ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Από εμπειρία μεγάλη, από πνευμόνι χάλι

Της κακομοίρας: Από εμπειρία μεγάλη, από πνευμόνι χάλι

Ο Γρήγορης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν την πρόσληψη του Πάκο Ερέρα από τον Αρη και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, και μίλησε για όλους και για όλα. Για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη και όπως είπε, είναι ένα στοίχημα για τον ισχυρό άντρα της ομάδας ο Άρης και του Ερέρα του αρέσουν τα στοιχήματα. Οι γνώμες που πήρε  από Ισπανούς συναδέλφους του,  τον επηρέασαν στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση Καρυπίδη.

 

Είδες την καλή μαρτυρία που έχει ο Άρης στην Ευρώπη; Αυτό το 2-3 μέσα στην Ατλέτικο έφερε τεράστιο σεβασμό στο όνομα της ομάδας. Από όσο τον άκουσα όμως, το πνευμόνι το δικό σου είναι κινητήρας Λαμποργκίνι μπροστά στο δικό του. Πολύ καταβεβλημένος ακούστηκε και φοβάμαι ότι αυτός δεν θα βγάλει τον Σεπτέμβριο και δεν ομιλώ αγωνιστικά. Με ανησύχησε η φωνή του που έβγαινε με δυσκολία από τον οισοφάγο του.

 

Α να χαθείς απίθανε, τον έφαγες τον άνθρωπο ακόμα δεν πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Επειδή μιλάει χαμηλοφώνως, πάει να πει ότι δεν είναι και καλά ο άνθρωπος; Αλλά όταν εσύ λες κάτι κακό για κάποιον, το πιο πιθανό είναι να ζήσει χίλια χρόνια και είναι προτιμότερο από την καλή σου κουβέντα που είναι πραγματικό φαρμάκι. Σημασία έχει ότι ξεκινάει μια καινούρια προσπάθεια με έναν σοβαρό άνθρωπο.

 

Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας ξένος προπονητής που έρχεται στον Άρη τον παρακμιακό; Το πιο πιθανό είναι να έφαγε παπά ή να κάνει νταλαβέρι με τις μεταγραφές από την Μπαρτσελόνα Β. Το ρεπορτάζ το άκουσες ότι ο Άρης πάει για δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό; Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ο Άρης θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και μάλιστα σκληρά.

 

Χωρίς να ξέρουμε ποιοι είναι τελικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει η ομάδα του Άρη τη νέα χρονιά, θα βγάλουμε συμπεράσματα; Δεν νομίζεις ότι βιάζεσαι αρκετά και προτρέχεις; Κάτσε να δούμε τι θα έρθει από Ισπανία, τι θα κάνει με τις εδώ μεταγραφές και τους όποιους δανεισμούς και μετά μιλάμε.

 

Το γοργόν και χάριν έχει. Το πράγμα κάνει μπαμ, η σωτηρία είναι ο στόχος και αν γίνει κάτι καλύτερο εγώ θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Ο Γ.Σ Ηρακλής κάνει μεγάλες προσπάθειες με τη νέα διοίκηση να χτίσει ότι καταστράφηκε τα τελευταία χρόνια. Τεράστιες προσπάθειες αφού μιλάμε για τον σύλλογο που όλοι ήθελαν να γράψουν τα παιδιά τους σε όλα του τα τμήματα για πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι τώρα έχουν γίνει σημαντικά βήματα και είναι σπουδαίο το 1ο αθλητικό camp που διοργανώνεται από 18-24 Ιουνίου.

 

 

AEK

 

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που πέρσι τελείωσε πρώτη τον προγραμματισμό της και το ίδιο πάει να κάνει και φέτος. Βλέποντας όμως σημαντικές αλλαγές στο υπάρχον υλικό έχω μια πολύ απλή απορία. Με καινούριο προπονητή, με τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας να πάνε σε άλλες πολιτείες, πόσο πιθανό είναι να παρουσιασθεί το ίδιο καλή με πέρσι;

 

 

Ο νέος προπονητής του Αρη

KOK Δηλαδή όποιος μιλάει έτσι γιατρέ μου πιστεύεις ότι έχει πρόβλημα

ΡΑΠ Ρε με τέτοια φωνή ποιος θα τον ακούσει μέσα στην Τούμπα;

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Νεαροί

 

Μα τι αηδίες είναι αυτές που λένε και ακούγονται στην πιάτσα ότι ο Ερέρα θα δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές; Από την άλλη μήπως ο Άρης έχει λεφτά να πάρει έμπειρους και φτασμένους και δεν το πήρα χαμπάρι;

 

 

Κανάλι 6

 

Έτσι όπως το πάει ο Σαββίδης παίρνει πολλά περιφερειακά κανάλια μετά την αγορά του «Ε». Μαθαίνω ότι αγοράζει το Κανάλι 6 και βλέπω να παίρνει ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά. Θα αγοράσει τα πάντα, δεν θα αφήσει τίποτα.

X