ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Αρχισαν τα όργανα για την ΕΠΟ;

Της κακομοίρας: Αρχισαν τα όργανα για την ΕΠΟ;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν το παρασκήνιο γύρω από τις εκλογές της ΕΠΟ και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Μου τα έλεγες και δεν σε πίστευα, γιατί θεωρούσα ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε από τώρα για τις εκλογές της ΕΠΟ που είναι μετά από δέκα μήνες. Ρωτώντας όμως έμαθα ότι η ‘’μάχη’’ έχει αρχίσει από τώρα και μάλιστα για τα καλά. Οι δυο μεγάλοι του Πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει από τώρα να ετοιμάζουν την εκστρατεία τους, προκειμένου ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι της δικής τους προτίμησης.

 

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Δεν βλέπεις τι πόλεμος γίνεται μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ φέτος; Το κακό είναι ότι αυτή την εποχή μόνο αυτοί οι δυο έχουν την δύναμη να διεκδικήσουν την ΕΠΟ, αφού ο Μελισσανίδης έχει το μυαλό του μόνο για το γήπεδο. Από ότι μαθαίνω η ‘’μάχη’’ θα είναι σκληρή και σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει προβάδισμα για κάποιον από τους δυο.

 

Θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να στηρίζει τον κύριο Γραμμένο ή θα ψάξει για καινούργιο πρόσωπο; Ο Ολυμπιακός ποιον θέλει να στηρίξει προκειμένου να βγει πρόεδρος της ΕΠΟ; Θα επηρεάσει τις εκλογές το ποιος θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα; Ποιος έχει καλύτερες σχέσεις με τις Ενώσεις σήμερα που μιλάμε; Έχει δυναμώσει τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ και έχει κάνει τον Ολυμπιακό να ανησυχεί ότι μπορεί να χάσει;

 

Ο Γραμμένος μας τελείωσε και είναι καμένο χαρτί. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μου, επανέρχεται στο προσκήνιο ο Βασίλης Γκαγκάτσης ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Μόνο που αυτή τη φορά ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα είναι προτεινόμενος από τον ΠΑΟΚ και θα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Μαθαίνω επίσης ότι ο Μπέος που είναι έμπειρος σε αυτά τα πράγματα , θα είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ σε συμβουλευτικό ρόλο, ενώ ο Αυγενάκης με τη Ν.Δ. θα είναι απέναντι.

 

Τώρα αυτά τα μαθαίνεις ή τα φαντάζεσαι, γιατί συνηθίζεις να βάζεις σάλτσα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο. Ο μεν Βασίλης Γκαγκάτσης είναι σίγουρα πάρα πολύ έμπειρος και μοιάζει λογική επιλογή, ο δε Αυγενάκης δεν μου γεμίζει το μάτι.

 

Μην ξεχνάς ότι ο Αυγενάκης ανοιχτά τίθεται με το μέρος του Ολυμπιακού, τη στιγμή που είναι υπουργός. Ο Μητσοτάκης είναι επίσης ανοιχτά με τον Ολυμπιακό, οπότε η μάχη θα είναι σκληρή για το ποιος θα κερδίσει την ΕΠΟ.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Champions League

 

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη των αγώνων Τσέλσι- Άγιαξ 4-4 και Ντόρτμουντ –Ίντερ 3-2; Αν τις αποφάσεις του Ρόκι τις έπαιρνε Έλληνας διαιτητής, για πόσο καιρό θα το συζητούσαμε ; Δεν μοιάζει απίστευτο η Μπαρτσελόνα να μένει στο 0-0; Ο Ζιντάν μετά το 6-0 κόντρα στην Γαλατά αισθάνεται πιο ασφαλής στον πάγκο της ομάδας της Μαδρίτης;

 

Ηρακλής (1)

 

Πόσο πρέπει να το φωνάζω; Πόσο θα πρέπει να το λέω και για πόσο καιρό; Γιατί οι επενδυτές δεν εμφανίστηκαν ποτέ όταν η ομάδα ήταν στα «καλά» της και εμφανίζονται τώρα που παίζει στο Γ΄ τοπικό; Αφού είναι ξεκάθαρο ότι τους ενδιαφέρει η περιουσία του συλλόγου, τι δεν καταλαβαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση;

 

Μπορεί να επηρεάσει τις εκλογές ο Αυγενάκης;

ΚΟΚ Δηλαδή πιστεύεις ότι ο υφυπουργός μπορεί να παίξει ρόλο στις εκλογές;

ΡΑΠ Αφού είναι κυβέρνηση λογικό δεν είναι; Η ΝΔ υποστηρίζει Ολυμπιακό.

 


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ηρακλής (2)


Έχει δίκιο ο απέναντι που ακούει για τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για την περιουσία του Ηρακλή και φωνάζει μακριά από εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση τώρα που η ομάδα αγωνίζεται στην χαμηλότερη κατηγορία , να μην υπάρχει δράκος σε αυτή την ιστορία.

 

Καρυπίδης

 

Η κίνηση που κάνει το μπάσκετ του Αρη έχει δυο ερμηνείες.  Η δική μου ότι κάνει χαζομάρα αφού θα βοηθήσει ένα άθλημα που είναι φύρα για το ποδόσφαιρο . Η δεύτερη είναι του απέναντι που λέει ότι το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους και μάλλον έχει δίκιο.

X