ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Αγαπάς τον Ηρακλή; Απόδειξη!

Της κακομοίρας: Αγαπάς τον Ηρακλή; Απόδειξη!

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφουν για τη δύσκολη προσπάθεια του Ηρακλή στη Γ Εθνική και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Οταν πριν από ενάμιση μήνα όταν ξεκινούσε η προσπάθεια του Ηρακλή στη Γ'  Εθνική, έπαιρνες όρκο ότι είναι επικοινωνιακή κίνηση και τίποτε περισσότερο. Το θυμάμαι σαν χθες, που μου έλεγες ότι δεν θα πάρεις ούτε μια νίκη σαν Ηρακλής και τα Χριστούγεννα θα ψάχνεις για καινούργιο ΑΦΜ.  Μετά από επτά αγωνιστικές η ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία και ξεκίνησε από το μηδέν είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

 

Ε, βέβαια πήρε τους δανεικούς από την ομάδα της Δόξας που τους πλήρωσε ο Μπύρος, αλλά η χρονιά δεν βγαίνει χωρίς λεφτά. Στην κατηγορία αυτή αν έχεις χρήματα και μεγάλο όνομα, τότε μπορείς να ανέβεις. Χωρίς χρήματα όμως, όπως και αν σε λένε, δε σε υπολογίζει κανείς.  Προκαλώ τους οπαδούς του Ηρακλή να δω πόσα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν μέχρι τα Χριστούγεννα, αφού αμφισβητείται έντονα η δυναμική τους.

 

Το ότι χωρίς χρήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα είναι γνωστό, δε μας είπες τίποτα καινούργιο. Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτείται συσπείρωση από όλη την οικογένεια του Ηρακλή, που γίνονται συναντήσεις αυτό το διάστημα για να συγκεντρωθούν χρήματα για όλη τη χρονιά. Για τα εισιτήρια διαρκείας δέχομαι ότι θα πρέπει να είναι πολλά, αλλά όχι ότι είναι κριτήριο για τη δυναμική του κόσμου της ομάδας.

 

Αντε πες ότι ανεβαίνει γιατί είναι δύσκολο ειδικά αφού η ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου έχει αρκετά λεφτά και στόχο την άνοδο. Στη Β' Εθνική τι θα κάνεις με τα χρέη του Καναδού; Ποιος θα βάλει το κεφάλι του στον ντορβά των προβλημάτων της επόμενης μέρας, ο Ολλανδός ή ο Κατσαμπής; Δε σε προβληματίζει πώς θα βγει η επόμενη χρονιά; Με 50 ευρώ από 100 οπαδούς της ομάδας κάθε μήνα;

 

Γιατί φέρνεις πάντα την καταστροφή και δεν πας βήμα-βήμα;  Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνει μια καλή ομάδα και έγινε. Ελάχιστοι πίστευαν ότι με αυτές τις συνθήκες μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Κάτσε να βγει η χρονιά.

 

Για να δώσει ο κόσμος του Ηρακλή λεφτά, πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα πάνε στην ομάδα και όχι αλλού. Βλέπεις ότι με τόσο τρέξιμο του Κατσαμπή δεν έχουν γίνει ακόμα ούτε χίλια διαρκείας. Κατάλαβες γιατί φωνάζω;

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Αρης

 

Πετυχημένο ήταν το φιλικό του Αρη από κάθε άποψη αφού ο κόσμος της ομάδας γέμισε το γήπεδο, τα έξοδα του αγώνα βγήκαν και κυρίως πανηγύρισαν και ένα γκολ. Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δούνε την ομάδα που αγαπάνε σε ένα φιλικό μεν παιχνίδι, αλλά με μια ατμόσφαιρα που δύσκολα θα ζήσουν στη Β'  Εθνική.

 

 

Αηδία

 

Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της υπόθεσης με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και τους υπόλοιπους και θα περιμένω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι στο άκουσμα της είδησης δυστυχώς υπήρξαν πολλοί που θέλουν με το έτσι θέλω να αγιοποιήσουν παράγοντες. Αηδία προκαλεί το γλείψιμο που κάνετε. Φτάνει, ξεφτιλίζεστε.

 

 

Πήρε μπρος ο Ηρακλής

ΚΟΚ Μια χαρά τα πάει αγωνιστικά η ομάδα και καλπάζει προς την κορυφή.

ΡΑΠ Αγωνιστικά καλά το πάει, διαρκείας δεν βλέπω να αγοράζετε.

 

 

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Λογιστικά

 

Τα σάλια με τον τεράστιο λαό, την ατμόσφαιρα, το δαχτυλίδι της φωτιάς, εγώ τα ακούω βερεσέ. Θα μας πούνε τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα για να κρίνουμε θετικά ή αρνητικά αν το όλο εγχείρημα του φιλικού άξιζε τον κόπο.

 

 

Κόμπλεξ

 

Πώς να μην έχει κόμπλεξ όταν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα, όταν παίζουν με τον Ατρόμητο εντός έδρας και δείχνουν ότι φοβούνται τον Ουάρντα, τον Χατζηϊσαία και τον Γιαννούλη; Με αυτή τη νοοτροπία, δεν πιστεύεις στην ομάδα σου και τον εαυτό σου.

X