ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Αντώνης Ρέμος, θύμα των περιστάσεων;

Της κακομοίρας: Αντώνης Ρέμος, θύμα των περιστάσεων;

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τα λεγόμενα του Ελληνα τραγουδιστή για τον Ηρακλή και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας καλλιτέχνης με τεράστια επιτυχία στη χώρα μας, που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Όποτε συμβαίνει αυτό, πάντα τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για το πέρασμά του από τον Ηρακλή και τον ρωτάνε για το τι ακριβώς έγινε εκείνη την περίοδο της ζωής του. Η απάντηση του πάντα η ίδια, ότι δηλαδή κόντεψε να καταστραφεί οικονομικά και ότι πληρώνει ακόμα και σήμερα εκείνη την επιλογή του, που λίγο έλειψε να τον καταστρέψει στην κυριολεξία.

 

Ο Ρέμος είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, με τεράστια σουξέ, όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και στους ξένους, που αν δεν τον είχατε βρίσει τόσο χυδαία, ίσως η ιστορία του Ηρακλή να ήταν διαφορετική. Έκανε το μεγάλο λάθος να ασχοληθεί με κάτι που δεν τον γνωρίζει και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι αχάριστοι οπαδοί του Ηρακλή τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις. Άδικο έχει που βγάζει πίκρα όταν αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο;

 

Όταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης μιλάει για λάθος του, τα δικά μου σχόλια περιττεύουν. Δεν μας εξήγησε ποτέ γιατί πήρε στην πλάτη του τα χρέη του Σπανουδάκη, γιατί έπεσε τόσο έξω και γιατί η αγάπη αυτή έγινε από λατρεία, μίσος. Υπερεκτίμησε τις οικονομικές του δυνατότητες, αλλιώς του τα είπαν και αλλιώς τα βρήκε, δεν γνωρίζω ειλικρινά. Αυτό που γνωρίζω, είναι ότι στα χέρια του η ομάδα έπιασε πάτο και το πλήρωσε ακριβά.

 

Αυτό που γνωρίζει ο σοφός, είναι ότι οι οπαδοί του Ηρακλή τον έβρισαν πολύ άσχημα και έχασαν την ευκαιρία να έχουν σύμμαχο έναν καλλιτέχνη με πολύ μεγάλες διασυνδέσεις. Από τον απίθανο τον Καναδό, τον Τάκη, μέχρι και τον σημερινό μεγαλομέτοχο, ο Ρέμος θα μπορούσε να είναι δίπλα στην ομάδα, με κάποιον βαθύπλουτο που θα έδινε ουσιαστική λύση στα προβλήματα της ομάδας.

 

Δεν ξέρω αυτό που λες, κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Φυσικά και έχει τεράστιες διασυνδέσεις με βαθύπλουτους που γουστάρουν τα τραγούδια του. Είσαι σίγουρος ότι θα έπειθε κάποιον να πάρει την ομάδα;

 

Με την απορία θα μείνουμε όλοι μας και ειδικά οι οπαδοί του Ηρακλή. Από όλους αυτούς όλους όμως τους αμφιβόλου προελεύσεως που πήραν τις μετοχές της ομάδας, αυτοί σίγουρα και λεφτά έχουν και η μάνα τους ξέρει τι δουλειά κάνουν!

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Στημένα

 

Από τον φάκελο «στημένων» αγώνων που εμπλέκεται και ο Ραούλ Μπράβο, βγαίνει και μια πολύ μεγάλη αλήθεια για όσους θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει και δεν ψάχνουν δικαιολογίες. Προσπάθησαν να «στήσουν» τα κόρνερ σε αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Ρεάλ, αλλά δεν τους βγήκε. Και είναι πάρα πολλά αυτά που δεν τους βγαίνουν να είστε σίγουροι και να μην τρώτε παπά.

 

Φραντσέσκο Τότι

 

Όλη του την ζωή την αφιέρωσε στη Ρόμα, αφού ήταν ο αρχηγός της για τριάντα ολόκληρα χρόνια. Αρνήθηκε μεγάλες προτάσεις στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας για να μείνει στην ομάδα της Ρώμης. Τώρα λέει το «αντίο» από ένα πόστο που του έδωσαν αυτό του τεχνικού διευθυντή. Το ότι υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής, δεν σημαίνει ότι θα τα κατάφερνε το ίδιο και από άλλο πόστο.

 

 

Βγάζει πολύ πίκρα ο Ρέμος όποτε μιλάει για Ηρακλή

KOK Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι είναι μόνο θύμα της όλης κατάστασης;

ΡΑΠ Και θύμα είναι και τεράστιες λύσεις θα μπορούσε να δώσει.

 


Ραπτόπουλος

 

Μέσι (1)


Δεν του βγαίνει να γίνει ο ηγέτης που ήταν ο μεγάλος Μαραντόνα, με την Εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Μπορεί με την Μπαρτσελόνα να έχει κάνει παπάδες, με την Εθνική του ομάδα όμως δικαίως τον θεωρούν όλοι αποτυχημένο και loser.

 

Μέσι (2)


Ο Ρονάλντο κάνει τέσσερις ώρες κάθε μέρα γυμναστήριο για να μπορέσει να κρατηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο στα γεράματα και καλά κάνει. Ο Μέσι διαλέγει παιχνίδια και ημίχρονα και σε αυτά που διαλέγει, δεν είναι μέσα η Εθνική ομάδα της Αργεντινής!

X