ποδοσφαιριστές  καινούργιοι που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν. Μην ξεχνάτε ότι τα πάντα βασίζονται στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας με τιμές που είναι στα 50 ευρώ στα 100 στα 150 στα 200 το οικογενειακό και στα 250 τα VIP.

 

 

Μουντιάλ

 

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν τελικά η Εθνική μας ομάδα καταφέρει να πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, δεν μπορώ όμως και να παραβλέπω τι συμβαίνει με άλλες Εθνικές ομάδες. Η Αργεντινή τα ξημερώματα έπαιξε τα ρέστα της κόντρα στο Εκουαδόρ και δεν ξέρω αν τα κατάφερε, η Ολλανδία έξω επίσης, ας μην μηδενίζουμε τόσο εύκολα την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

 

 

 

Ποντάρει πάνω του ο μεγαλομέτοχος

ΚΟΚ Γνωρίζει καλύτερα από όλους την κατηγορία και θα βοηθήσει

ΡΑΠ Αρκεί να μην τον στέλνει ταξίδια με άδεια χέρια ο Καρυπίδης

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Μητιντζής

 

Ως και ο Ηρακλειδέας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Μητιντζής, διευθυντής του σταδίου, είπε ότι για την εξορία του Ηρακλή από το Καυταντζόγλειο δεν έχω εισπράξει καμία αντίδραση. Ο ίδιος μάλιστα νιώθει ανακουφισμένος από αυτήν την εξέλιξη, αφού ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει.

 

 

Μητιντζής 2

 

Δεν εισέπραξε καμία αντίδραση ο διευθυντής του Καυτανζόγλειου, γιατί δεν έχει να εισπράξει χρήματα. Αν είχαν λεφτά οι Ηρακλειδείς να συντηρήσουν το γήπεδο, θα υπήρχαν και φωνές και αντιδράσεις και θα γινόταν ο κακός χαμός. Που είναι η ΑΘ10 που θα πλήρωνε;

X