ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τίποτα δεν είναι οριστικό, θα κινηθούμε νομικά»

«Τίποτα δεν είναι οριστικό, θα κινηθούμε νομικά»

Τι δήλωσε μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για "μάχη" εκτός γηπέδων για να παραμείνει στην Super League η ομάδα του.

 

Την σωτηρία στις αίθουσες των δικαστηρίων θα διεκδικήσει ο ΠΑΣ, όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης.

 

"Φαινόταν τις τελευταίες εβδομάδες, ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Υπήρχαν και άλλοι παράγοντες βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Σήμερα δεν μας έφτανε το αν θα κερδίζαμε, θέλαμε κι άλλο αποτέλεσμα από άλλο παιχνίδι. Δεν έγινε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πιστεύω ότι δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και στα επόμενα θέματα, που θα είναι πια εξωγηπεδικά και θα δούμε τις επόμενες ημερες τι θα γίνει.

 

Νομικά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Υπάρχουν κάποιες ευθύνες, τις οποίες θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα", ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, για να συνεχίσει:

 

"Πολύς κόσμος μιλάει για το ρόστερ φέτος. Πιστεύω ότι η ομάδα είχε πολύ μεγαλύτερο βάθος, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Ένα πολύ κακό ξεκίνημα με πολλά παιχνίδια εκτός και κυρίως οι πολλλοί τραυματισμοί, μας στοίχισαν. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με την ίδια ενδεκάδα, σε συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα αυτά, έφεραν την ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία. Είδατε και στο ενδιάμεσο, ότι κάποιοι διαιτητές και κυρίως οι επόπτες έκαναν πολλά λάθη. Είναι πάρα πολλά. Ποτέ δεν έχω πει κάτι. Κάθε χρόνο λέω ότι θα πολεμάω. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος, για οποιονδήποτε θέλει να ερθει μπροστά και να πάρει τη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν έχει πλάνο για την επόμενη χρονιά είτε συνεχίσει έτσι, είτε είναι στην Super League 2. Η ομάδα το 2008 ανέβηκε, έπεσε και ανέβηκε ξανά".

X